AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Ami a Tiéd.
ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
Biztosítás. Mi jelent a biztosítás? •A biztosítás a nyugalom megvásárlásának egy formája •Ha valamilyen szerencsétlen előre nem látható veszteséget szenvedsz.
Az artista sem ugrik védőháló nélkül avagy miben segíthet a jog ?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
1 Bevásárlás, az árak összehasonlítása. 2 Mária, 20 éves egyetemista, félállásban dolgozik Mi a közös ezekben az emberekben? Teréz, 30 éves, dolgozó édesanya.
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Tervezési gyakorlatok.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Ebből keletkezett minden, ami látható és tapintható.
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
MINDEN AMI ENERGIA. Nagyon sok mindennapi dologban használhatnánk a fizika törvényeit energiagazdálkodásra. Általában viszont az emberek lusták használni.
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Halottak napjára….
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
Albert Einstein idézetek.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok, roppant hasznos -t küldtek! Egész életemben adósuk maradok. Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care.
Albert Einstein idézetek.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A strucc.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Kína hegyes tájai Kínai tanácsok.
Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,
Tanári beírások – szülői válaszok
P ROGRAMOZÁS C# - BAN Kivételkezelés. P ÉLDA I. Nullával való osztás miatt kapjuk a hibaüzenetet.
A webshopok vásárlóközönsége A diavetítés Kurucz Imre Internet Hungary 2009 konferencián tartott előadásának segédanyaga. A diákon az adatok bázisai nem.
Mit jelentenek számomra a Jövőképek scenariók c. tantárgy keretében elhangzottak az ontológiai coaching vonatkozásában Berta Anikó február 7. Life.
Fény az alagút végén.
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Az Oriflame első.
A kondicionális törvényei
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
BB Biblia-kör.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Ha nem jön álom a szemedre
Egy New York-i férfi nyugdíjba vonult. A végkielégítését okosan akarta felhasználni, ezért úgy döntött, hogy vásárol egy házat és valamennyi földet Portugáliában.
Kiáltják a hazai kis- és középvállalkozások!. Mi szükséges hozzá, hogy vállalkozásod nagyobb forgalmat generáljon? Elsősorban az, hogy minél többen tudjanak.
2014. augusztus 20. Új kialakítási koncepció augusztus 20.2 A postabolt elhelyezésével és belső elrendezésével kapcsolatos levárások Egyfelől legyen.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Kulcsok meghatározása a táblákban
Készíts költségvetést! Gazdálkodj okosan!
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Vallomások Vallomások Az igazat mond, ne csak a valódit!
Szeretné gyermeke álmait valóra váltani? Családi Aranyszárny biztosítással védett megtakarítási program.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
Idézetek panaszkönyvekből
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
Mennyit ér az adatbázisod?. Amennyit kihozol belőle…
Idézetek panaszkönyvekből
AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK
Előadás másolata:

AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK

VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet.

VÁSÁRLÓ : Vitába keveredtem a szerviz egyik dolgozójával, aki rövidlátónak nevezett, és ki akarta tépni a kezemből a panaszkönyvet. BOLT : * Kedves Ügyfelünk! Figyelmeztettük munkatársunkat, hogy máskor legyen udvariasabb, és ne avatkozzon közbe, ha valaki össze akarja firkálni a Kincses Kalendáriumot.

VÁSÁRLÓ : Önöknél vásároltam egy "Roberto" márkanevű pantallót, és nem bírom felhúzni a cipzárját. BOLT : * Kedves Vásárló! Mi sem bírtuk, mégsem panaszkodunk.

VÁSÁRLÓ : A Gazdálkodj okosan! társasjátékban nem volt annyi játékpénz, hogy az egész családunk, azaz négy fő játszhasson. BOLT : * Kedves Vásárló! Nagyon sajnáljuk, de a játék tervezői - mint az a dobozon is olvasható - bevallottan az életszerűségre törekedtek.

VÁSÁRLÓ : Én egy kiló zselés szaloncukrot vásároltam, de a fele kókuszos volt. BOLT : * Kedves Vásárló! Legyen kedves majd 145 forintot fizetni, az árkülönbözet miatt.

VÁSÁRLÓ : A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik. BOLT : * Kedves Uram! Vibrátort nem tartunk, de a felesége által vásárolt hotdog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik.

VÁSÁRLÓ : Tisztelt Uram! Az Önöknél vásárolt kínai úti hajszárítót nem tudom használni, mert a készülék kábelét már a kimenetnél elvágták. BOLT : * Kedves Uram! Az említett hajszárító érintésvédelmét csak így tudtuk az európai szabványoknak megfelelően megoldani.

VÁSÁRLÓ : A postán küldött fogyasztóportól habzik a szám és kihullott a hajam! BOLT : * Tisztelt Fogyasztó! Amennyiben visszaküldi a megmaradt Super Polish autópolírozó vegyszert, korrigáljuk a sajnálatos kézbesítési hibát.

VÁSÁRLÓ : Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött. BOLT : * Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát.

E GYÖNGYSZEMEK VARÁZSOLJÁK ILYENNÉ A NAPODAT :