VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Szponzoráció.
KAMPÁNY TERV Út az egésséges életmód fele
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Eurosport Média ajánlat 2014.
A Privátbankár portál tartalma •Online gazdasági hírszolgáltatás témakörökre bontva – főbb rovatok: –Befektetési hírek –Bank rovat –Biztosítási tudnivalók.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
GfK HungáriaMédia„ Egészségtudatos olvasók“. Bacher János Egészségtudatos olvasók,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
FigyelőNET Mozgásban az üzlet február 6.. Kik vagyunk? A finn SanomaWSOY vásárolta meg a VNU magazin-portfolióját. Az új médiavállalat … • Európa.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Hirdetési termékek – Direct Marketing eszközök.  Célzott, testreszabott hirdetési lehetőség  A hirdető által megadott szempontok alapján szűrt címlistára.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
DPR kommunikáció alapelvei
A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az.
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
„ Átszűrődő üzenetek'‘ Liliom programok Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.
Az eseményszervezés formái, eszközei
FELVI Média A fiatalok figyelnek ránk!. Médiaértékesítés az OFIKnál 2005-ben indult, elsősorban az online és a nyomtatott médiában 2006-tól adatbázisok.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Az EXPOSITOR Kft.  2006-ban alakult  Több évtizedes kiállításszervezési és marketing tapasztalat – nyomda-, és csomagolóipar területén  Saját tulajdonú.
PRINT POWER HUNGARY Manager konferencia Október 20. Galyatető.
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Eisberg - FitBalance Aréna
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Life of Budapest …Budapest Krémje Mi a LOBU? A Life of Budapest (LOBU.hu) egy olyan gasztronómiával, Budapest programjaival és látnivalóival foglalkozó.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Haszon rendezvények médiaajánlat
EISBERG-FitBalance Aréna
Előadás másolata:

VI.FITBALANCE ARÉNA 2014 05.11. Fitness –Életmód- Expo& Konferencia Papp László Budapest Sportaréna 7 év, szakmai tapasztalat, 17 rendezvény,(5 Aréna!) Hagyomány és minőség

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/

FitBalance nagyszínpad 2011 - 2013

A Fitbalance Aréna rendezvény Arnold Classic győztes "arca" és háziasszonya: Kiss Virág IFBB Fitness Modell Arnold Classic győztes

A rendezvény bemutatkozása A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja. A mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő rendezvény idei, májusi állomása megkapta a Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál elnevezést is. A Fitbalance Aréna rendezvény 2013-ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2013-ben 7000 látogatót és 140 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2014 között megrendezett 17 FitBalance rendezvényen eddig több, mint 120 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók: www.fitbalance.hu

A rendezvény mondanivalója Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2014 május 11-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

FitBalance sztárok az egészségért

Fitbalance Aréna - Fitness - Életmód – Expo A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg 9! színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Közép – Európai Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre.

A FitBalance média/online, offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.foodexpress.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: www.facebook.com/fitbalance.magyarország 7100 www.facebook.com/fitbalance.hu 1900 www.facebok.com/Fitbalancefood 5080 www.facebook.com/ifbbhungary 3200 Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 35.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1200 percnyi televíziós bejátszás, 800 percnyi rádiós szpot, és 620 oldalnyi újságcikk készült. Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2014 április 18. 11.00 óra

Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 3490.-Ft, a helyszínen, 4590.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express és az Eventim hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben, a, valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás ingyenes ebéd ( 3000 fő ) A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 200 fő oktató tart órákat. Magyarország legnépszerűbb és legfelkészültebb prezenterei összesen 9 színpadon várják a sportolni vágyókat. rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Spinning színpad (150 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. IWI Konnferencia (Hotel Aréna) Expo 5000 nm-en! A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Közép - Európai Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

Együttműködési ajánlat A Támogató számára az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a FitBalance Aréna (2014 05.11.)rendezvényhez kapcsolódóan. Az eseményre a támogatási összeg mértéke: Kérésre! A fentiekben leírt támogatási összegért, a következő oldalakon olvasható megjelenéseket tudjuk biztosítani a Támogató számára. Továbbiakban: Támogató

Kültéri plakát megjelenések: A rendezvény plakátja megjelenik a (minimum) 150 db óriásplakát felületen országosan (Pont Reklám) az esemény előtt 1 hónappal, itt a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik az esemény megnevezésében!

