DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Feltehetek egy kérdést?
Szimmetrikus 3f mennyiségek ábrázolása hatékonyan
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
A rossz hír hozóját lefejezik ugye …
2. Telefonálás •Jókedvűen ÜgyfélTelefonÜ.P.P.FKutatásFelvételAdminMutatÁralkuHitelVételi aAd-vétAjánlás.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Kérlek, koncentrálj erősen!
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Food for Thought.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
POSZTEREK KÉSZÍTÉSE.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A legjobb és legolcsóbb hirdetési lehetőségeket az interneten találjuk. Rengeteg ingyenes hirdetési oldal van, s ha otthon rendelkezünk internetkapcsolattal,
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
A hőcserélő nem kér enni…(?)
Olvasd lassan és csendben!.
Scenáriók készítése Dr. Kollár József Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
 1.Interakcióban jön létre!  2.A megoldás is csak interakcióban  lehetséges, melynek eszköze a  kommunikáció  (speciális kommunikáció)  Kommunikációm.
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
Specifikáció Specifikáció Követelményei: Tömör legyen, egyértelmű, precíz, jól formalizált, szemléletes, érthető Meg kell adni a program bemenő adatait.
Az élet igéje július.
A piac: A tényleges és potenciális eladók és vevők, illetve azok cserekapcsolatainak rendszere, melynek legfontosabb elemei a kereslet, a kínálat, az ár.
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Feltétel nélküli szeretet
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
2008 válság. USA USA jegybank (FED) alacsonyan tartja az alapkamatot. Ez több hitel és jelzáloghitelhez vezet. A bankok nem teszik a pénzt a FED-be, inkább.
Dream-Home meeting Dream-Home meeting
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
1. FELKÉSZÜLÉS Ami elromolhat, el is romlik Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Tantra Indiából
Gyakorló óra 5/12.
Visszavett eszközök kezelése a finanszírozóknál - portfoliókezelési dilemmák, másodlagos piac, értékesítési csatornák Báti Balázs CIB Bank Budapest, 2011.
előadások tervezése és kivitelezése Kovács Ilona egyetemi tanár
Kereskedés a tőzsdén.
Előadás másolata:

DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika

Hogyan szeretné eladni az ingatlant lassan vagy gyorsan?

Ügyfél válaszol valamit… bármi is az,felírod a lap szélére… ha lassan szeretné eladni azt is, mert mint látni fogod, van olyan lassú eladás, hogy egyáltalán nem lehet eladni. Ha azt mondja neki ráér nagyon lassan is, akkor is meg kell kérdezni, hogy mennyi idő alatt szeretné eladni. -OK… megkérdezed MIÉRT? ez azért nagyon fontos, mert megismered az ügyfél motivációját, és tudni fogod, mennyire fontos neki az eladás, menyire fog engedni egy esetleges keményebb áralku során, ha már pénz is lesz az asztalon.

Fel kell tenned a kérdést: Mit gondol mi a legfontosabb az ingatlanok gyors értékesíthetőségéhez? Ez meg az bla.. bla.. stb… nem tudom… talán az ára? Igen az ÁR a legfontosabb

Érdeklődők száma Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap

Rajzolod a fenti ábrát, és megnevezed a tengelyeket: itt az ár itt pedig az érdeklődők száma, és rátérsz: Szóval legfontosabb az ár. A legjobb ingatlan sem adható el irreálisan magas áron, és egy kiégett lakást is el lehet adni megfelelően alacsony áron. Ha nézünk egy normál piaci árat, akkor az ingatlan értékesíthetősége az értékbecslők meghatározása alapján 1 és 3 hónap közé tehető. Itt átlagos érdeklődői számra lehet számítani, és normál eladási sebességre…

Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap 0-30 napPiaci ár – 15 % Érdeklődők száma

A fenti ábra újabb vonalát berajzolod, és közben mondod: Nézzük mi van ha gyorsabban szertnénk eladni ? Lentebb kell vinnünk az árat! Ezzel megnő a lehetséges vevők, az érdeklődők száma, mivel alacsonyabb áron sokkal több kompromisszumot kötnek az emberek, jobban belemennek olyan ingatlan megvásárlásába, ami nem tökéletesen olyan mint amit elképzeltek. Az értékesítés sebessége felgyorsul, az idő lecsökken 0 és 30 nap közé.

Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap 0-30 napPiaci ár – 15 % Érdeklődők száma

Az a helyzet, hogy ma Magyarországon a konkrét eladások vételárai csak ebben a kategóriában vannak…Kínálnak ingatlanokat magasabb áron is, de a tényleges adás-vételek végeredménye ebben a kategóriában van. Piaci ár, és a - 15 % között. Természetesen van amikor mélyen ár alatt kel el az ingatlan, de ettől mi megpróbáljuk megvédeni az ügyfeleinket.Viszont piaci ár felett semmiképpen nem köttetnek adás- vételek.

Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap Piaci ár – 20-22% 0-30 napPiaci ár – 15 % 0-15 nap Érdeklődők száma

Nézzük mi van ha még gyorsabban szeretnénk eladni, mert valami nagyon szorít, valami nagyon sürgeti az eladást? Rajzolsz… Még lentebb kell vinnünk az árat! Ezzel még inkább megnő a lehetséges vevők, az érdeklődők száma, mivel lassan a kihagyhatatlan akciós ajánlat kategóriába kerülünk, ahol azt érzi a vásárló, hogy ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztania. Az értékesítés sebessége felgyorsul, az idő lecsökken 0 és 15 nap közé.

Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap Piaci ár – 20-22% 6-12 hónapPiaci ár + 15 % 0-30 napPiaci ár – 15 % 0-15 nap Érdeklődők száma

Nézzük mi van ha magasabbra tesszük az árat mint a piaci ár ? Rajzolsz Az érdeklődők száma lecsökken, mivel a magas ár elriasztja az érdeklődőket. Aki szeret alkudni, az esetleg bepróbálkozik, de ez a kevesebb. Magas áron kevesebb kompromisszumot kötnek az emberek. Csak akkor mennek ki megnézni is az adott ingatlant, ha az az általuk támasztott követelményeknek szinte maximálisan mindenben megfelel…

Az értékesítési sebesség lelassul, mivel idő kell ahhoz, hogy a tulajdonos rájöjjön ez az ár nem az az ár amin ő el fogja adni az ingatlanát. Ez tart 6 hónaptól 1 évig. Utána szól neki az ingatlanos, hogy nézze: alig van érdeklődő az ingatlanra, szerintem magas az ár. Tehát vegyük lentebb az árat… ( a normál piaci árra…) Ha ezt tudjuk előre, miért nem ott kezdjük az értékesítést?

Érdeklődők száma Gyorsan Ár Normál piaci ár 1-3 hónap Piaci ár – 20-22% 6-12 hónapPiaci ár + 15 % 0-30 napPiaci ár – 15 % 0-15 nap Nem eladható !!!Piaci ár %

Nézzük mi van ha még fentebb van az ár, mondjuk piaci % Rajzolsz… Az eladás lehetősége megszűnik, mivel a magas ár teljesen elriasztja az érdeklődőket. Még egy telefonhívás sem érkezik. Semmi… Árcsökkentésre van mindenképpen szükség az érdeklődés felkeltésére.

Látható, hogy a Magyar piac nagyon ár érzékeny, a legtöbb ingatlan kategóriában. Emiatt nagyon fontos, hogy az ár jól legyen meghatározva… Ezért bízzuk szakemberre…

Most már csak gyakorolnod kell…