Gőzmozdonyroncsok Sokkoló képek következnek. Aki már most úgy érzi, hogy képtelen a képsoro- zatotot végignézni, az inkább ne lépjen tovább, nyugodtan.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
8 Klikkelj az egérrel!.
Alkudozás.
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A pillangó és a virág.
Jézus (tudományos) halála
( Képváltás kattintásra )
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
(A tudomány szemszögéből)
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Zsikazsu Emlékkönyve.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Karácsonyi óhaj.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Legyen szép napod! 1.
Gondolkozz el…..
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
Érdemes végignézned e képsort!
A Biblia – Kisifi Isten Igéjének hasonlatai Isten Ígéjének hasonlatai.
Kis Angyalkák.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Asztal- és életközösség Jézussal
Michal Snunit A lélekmadár
ban született a francia Le Haye-ben - jezsuita és katonaiskolában tanult - sokat utazott, pl. Magyarországon is - Ulm-ban misztikus álmot látott:
Kedves Fiam ....
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
JÓ REGGELT !.
TUDTAD?.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
TÚRÓCZY ZOLTÁN: TANÁCS.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Tantra Indiából
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
I-091.
Isten félelemben és szomorúságban
Előadás másolata:

Gőzmozdonyroncsok Sokkoló képek következnek. Aki már most úgy érzi, hogy képtelen a képsoro- zatotot végignézni, az inkább ne lépjen tovább, nyugodtan zárja be az albumot. Az emberi trehányságnak, a hanyagságnak, a nemtörődömségnek, a felelőtlen- ségnek, a közönynek (sőt, talán még a szándékosság sem zárható ki) iskolapél- dái ezek az elárvult, sorsuk beteljesülését türelemmel váró hideg, néma, moz- dulatlan, magatehetetlen gőzmozdonyroncsok. Talán soha többé nem pöfögnek már, talán soha-soha többé nem lesz lehet már hallani vidám dohogásukat, füttyögésüket… Mintha Joseph Haydn szomorú, könnyekre késztető gyász-zenéje is őket siratná, értük szólna (Budapesti Fesztiválzenekar, vezényel Fischer Iván)… Ám szerencsére találhatók itt bizakodásra okot adó felvételek is. Legyen hát ez az album mindenki számára intő tanulság!

Bevégeztetett…

Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engemet?

…Miért…? Erre talán soha nem kapunk választ… Ezt józan, ép ésszel képtelen az ember felfogni…

Az egyetlen, még megmaradt 327-es (327,141), az is roncs-állapotban. Állapota több, mint siralmas. Nem lenne szabad hagyni, hogy ebek harmincadjára jusson! EDDIG, NE TOVÁBB! Addig parancsoljunk „MEGÁLLJ!”-t a barbár gőzmozdonyrombolóknak (a franc egye meg a körmüket) Addig fogjuk le a vandál kezüket, amíg nem késő!!!

Talán mégsem pecsételődött meg a sorsa… Bízzunk benne. A remény hal meg utoljára…

…mégis csak rendbe teszik…? Bízzunk benne…

In Memoriam 403… Az örök világosság fényesedjék neki…

Ismételten megkérdezem: MIÉRT…?

Édes jó Istenem, így magára, ebek harmincadjára hagyni ezt a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes „Kappant”… Bezzeg, ugye, akkor jó volt, amikor hirtelen egy gyorstehervonathoz kellet, igaz-e?

Ez a felvétel Bratislavában készült egy néhai 375-ös „Kati”-ról, még 2003-ban. Úgy látszik, így „vigyáznak” rá… Az embernek szinte könnybe lábad a szeme… Elég volt! Eddig, ne tovább!!! Addig parancsoljunk „MEGÁLLJ!”-t a barbár gőzmozdonyrombolóknak (a franc egye meg a körmüket), Addig fogjuk le a vandál kezüket, amíg nem késő!!!

411,264. Ugye, lesz pénz a felújítására…?

Ezt a magatehetetlen, hideg roncsot valaha úgy hívták, hogy 301-es. Ahelyett, hogy megbecsülnék, ebek harmincadjára hagyják a gőzmozdonyokat... A franc egye meg a körmötöket, nem szégyellitek magatokat?!?