Indoor megjelenések: A rendezvényhez kapcsolódó szóróanyagon a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik az esemény megnevezésében alábbiak szerint: A/1-es plakátok (400 db) B/1-es plakátokon (400 db) A/2-as plakátok (2000 db) A/5-os szórólapok(40.000 db) FitBalance magaziban 1 db 1/1 oldal méretű direkt hirdetési felületet biztosítunk, valamint névvel és logóval további 1 felületet biztosítunk! 40.000db A fent említett plakátok, szórólapok, valamint a FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők. A plakátok és a programfüzet terjesztését a POS Média (Célcsoport Média) valamint azt Est Média végzi.

Nyomtatott sajtó megjelenések: Az eseményt beharangozó direkt reklám felületeken a Támogató neve és logója megjelenik az esemény megnevezésében alábbiak szerint: Maxima: a rendezvényt megelőző hónapba 1 X 1/2 oldal Joy magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Éva magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Mens Health’s magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Blikk : a rendezvényt megelőző héten 3 X 1/4 oldal Funzine magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Shape magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Diéta és Fitness magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal a Cosmopolitan, Marie Claire , wellness , magazinban 1/4 hirdetés, a Nők Lapja egészség magazinban Pr a rendezvényt megelőző hónapban 1X1/1 2C méretben

Helyszíni, színpadi megjelenések: - A rendezvény helyszínén felállításra kerülő 5 (épített)színpadon, a Támogató neve és logója kiemelten jelenik meg az alábbiak szerint: színpadonként 2 felületen kiemelten. A színpadokon egységesen elkészített molinók, és színpadi elemek jelennek meg. Molinói A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 1 db 20nm-es led falon(nagyszínpad) a Támogató neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen Támogató számára a kért.. nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal , székkel, elektromos árammal.( max 20 nm) Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja. Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! Béres Alexandra órája alatt, rollupjai (max 10 db.) a színpadon megjelennek! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, több ponton kihelyezve!

Online , DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Támogató logója kiemelten megjelenik a partnerek között, valamint bannere (120x240) elhelyezésre kerül a főoldalon. De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.foodexpress.hu/fitbalancefood&cafe www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.fitbalance.com/fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary És további online felületeken: origo.hu, life.hu, fitbalance.lap.hu, shape,hu, joy.hu, blikk.hu, nso.hu, menshealths.hu , sportolnek.hu, (itt bannerek és pr anyagok is megjelennek) A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 35.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

Televíziós megjelenések: A Sport 1 televízió 24 perces összefoglalót készít a rendezvényről, és minimum 4 alkalommal adásba is adja azt. Az összefoglalóban a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik a helyszínről készített riportban, a színpadi díszleteken keresztül, jól láthatóan. Valamint a műsorban a sztárok az egészségért program résztvevői közül, (pl.Béres Alexandra) megjelennek amihez 2 perces pr interjú is kapcsolódik a standon ahol a Támogató képviselője nyilatkozik. A Life Network 24 perces összefoglalót készít a rendezvényről, és minimum 4 alkalommal adásba is adja azt. Az összefoglalóban a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik a helyszínről készített riportban, a színpadi díszleteken keresztül, jól láthatóan. Valamint a műsorban a sztárok az egészségért program résztvevői közül, (pl. Debreczeni Zita, Szabó Zsófi, ) megjelennek amihez 2 perces pr interjú is kapcsolódik a standon ahol a Támogató képviselője nyilatkozik.

Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések: A fellépők, kiállítók, versenyzők, sajtómunkatársak, stb. Stage pass-ain a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik.(kb 1000 db) - A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb. 4500 ajándékcsomagban a Támogató ajándékai, promóciós anyagai kerülnek elhelyezésre. A Támogató számára … darab ingyenes belépőt biztosítunk!

Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Támogató neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Hotel Aréna Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2014 április 18. 11:00

Galéria

Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing- , sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu , www.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94