Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Találkozzunk a felhők felett!
Advertisements

Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
KÖZÖSSÉGI HÁZ KISVASZAR 2012.
Boya Eagles Golf & Country Club
A szponzorálás.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Aktuális pályázati lehetőségek
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Eladásösztönzés (Sales promotion)
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
FEJLESZTÉSI FORRÁSOK A PIAC SZEMÉVEL ESSŐSY ZSOMBOR Elnök, Magyarok a Piacon Klub.
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Üzleti kapcsolatépítés és értékesítés a gazdasági válság idején
A Sberbank Magyarország Zrt. a magyar bankpiacon 2 TÉNYEKÉRTÉKEKCÉLOK SBERBANK Csoport tagja 2012.Q1 óta Tőkeemelés 2013Q óta Volksbankként a magyar.
dr. Sztruhár Gyula ügyvezető
A személyes részvétel előnyei Legyünk jelen! Piac & Profit Demcsák Mária alapító főszerkesztő.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Bemutató - Prezentation
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
Barterkereskedelem BKIK Székház Budapest, 2013 október 15. Demcsák Mária ügyvezető igazgató Piac és Profit Kiadó.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja „Túlélés és fejlődés a közösség részeként” Dakó Andrea Piac & Profit konferencia.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Új megközelítés - Anyaklubok Magyarországon Jónás Jánosné Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület április 3.
Az eseménymarketing az egészségügyben Dr. Józsa László Széchenyi István Egyetem.
„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
TELEKOM ÜZLETI APPOK VERSENYE PÁLYÁZZ, NYERJ, INDÍTSD BE! Berkovics Dalma Projektmenedzser.
RFV – rövid cégtörténet Cégalapítás júniusában Tőzsdeképes Cégek Klubja tagság 2005 szeptemberétől (még Kft.-ként) Pályázat tőzsdei bevezetésre 2005-ben.
kiemelt projekt bemutatkozása
M-ÉRTÉK '67 Távmunka konferencia Helyi közösségi szolgáltatások biztosítása az Interneten.
Sponsorare necesse est
Szigetszentmiklós SUSAN – Dél – Afrikai Regionális Üzleti Hálózat Fő szervező:HITA (Hungarian Investment and Trade Agency) Dr. Mészáros Kálmán
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
8. Az eladásösztönzés.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
FEJLESZTÉSI FORRÁSOK A PIAC SZEMÉVEL MAJOR GÁBOR önkormányzati szakértő.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kulcsok meghatározása a táblákban
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
Klikkelj ideaz MLP tagberegisztrálásához. Regisztráld a Kereskedői Hűség csomagodat.
Média Ajánlat.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
2015 | 05 | 28 VÁROSOK KÜLSŐ-BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓJA.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE JÚNIUS Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
2 éves lett a Katapult Klub
Legyen megtalálható vállalkozásom az interneten!
Előadás másolata:

Ahol az üzletek köttetnek

A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott Egy év alatt 12 rendezvényen, mintegy 300 üzleti partnerrel ismertetheti meg személyesen üzleti vállalkozását Kapcsolatépítés, önmaguk, szolgáltatásaik, termékeik megismertetése, s ezáltal hosszú távú üzleti partneri viszony kialakítása

Klubtagság típusai Éves tagság (12 alkalom) Fél éves tagság (6 alkalom) Alkalmi tagság (1 alkalom) Exkluzív tagságok – egyedi ajánlat Minden típushoz eltérő szolgáltatások kapcsolódnak

Piac és Profit Ráadás Ha igénybe veszik a klubtagsági csomag „Piac & Profit Ráadását”, akár a klubtagsági díj teljes összege visszatérül! Az éves és féléves tagsághoz járó hirdetési csomagok országos ismertséget szerezhetnek vállalkozásának A klubtagok egymás elérhetőségét is megkapják

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT Most 20 % kedvezménnyel csatlakozhat a Piac és Profit Klubhoz További előnyökről a weblapon olvashatwww.piacesprofit.hu A klub maximált létszámú, érdemes mielőbb csatlakozni, hogy ne kerüljön várólistára