Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tanfelügyelet – egységes külső értékelés
Advertisements

Fehér Péter PhD Edutus Főiskola Budapest
Tanfelügyelet – A megújuló külső értékelési rendszer
A tanári munka értékelése
Közép-Magyarországi Operatív Program Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése KMOP és Szociális.
Személyes gondoskodást végző személyek körében végzett igényfelmérő kutatás bemutatása Nemzeti Csal á d- é s Szoci á lpolitikai Int é zet C í m: 1134 Budapest,
Üdvözlés Megoldások az ügyfelek elvárásai szerint Üdvözöljük Önöket az Adamnet Kft partnernapja alkalmából! A mai napon a Mitel Networks Ltd IP PBX megoldásait.
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
TÁMOP projekt 4S együttműködés a minőségi szolgáltatások érdekében.
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés
A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány bemutatása az egyenlő esélyű hozzáférés tükrében Budapest, június 17. Szentkatolnay Miklós.
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1063 Budapest, Munkácsy M. u. 16.  Tel/Fax: , web: 
Európai Uniós támogatásokat kezelő intézményrendszer a környezeti fejlesztésekben Kiss Pál 2007/04/20 Igazgató Fejlesztési Igazgatóság Környezetvédelmi.
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM A Diplomás Pályakövetési Rendszer eredményeinek beépítése az egyetemi döntési folyamatokba Dr. Szűcs Edit minőségbiztosítási.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása
Gyakorlatvezető mentortanárképzés
Kutatási terv Az inklúzió fenntarthatóságának vizsgálata az oktatási intézményekben, fókuszba helyezve a hálózati együttműködést, a kreatív alkotó műhelyek.
Pedagógiai Értékelési Konferencia
A Z OKTATÁS SZOLGÁLATÁBAN A MÉREI FERENC Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet valamint a FOK Fővárosi Oktatástechnológiai Központ Szolgáltató.
2004. március „Megbízható harmadik fél szolgáltatás, a digitális aláírás bevezetése az egészségügyi ágazatban” EP 1 részprojektjének státusza és.
1 „Megbízható harmadik fél szolgáltatás, a digitális aláírás bevezetése az egészségügyi ágazatban” EP 1 részprojektjének eredményei.
Az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés,
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / Keretrendszer az egész napos iskola nevelési-oktatási programjának fejlesztéséhez.
8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10. A TÁMOP projekt szerepe és feladatai Nyugat-dunántúli régióban.
A TÁMOP Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben Tanácsadói feladatok 1 Közoktatási Igazgatóság.
A Dobbantó program Az előrelépés lehetősége diákoknak, szakiskoláknak Regionális tájékoztató napok szeptember 3-12.
Dobbantó projekt pályázati tájékoztató... a sikeres pályázáshoz szeptember.
A Dobbantó első éve Tanévzáró rendezvény június 24. Bognár Mária.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM REGIONÁLIS PEDAGÓGIAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT 1 A KOMPETENCIA ALAPÚ PEDAGÓGUSKÉPZÉS ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK (HEFOP PROJEKT) EREDMÉNYEI.
Iskolavezetés, hatékony iskolaszervezet
Személyközpontú diáktámogatás a Dobbantó programban Győrik Edit Kongresszus után – a változások folyamatában Budapest, május
Együttműködés a HUMÁN TISZK és a Mérei Intézet között SÁRIK ZOLTÁN.
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, oktatásszervezés
TÁMOP 3.2.2/08/A/1 A közoktatás modernizációját támogató hálózatfejlesztés a Közép-Magyarországi régióban.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4/08/2. – A kompetencia.
Személyes gondoskodást végző személyek körében végzett igényfelmérő kutatás bemutatása Nemzeti Csal á d- é s Szoci á lpolitikai Int é zet C í m: 1134 Budapest,
Minőségstandardok a PSZ-ek működésében?
ISO GONDOLKODÁS ELÉGEDETT-E A BETEG?  DR.TAKÁCS EMERENCIA.
PROJEKTZÁRÓ A SZOLGÁLTATÓ KONZORCIUM SZEREPE A TISZK FEJLESZTÉSI FELADATKÖRÉBEN Széchenyi István TISZK, november 16.
„KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / Kinek áll érdekében? - KERETRENDSZER az egész napos iskola nevelési-oktatási.
ONK 2011 Békési Kálmán Budapest november 3-5. A prezentált eredmények alapja a TÁMOP kutatási projekt. A projekt az Oktatáskutató és.
Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Szabályozás és megvalósítások Beiskolázással és továbbhaladással összefüggő szabályozás megvalósítási útjai a gyakorlatban Imre Anna Országos Neveléstudományi.
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
CALDERONI PROGRAM HEFOP K /1.0 A PROGRAM CÉLJA, FELADATAI ÉS SZEREPE AZ ÚMFT-BEN március 4. IV. Calderoni Informatika Kerekasztal,
Az IKT fejlesztési folyamat- szaktanácsadó felkészítése a digitális kompetencia-fejlesztés támogatására Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.5/ A TANTÁRGYGONDOZÓ ÉS A SZERVEZETI SZINTŰ SZAKTANÁCSADÁS KÉZY ÁGNES TÉMAVEZETŐ TÁMOP
TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával,
Hátralévő fejlesztések a Mentor(h)áló projektben Jagodics Balázs Programvezető Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
„Hatásvizsgálat” c. tanulmány szennyvíz és hulladék témakörben szerzett tapasztalatai „Fenntartható települések” workshop Tokaj, július Csillag.
Zsigmond Király Főiskola január Szakdolgozat prezentációja Zsigmond Király Főiskola január A szerző neve A SZAKDOLGOZAT CÍME.
„Önértékelés, ahogyan mi tervezzük” NPK Tanfelügyeleti és minősítő szakértői tagozat.
Pedagógiai szakszolgálatok és pedagógiai szakmai szolgáltatók a tehetséggondozásban Kállai Gabriella.
Heves Megyei Pedagógiai Intézet 3300 Eger, Szvorényi u. 27. Pf.:196, Telefon:36/ , Fax:36/ , Honlap:
Önértékelési kézikönyv október 5-i módosítása alapján
Csík Orsolya, Horváth László TÁMOP X. Pedagógiai Értékelési Konferencia Szeged április Kompetencia- és tanulási eredmények alapú képzési.
TÁMOP A-14/ „TIE”-KUTATÁSOK DECEMBER ZALAEGERSZEG.
Köszöntjük a konferencia résztvevőit! Szakiskolai fejlesztési program Mérés-értékelés projekt konferenciája november 5. Pilisborosjenő.
Tervezési folyamat.
A magyar és az osztrák szaktanácsadási rendszer összehasonlító vizsgálata a gazdálkodók körében végzett kérdőíves felmérés által VÉR ANDRÁS - CSER.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TÖREKVÉSEI 2007
Balázsi Ildikó Oktatási Hivatal
A pedagógiai kutatás általános kérdései. A téma váza A pedagógiai kutatás tárgya, célja, helye a tudományos kutatások rendszerében A pedagógiai kutatás.
Előadás másolata:

