Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Étrend-kiegészítő.
“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.
Az el nem kötelezettek.
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
A regeneráció kulcsa MAKROFÁG NEOURONSZÍVIZOM BŐR.
Európai Uniós távmunka programok és tredek Wesselényi Andrea
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Butadién&izoprén C4H6 C5H8.
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
Fiatalító, védő antioxidáns gél
A vitaminok és ásványi sók
A Pharmanex ® Biophotonic Scanner. Pharmanex Biophotonic Scanner A világ első, azonnali, külsőleg alkalmazott, antioxidáns-mérő eszköze. „Valódi” táplálék-
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Flavon max termékcsalád
D- vitamin és időskor.
A délkelet-ázsiai félperiféria újonnan iparosodó országai
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
AZ ÚJONNAN IPAROSODÓ FEJLŐDŐ ORSZÁGOK
C-vitamin (Aszkorbinsav)
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
Dr. Mikulás Ildikó november 3. A borpiaci helyzet és a borpiaci rendtartás várható reformja.
Reformtáplálkozás.
Természetes Színezékek
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
a hidegháború korszaka és a hírszerzés
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Horváth Krisztián A Vitamin.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Tigrisek Készítette : Juhász Noémi.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
Étel vagy műanyag?. Bevezető A rágózás nagy múltra tekint vissza. Ókori görögök- mézgyanta Indiánok- fenyőgyanta Egyesült Államok keleti részén élők -
Dr. Németh Endre Fitoösztrogének - izoflavonoidok.
Takarmánykiegészítők a. , hozamfokozók: javítják az egészséges
„Bor és egészség” A bor érrendszerre gyakorolt pozitív hatása.
A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.
Táplálkozási antioxidánsok szerepe az egészségmegőrzésben.
„A gyógynövények királya”
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
ÖRDÖGSZIGET.
A virág neve Psychotria Elata, vagy csókvirág
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
A VITAMINOK SZEREPE A PONTY LÁRVÁK NEVELÉSÉBEN B. Papp Zsuzsanna, Révész Norbert, Shivendra Kumar, Adorján Ágnes, Bogárné Csávás Katalin és J. Sándor Zsuzsanna.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
SZKENNER DEFINÍCIÓK. SZKENNER KAROTINOIDOK RAMAN SPEKTROSZKÓPIA.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
ÖSSZEFOGLALÁS.
A gyógyturizmus Általános tudnivalók.
A délkelet-ázsiai félperiféria újonnan iparosodó országai
Takarmánykiegészítők a. , hozamfokozók: javítják az egészséges
Délkelet – Ázsia országai
A REGIONÁLIS INTEGRÁCIÓK
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A g3-ban található egyedülálló fitotápanyag keveréket gondosan kiválasztott gyümölcsökből nyerik, melyeket világszerte hagyományosan azok védő tulajdonságaik okán alkalmazzák, és amelyek jótékony tápanyagtartalmát tudományos kutatások sora igazolja. A g3 egy frissítő hatású, édes, enyhén fanyar ízű gyümölcslé, melyet a család minden tagja nap mint nap élvezhet.

A g3 szupergyümölcsök kiválasztási folyamata A Pharmanex® tudósai körbeutazták a világot, több száz szupergyümölcsöt vizsgáltak be a következőket keresvén: Rendkívüli antioxidáns hatékonyság (Pharmanex® Biofotonikus Szkenner) Rendkívüli tápanyag tartalom Tudományos hatékonyságot jelző megbízható adatok Kifogástalan biztonságossági mutatók Hagyományos népi használati háttér Egyedülálló gyümölcsök az egyedülálló üzleti lehetőség érdekében

Csupán négy gyümölcs felelt meg a feltételeknek Ördögcérna (Chinese lycium) Gâc gyümölcs Homoktövis (szibériai ananász) Cili gyümölcs

Mi minden van egy névben? = Gâc gyümölcs + 3 szupergyümölcs = 3 évig tartó Pharmanex® kutatás = 3 Pharmanex® kutatólaboratórium

Gâc – a „mennyek gyümölcse” Momordica cochinchinensis

Dél-Ázsiában a vidéki kúriák bejáratánál gyakran látni az ablakrácsokon felkúszó gâc indákat. A számos egyéb felhasználása mellett a gâc gyakran használatos a rizsből készült ételkülönlegesség, az ún. Xoi Gâc azaz “vörös rizs” elkészítésekor, melyet hagyományosan ünnepi alkalmakkor szolgálnak fel.

