Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kétéltűek az utakon – probléma és lehetőség Hogyan kapcsolódhatnak be a kétéltűmentésbe a diákok a közösségi szolgálaton keresztül? Kéri András Varangy.
Advertisements

Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
KATONAI ALAPISMERETEK Előadó: Dr. Felházi Sándor mk. ezredes dékán.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
Pályaválasztás 2014/15.
Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola

Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél.
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Félévi értekezlet a Than Károly Gimnázium és Szakközépiskolában
Üdvözlet a Fallerból!.
Kellenek-e nekünk a TISZKEK? Mártonfi György Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet A Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Országos TISZK Konferenciája.
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Beiskolázási tájékoztató december
A Keszthelyi Kistérség Szakközépiskoláinak a megújuló energiával foglalkozó szakemberképzésre irányuló igényfelmérése május.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
TANULMÁNYOK FOLYTATÁSA KÜLFÖLDÖN. BEJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉG AMENNYIBEN A TANULÓ MÉG NEM IRATKOZOTT BE MAGYAR ISKOLÁBA, A LAKÓHELY SZERINT ILLETÉKES ÖNKORMÁNYZAT.
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
Bonyhádi Oktatási Nevelési Intézmény
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
BOLYAI JÁNOS GIMNÁZIUM
BOLYAI JÁNOS GIMNÁZIUM
Kvíz kérdések az Toldi iskola múltjából és jelenéből
Az iskolában csak szakmunkásképzést folytatunk az általános- és középiskolát végzett tanulók számára, illetve végzettség nélkülieknek is van ajánlatunk,
Informatika v á rosi munkak ö z ö ss é gi foglalkoz á sok hatása az iskolában folyó tehetséggondozásra.
NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS.
Belső-erzsébetvárosi Általános Iskola, Szakközépiskola és Szakiskola
PETŐFI SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM és SZAKKÖZÉPISKOLA Tovább.
Gazdasági ismeretek. Elsőként az iskolánkról. A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nagy múltú, idén lesz 40 éves. A város legfiatalabb.
Informatikai szakképzés Gépipari, Informatikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium Kovács Péter
Az informatikai szakképzési kapacitások, a munkaerőpiaci kereslet-kínálat Kovács Levente Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola és Kollégium
Asbóth Sándor Térségi Középiskola, Szakiskola és Kollégium
A gimnázium Alapítás éve: 1926 Alapítónk, névadónk Iskolánk névadója haladó gondolkodású földbirtokos volt. A Sárrét történetébe azzal írta.
Egészséglelkesek az iskolákban Az egészségfejlesztés helyzete az általános iskolákban.
Az ifjúsági részvétel modelljei „Együtt az ifjúságért” Borsod-Abaúj-Zemplén megye, tavasz Kósa András László Diákközéletért Alapítvány.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2005.
A vállalati önkéntesség népszerűsítése Eger, június.
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézet
Szent István Gimnázium
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
FELVÉTELI, avagy hogyan jelentkezünk középiskolába
Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola.
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
ANDRÁSSY GYULA GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM
DARUS a gyermekekért.
Pályaválasztási szülői értekezlet
HUMÁN TAGOZAT TÁJÉKOZTATÓ
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
Cím elrendezés Alcím.
Testnevelés munkaközösség
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Napjaink magyar nyelvű oktatása Vajdaságban
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Tájékoztató a Győri tanoda-klubról a toborzó önkéntes munkára s 2018
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
Beiskolázás a „Gundel”-ben
Cím elrendezés Alcím.
Előadás másolata:

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI” 7030 Paks, Dózsa György út 95. Tel: 06/ Fax: 06/