Az FSZK Dobbantó program megvalósításának szakmai értékelése Cseh Györgyi ügyvezető

Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket! Közbeszerzés Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft., Szeged Mondolat Iroda Kft., Budapest Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket!

Mottó „– Kezdd a kezdetén – mondta a király –, és leghelyesebb, ha a végén végzed”. Lewis Caroll, a pedagógiai értékelés meghatározó személyisége (Kosztolányi Dezső fordítása)

A következő kérdésekre vár a program vezetése választ A fejlesztés értékelése Intézményi bevezetés értékelés Az érintetteknek a fejlesztéssel kapcsolatos elvárásainak, igényeinek, javaslatainak összegzése alapján a fejlesztés és a bevezetési folyamat értékelése, eredmények és erősítendő területek beazonosítása. Következtetések és fejlesztési javaslatok megfogalmazása

A program értékelése Akciókutatás: többszöri adatfelvétel Több ponton mérjük az eredményt, visszajelzünk,hogy az érintettek el tudják végezni a szükséges korrekciót. Nem azt mérjük,hogy - ki hogyan dolgozott, hanem azt, hogy - ki mit ért el. (Pl. nem vizsgáljuk, hogy ki kivel mennyire elégedett…)

Célcsoportok és a mérések ütemezése

Alkalmazott módszerek Interjú: fenntartó, igazgató, projektvezető Internetes kérdőívek az et@lon kérdőívrendszerben: igazgató, projektvezető, pedagógus, educoach, mentor, tanuló

Mit mérünk, mit vizsgálunk? A projektben részt vevők Igényeit, elvárásait, Alkalmazott módszereit, Motivációját, érdeklődését, attitűdjét, Kompetenciáit, valamint Az iskolát, amelyben működnek.

Kérdőívek Nincsenek jó vagy rossz válaszok! DE reméljük, hogy vannak érdekes kérdések! „Képes teszt”

Alkalmazott módszerek…

Kérdőívek kitöltése: et@lon Többszörösen kipróbált internetes kérdőívrendszer (kb. 140.000 kitöltés) Vezetőértékelés (150 iskola) Mentorértékelés 3.1.3 Programértékelés 2.1.1.B

Titoktartás A válaszokat bizalmasan, az adatkezelésre vonatkozó jogszabályoknak és a kutatási normáknak megfelelően kezeljük, ezeket kizárólag az értékelés elvégzéséhez, kutatási célra használjuk fel. A kitöltőkre vonatkozó információ és a kitöltött által szolgáltatott adatok, információk, elkülönült adatbázisban találhatók, a hozzáférés szabályozott.

Információ, elérhetőségek Az értékelési projekt vezetője: Cseh Györgyi Projektasszisztens: Ördög Petra E-mail cím: dobbanto.ertekeles@qualitas.hu Telefon: 06-62/558-141 Mobil: +36-20/933-1463 Cím: 6728 Szeged, Alkotmány utca 104. Weboldal: www.qualitas.hu

Cseh Györgyi www.qualitas.hu qualitas@qualitas.hu +36-20/9577-356 Köszönöm figyelmüket! Cseh Györgyi www.qualitas.hu qualitas@qualitas.hu +36-20/9577-356