Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Partnereivel együttműködve a Parker sikerrel javítja termelékenységüket és fokozza nyereségüket.
Advertisements

Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
Coke Zero sampling
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
Formálja át életét 90 nap alatt!
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Ajándékötletek Karácsonyra
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.
4-es katalógus újdonságai
Legyen időd az életre.
1. Egy széler ő m ű park építése a tenger közepén A XXI. század néhány mérnöki csodája.
Dr.Fekete Zoltán főo - dr.Gyurkovics Iván főo – dr.Bényi Béla
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?
A csodás Itália ihlette A Giordani története Megújulása, már mint Giordani Gold. Új logóval és flakonban. Bemutatkozik a Giordani White Gold. Giordani.
Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
113/09/2014Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA.
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
Resveratrol "Borban az igazság!"
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
Miért ideális viselet a kontaktlencse?
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?. Miért van az, hogy a pizza futár hamarabb megérkezik bárhová......mint a mentő?
Eladó egy lakályos házikó! Jó fekvésű ház, Antwerpen külvárosában.
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
E G E R S Z A L Ó K.
India legdrágább vonata a
Formálja át életét 90 nap alatt!
2015 Június.
HOGYAN LÁTJÁK A VÁLLALATI
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Ember tragédiája Paulay ede.
Az ember tragédiája színdarab
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
Előadás másolata:

Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…

Az ívelt, hangsúlyos szempillák elbűvölően ragyogó, nagy szemeket varázsolnak.

Vegye szemügyre Ön is…

…az igéző szempillák titkát.

Giordani Gold Lash Panorama Egy szempillaspirál, amely tökéletesen hangsúlyos, pazarul hosszú és csábítóan ívelt szempillákat eredményez.

Innovatív Panorama csavart applikátor egyedi sörtékkel hangsúlyossá és optikailag íveltebbé varázsolja a pillákat. 360 ° -ban hangsúlyoz, egyenletes fedést és elbűvölő, legyezőszerű hatást nyújt.

A Giordani Gold Lash Panorama szempillaspirálban található A kor előrehaladtával, a szempillák gyengülhetnek, vékonyodhatnak veszíthetnek fényükből… A Giordani Gold Lash Panorama szempillaspirálban található FortiFull Lash Complex fokozza a kollagén termelődését*, dúsabbá és erősebbé teszi a pillákat. Kondicionáló és revitalizáló összetevőket tartalmaz. Lággyá és fényessé varázsol. Csökkenti az öregedés jeleinek megjelenését.

optikailag hosszabb, elegánsan íveltebb és csodálatosan Az eredmény: optikailag hosszabb, elegánsan íveltebb és csodálatosan hangsúlyos, legyezőszerű pillák

Vásárlók véleménye: “A legjobb szempillaspirál amit valaha használtam” “Imádom! Amikor használtam, több megjegyzést is kaptam a szempilláimra.” “Kiváló a szemzúgokban található pillák hangsúlyozására – a tekintetem valóban drámai lesz tőle.”