A SIKERES ÉLET TITKA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közösség 4. ISTEN CSALÁDJÁBAN ÉLNI
Advertisements

Lépj tovább a szolgálatban!
Az Élet Igéje április.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Megbocsátás és parancsba kapott szeretet
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
A házasság még nem a mennyország
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Próbaidős tag KÁTÉ
A keresztség A befogadás szentsége.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
A szeretetről.
Mikor gyóntam utoljára?. Milyen gyakran szoktam áldozni?
„Az igazság Lelke elvezet titeket a teljes igazságra.” (Jn 16,13).
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
PÁL LEVELE A RÓMAIAKHOZ ig Az okos istentisztelet.
7. évfolyam 6. lecke (vázlat)
Közösség Az Egyház – ecclesiola. Ő Átala, Ő Vele, Ő Benne.
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Nagyböjt első hete.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
BÖJT 2014.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Atya teremtő szeretet Lelke, áradj szét
Asztal- és életközösség Jézussal
Az én szüleim és a te szüleid
„Mi dolgunk a világban?”
Az Élet Igéje július.
Az élet igéje november „Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk és benne fogunk lakni.” (Jn 14,23).
Atya teremtő szeretet lelke, áradj szét
Készítette: Jon A. Palmer
Az Élet Igéje március.
Az Élet Igéje június „Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felismerjétek, mi az Isten akarata, mi.
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
Az élet igéje december „Ám azoknak, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek.” (Jn 1,12).
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
Az élet igéje augusztus.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
2009. március Az Élet Igéje „Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.” (Jn 16,23)
Az Élet Igéje január A világ nagy részén január 18. és 25. között rendezik meg az imahetet a keresztények egységéért, egyes helyeken pedig pünkösdre.
Mit gondolsz, milyen volna az életünk, ha mostantól a Bibliát úgy használnánk, és olyan fontosnak tartanánk, mint a mobiltelefonunkat?
Az Élet Igéje április.
1 Továbblépés - Az üzenet.
Az Élet Igéje augusztus.
Foucauld atya imája.
2013. október Az Élet Igéje „Ne tartozzatok senkinek semmivel, csak kölcsönös szeretettel, mert aki felebarátját szereti, teljesíti a törvényt.” (Róm.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Isten mondta.
Az Élet Igéje május.
Mindig kapcsolatban Vele
Az Élet Igéje szeptember.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Mt 19,16-30.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Jn. 3:16 Mint Bárány.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
FOUCAULD ATYA IMÁJA.
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
Felszólító igék Máté evangéliumában
Az Élet Igéje március.
Előadás másolata:

A SIKERES ÉLET TITKA

Bizonyosság a bizonytalanságban Ábrahám története az Ószövetségből Szűz Mária története az Újszövetségből Honnan merítik a hívők biztonságukat? És hogy lehet ezt elsajátítani?

Jézus - Legyen meg a Te akaratod Nem a magam akaratát keresem A gyermeki bizalom példaképe – Jézus lehetett volna egy csoda-gyerek Isten akarata más volt, és Jézus azt tette, amit az Atya akarat

Jézus szenvedése jó példa, hogy mennyire alávetette magát az Atya akaratának („Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet” – Lk 23, 46), még ha egy kissé elbizonytalanodott is („Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” – Mt 27, 46). 2. „Aki teljesíti Atyám akaratát, az mind testvérem, nővérem és anyám!” Istennek velünk is csodálatos terve van. Mindannyian lehetünk Jézus testvérei, maga Jézus élhet bennünk. Ennek feltétele, hogy tegyük az Atya akaratát (Jn 14, 23). A sikeres élet titka Vágysz igazán sikeres életre? Szeretnél nagyot tenni? Olyat, ami maradandó? Milyen lehet a sikeres élet? Mi a siker „kulcsa”?

SIKER A VILÁGBAN pénz; tudás; hatalom; karrier; egészség ÉLET

A keresztény ember tud egy titkot: Isten szereti őt, és csodálatos tervet készített róla. A keresztény életnek egyetlen célja: hogy valóra váltsa az isteni tervet, teljesítse Isten akaratát.

SIKER ISTENNÉL tenni Isten akaratát; igazságban; Szeretetben élni ÉLET

Ki mutatja meg nekünk Isten akaratát? Szentírás – főparancs Adottság, képesség Körülmény Szülők, elöljárók Állapotbeli kötelesség Lelkiismeret - lelkivezető

Ma sikeres életet élhetsz? Igen, de hogyan? Jézus útmutatása szerint élni. Jézussal egyesülő életre törekedjünk. Úgy gondolkodjunk, beszéljünk, hogy Isten terve bennünk van, bennünk él.

Reggelente az legyen a legerősebb elhatározásod, hogy minden körülmények között Isten akaratát akarod tenni: szeretni akarsz, bármi is ér! Légy biztos benne, így éled a legsikeresebb életed! Mert így Isten terve teljesül benned! Így Ő maga él benned!

FELADAT: Írd le: hogyan ismerted fel Isten akaratát, és egy-két tettet, amelyet teljesítettél, mint Isten akarata