Hát, esküszöm, ehhez már pofa kell! Ez a 411-es Truman (kéménye már nincs; leszerelték vagy lelopták), előtte egy ismeretlen típus, mögötte egy dupla kéményű 424-es Bivaly (füstterelőjétől megfosztva), türelemmel várják sorsuk beteljesülését. Édes jó Istenem, milyen jóvátehetetlen kár, sőt, bűn volt a jó öreg gőzmozdonyokat lángvágó alá küldeni, pedig napjainkban is megállnák a helyüket, és sok esetben szükség is volna rájuk. Csak a mindenható, végtelen hatalmasságú és jóságú Isten a tudója és megmondhatója, mióta eszi már a rozsda a szerencsétleneket… Az ember legszívesebben megkönnyezné… ELÉG VOLT! EDDIG, NE TOVÁBB! Addig parancsoljunk „MEGÁLLJ!”-t a vandál gőzmozdonyrombolóknak (a franc egye meg a körmüket), addig fogjuk le a barbár kezüket, amíg nem késő!!!

424,140. Ehhez aligha kell kommentár…

Nagykanizsa, Egyszerre sírásra késztető és bicskanyitogató… A képeket küldte: Kemenczei Róbert

EDDIG, NE TOVÁBB!!! Nem sajnáljátok a szegény „Bivalyt”, ti érzéketlen tuskók!? Nem lenne szabad hagyni, hogy ebek harmincadjára jusson! Addig parancsoljunk „megállj”-t a vandál gőzmozdonyrombolóknak (a franc egye meg a körmüket), addig fogjuk le a kezüket, amíg nem késő!!!

Vajon, kit vagy kiket bánthatott ez a szegény, jó öreg Bumbardó, hogy „hálából” így bánjanak vele…?

Ki tudja, mi lesz a sorsa a 326,267-os „Kacsá”-nak? Remélhetőleg nem lángvágóval való felaprítás… Ugye, felújítják, legalább kiállítási tárgyként? A remény hal meg utoljára…

…és a 326,160-asnak…?

In memoriam „Kappan” - 324,1527…

Szégyen... Nem sajnáljátok szegény Kappant? ELÉG VOLT! EDDIG, NE TOVÁBB! Addig parancsoljunk „MEGÁLLJ!”-t a barbár gőzmozdonyrombolóknak (a franc egye meg a körmüket) Addig fogjuk le a vandál kezüket, amíg nem késő!!!

Ez bizony eléggé határeset! Azt hiszem, igencsak ráférne egy alapos nagyjavítás erre a helyes kis asra!

Íme, a 376,589-es Hektor. Ki van állítva, méghozzá Budakesziben. De ha az ottani önkormányzat kiállítási tárgynak szánta, akkor miért hagyja, hogy megegye a rozsda?

Szerencsétlen Kanpulyka… ki tudja, mióta eszi már a rozsda… Vajon, lesz-e pénz a felújítására? Lesz-e még belőle valaha is épkézláb gép…?

…talán… Bízzunk benne!

In Memoriam 490 Ezt a képet inkább nem kommentálnám, mert annyira elérzékenyülök ennek a kicsiny, keskeny nyomtávú mozdonyka roncsának láttán, hogy mi tagadás, férfiember létemre sírhatnékom támad… Vajon, kinek állhat érdekében, hogy ebek harmincadján maradjon…?

De hála a Mindenható, végtelen hatalmasságú és jóságú Istennek, szerencsére akad ellenpélda is. Az ócskavasnak szánt, lángvágóra ítélt kiszuperált gőzmozdonyok megóvásának szép példája. Az egyetlen megmaradt „Koporsó”, még felújítás előtt. Így kellene csinálni a többi gőzösronccsal is! Csak így tovább!

Újabb dicséretes ellenpélda! Az ócskavasnak szánt, lángvágóra ítélt kiszuperált gőzmozdonyok megóvásának ismételt szép példája. Egy 375-ös „Kati”, még felújítás előtt. Csak így tovább!

És még egy ellenpélda. Ezúttal a már roncs-állapotban lévő, Csipkerózsika-álmát alvó 324, 540-es Kappant újítják fel szorgos munkáskezek a szerelőcsarnokban. Az Isten áldja meg a kezüket érte! Csak így tovább!

VÉGE