A Gâc gyümölcshúsban található antioxidánsok A Gâc likopént és beta-karotint tartalmaz. A Gâc ezen kívül C-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Lipokarotinok: Antioxidáns-karotinoidok zsírsavakkal történő különleges bejuttatása a jobb felszívódás érdekében.

Különleges beviteli rendszer Lipokarotinok: Különleges beviteli rendszer Gâc gyümölcs és homoktövis: zsírsavakat tartalmaz (a gyümölcsök körében ez egyedülálló) természetes formában megjelenő hosszú zsírsav láncok a gyümölcsben elősegítik a felszívódást Lipokarotinok: zsírsavak és karotinoidok mátrixa 40%-kal jobb felszívódás a szervezetben* 55%-os Bőr Karotinoid Érték növekedés* *A hagyományos karotinoidokkal összevetve Vuong et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

Gâc lipokarotinokból nyert béta-karotin A Gâc gyümölcsben található lipokarotinok megkönnyítik a karotinoidok felszívódását a szervezetben μmol/L 40% Jobb Felszívódás Szintetikus béta-karotin Gâc lipokarotinokból nyert béta-karotin A fenti grafikon a véráramba felszívódott béta-karotin mennyiségét hasonlítja össze az azonos mennyiségű szintetikus vs. lipokarotin formájában bevitt béta-karotin mennyiség esetén. Vuong et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

A g3-ban lévő lipokarotinok biológiailag jobban hasznosíthatók 55% Szkenner eredmény növekedés Raman fényintenzitás (RIC) Karotinoidok nem lipokarotin formájában G3 lipokarotinoidok Vuong et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

Gâc – a „mennyek gyümölcse” Dél-Ázsiában őshonos Banglades, Burma, Kambodzsa, Kína, India, Japán, Laosz, Malajzia, Fülöp-szigetek, Thaiföld és Vietnam. A Dél-ázsiai országok lakói egy különleges gyümölcs tulajdonságaira támaszkodnak, amely: Védi a sejtalkotókat Hozzájárul a kimerültség és fáradékonyság csökkentéséhez

További g3 szupergyümölcsök (szibériai ananász, Hippophae rhamnoides) Homoktövis (szibériai ananász, Hippophae rhamnoides) 2000 éves hagyományos alkamazás Szibériában, Tibetben, Kínában és Európában Fiatalító nedűként a bőrre gyakorolt jótékony hatás érdekében Több, mint 130 klinikai tanulmány* Napjaink kutatásai szerint ez az apró, vitamindús gyümölcs a karotinoidok, tokoferolok, flavonoidok koncentrált, természetes forrása, valamint a C-vitaminé, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez *A kutatás tárgya a homoktövis, és nem a g3 volt.

További g3 szupergyümölcsök (Ördögcérna, Lycium chinense) Chinese lycium (Ördögcérna, Lycium chinense) 2000 éves kínai orvoslási háttér A tudósok körében az alábbiak nagy mennyiségű jelenlétéről ismert: Antioxidánsok Poliszacharidok Vitaminok Aminosavak *A kutatás tárgya az ördögcérna volt, nem a g3.

További g3 szupergyümölcsök Cili gyümölcs (Rosa roxburghii) Kínában nő, különösen A Guizhou hegyvidéken Különleges polifenolok „A C-király”: Kutatások szerint a C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

Szakmailag lektorált tudományos lap A g3-ban használt szupergyümölcsök nyújtotta jótékony hatásokat tárgyalja. Current Topics in Nutraceutical Research, November 2005

Klinikai összehasonlítás hatásfok tekintetében: 3 étrend-kiegészítő ital hatása a szkenner értékre

Szkenner értékben bekövetkezett változás (RIC) Klinikai eredmények A g3 a Szkenner pontértéket négyszer jobban javította, mint a Xango vagy a Noni #,* #,* Szkenner értékben bekövetkezett változás (RIC) #,* * hét 2. hét 4. hét 6. hét 8. hét *p<0.05 összevetve 0. héttel #p<0.05 egyéb italokkal összevetve

Főbb előnyök Javítja a Pharmanex® Biofotonikus Szkennerrel mért Bőr Karotinoid Értéket A g3 C-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul: A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez A megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál működéséhez A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz Az immunrendszer normál működéséhez

„A tökéletes szépségital!”