VAN Választásunk? 2014. 07. 08. 1 Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Automataváltás - hanggal!!!
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
1848 Március 15.
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Ha másért nem is volt szép, egyért biztos, akkor voltunk fiatalok !! 
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
I M Á D S Á G (SZÉP ERNŐ ).
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Édesapám magyar nóta szövegei
Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Számitástechnikai alapismeretek
Automatikus léptetés A szégyenteljes Trianoni békediktátum 1920 június 4-én történt. Ezzel a diktátummal csatolták el Magyarország kétharmadát a mai.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Középkori színház.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Szent Teréz rózsakertje
ALAPIGE: 1Kir 3,
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Versek
mirror A tél két arca … A szunnyadó avar felett sír a téli szél…
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Szülőhazám! Zenével:.
A szintagmák 18. tétel.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
„Minden gondotokat Ő Reá vessétek, mert néki gondja van reátok. ” (I
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
„Mi dolgunk a világban?”
Mikor olyan összetört a szíved,
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Programszervező VÁKE március 20. Bóné Gergely gondolatok programfelelőssé válásról, vállalásról, bizalomról, maradásról, átadásról.
Pozitív gondolatok.
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Mindig kapcsolatban Vele
Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más?
1. Ó, mily szép az Úrnak hajléka, Hol együtt a megszentelt nép! Itt élünk igaz rokonságban, Ha lábunk e hajlékba lép.
Feltétel nélküli szeretet
Ne gyertek haza! Itt nem kelletek! Itt a fél ország lop, csal. Beteg. Itt már nem kellenek a gyermekek. Itt Horn, Pető, Gyurcsány az úr, Itt mindenki.
Bölcsességek, aforizmák
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
TÜNÉS !!! A SZÉKEMET VIHETEM ? OSON (NA) A KOVÁCS !
MIGRÁCIÓ AHOGY ÉN LÁTOM. ISZLÁMIZÁLÓDNI FOG EURÓPA? (Az iszlám világ lélekszáma az utóbbi 100 évben nyolcszorosára nőtt.) Erdei László.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
Meg kellene érteni már…..
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Előadás másolata:

VAN Választásunk?

Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer. Mire kimondja, ő- ő- ő- ő, bőven elmegy az idő! Jó a fizu ugye Feri? S ezért mást sem kell cselekedni,csak az országot tönkretenni

Ezt el, de rendesen!  Egyetlen dolog vigasztalhat, nem egy tagja van ennek a csapatnak. A többi is ugyanezt csinálta, de más nem vállalta magára. Eszembe se jutna Rátok szavazni, menjetek már innen szilvát aszalni!

Akik ezt akarták…..  Ébresztő Magyarország! Megy a hazugság kampány, ilyen még nem volt, mióta világ a világ! És még mindig hisz ebben néhány marslakó, aki most is irányítható! Nem lát nem hall Dömötör, nem oda csap, ahova köll!

Kordonharc……  Méregtől vörös a paradicsom. Gondolja, ez az én kordonom… De ledönti lassan már a nép, mert elvesztette vak hitét. Most keresi új helyét Ibolya oldalán, mert a félsz ott ül a homlokán. Mentelmi jogért esedezve, maga köré gyűjti ki „csalódott” az MSZP- ben

Már csak ekkora az ország?  A többit a multiknak rég eladták. De hol van a pénz, kérdezem én? Nem látok át a bankárok zsebén. Beruházás? Hova? Minek? Nem kellett a völgyhíd senkinek. De, más völgy már nem volt kis hazánkban? Vagy járatlan a vezetés topográfiában?

Itt az SZDSZ gyermeke…  Szegény Kovács Pistike… Választáskor kapott szép ruhát, Kuncze simogatta okos buksiját. Két éve rájött, mi lett a jövője, lehajtott fővel bambul előre. Rongyos pólóján süvít a szél, reggelire nem jut az asztalra már kenyér…

Tudunk-e jól dönteni?  Bizalommal a jövő felé nézni? Hisz hazugságban éltünk! A bőrünkön éreztük. Még mindig van egy esély, ha elrontjuk, minden véget ér! De utána ne sírjon senki, hogy mindenét el akarják venni! Adja oda önként szeretett pártjának, vagy fusson neki a nagy világnak…… El lehet menni innen, megmondta Ferink. Igen, de nem nekünk, hanem nekik!

Készítette : Suzy Auriga  Lejárt a kormány órája!

Zene : Suzy Auriga – Passion