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése Második szint Harmadik szint Negyedik szint Ötödik szint ban nyitotta meg kapuit az ország első vállalati iskolája a Paksi Atomerőmű Vállalat, majd jogutódja a Paksi Atomerőmű Rt. Fenntartásában től a középiskola alapítványi formában működik. Pedagógiai szolgáltatásai meghaladják az alapellátás általános szintjét.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint ban nyitotta meg kapuit az ország első vállalati iskolája a Paksi Atomerőmű Vállalat, majd jogutódja a Paksi Atomerőmű Rt. Fenntartásában től a középiskola alapítványi formában működik. Pedagógiai szolgáltatásai meghaladják az alapellátás általános szintjét.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 4 Iskolánk igazgatója Ronczyk Tibor 517 diák jár az ESZi-be, és 67 tanár tanít. Mivel iskolánk 2001-től alapítványi iskola lett, ezért a fontosabb döntéseket egy testület hozza, melynek 4 aktív és egy részmunkaidős dolgozó a tagja. Alapítványi elnök: Dr. Kiss Mihály

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 5 Iskolánk az egész országban ismert. A diákok tudják, hogy az 1986-ban alapított szakközépiskola néhány év alatt az ország egyik legjobb középiskolájává emelkedett a tanulmány versenyeket és a hivatalos továbbtanulási mutatókat tekintve, és biztosak abban, hogy az igényes szakmai képzést idegen nyelvi, számítástechnikai, jogi, gazdasági és vállalkozási ismeretek bővítik.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 6 Amikor iskolánk megnyitotta kapuit, csak pár szak volt, s főleg fiúknak. Ilyen szak volt például az atomerőmű- gépész. Az elmúlt években iskolánk fejlődött a korral és idén már az Európai Uniós követelményeknek megfelelő szakokat is indított iskolánk. Az informatika szak ma már elengedhetetlen, hiszen mindenhol szükség van rá. A lányok „kedvence” az ügyintéző szak, ahonnan a 3 év elejétől szakosodhatnak. Környezetvédő szakunk az országban egyedülálló. Amikor iskolánk megnyitotta kapuit, csak pár szak volt, s főleg fiúknak. Ilyen szak volt például az atomerőmű- gépész. Az elmúlt években iskolánk fejlődött a korral és idén már az Európai Uniós követelményeknek megfelelő szakokat is indított iskolánk. Az informatika szak ma már elengedhetetlen, hiszen mindenhol szükség van rá. A lányok „kedvence” az ügyintéző szak, ahonnan a 3 év elejétől szakosodhatnak. Környezetvédő szakunk az országban egyedülálló.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 7 Iskolánk az országban az egyik legjobban felszerelt kollégiummal rendelkezik. Közös klubhelyiség teszik kényelmesebbé a diákok számára a bentlakást. A kollégium felszerelései közé tartozik a billiárdasztal, a cso-csó asztal, számítógép terem, stúdió, kisklub…stb.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 8 Az Eszi diákjainak jogait a DiákÖnKormányzat védi (DÖK), melynek tagjait a diákok saját maguk közül választják évente. A DÖK feladata a diákok számára különböző programok és rendezvények szervezése, valamint a tanárok és a diákok közötti jó kapcsolat fenntartása. A DÖK tagokat az új tanév megkezdésekor, vagyis mindig szeptemberben választják.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 9 Pakson az Eszi rendelkezik a legnagyobb sportcsarnokkal. Számos sporteseménynek a helyszíne. Többek között itt szokták megrendezni az Országos-, és a Nemzetközi Judo Versenyt. Nemcsak beltéri, hanem hatalmas kültéri pályával is rendelkezik, amely alkalmas atlétika verseny rendezésére. A fedett, vagyis a Sportcsarnokban lehetőség van, kosárlabdázni, focizni, röplabdázni…stb. A város is gyakran igénybe veszi a csarnok adta lehetőségeket. Évente szilveszteri bált tartanak, vagy éppen a vállalkozók bálját. Az iskola tanulói itt rendezik meg minden évben a rendhagyó Gólyabált.

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 10 Amikor a PAV. megnyitotta iskolánkat, építettek nem messze tőle egy tanuszodát is. Dunaparti városként szükségesnek tűnt, hogy minden diák tudjon úszni. Mind a mai napig folyik úszás oktatás. A diákok bármikor igénybe vehetik az uszoda szolgáltatásait, s kéthetente egyszer úszás órán kell résztvenniük a testnevelés óra keretében.