A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

HIVAMAT Lénárt Miklósné Szolnok 2012 augusztus 23-25
Narancsbőr A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek.
Az egyenáram hatásai.
Az A vércsoport.
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Sportolás hatása szervezetünkre
Megoldások.
Vesebetegségek.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
A FÖLD MÁGNESES TERE Készítette: Tölgyesi Kinga
Elektromos alapismeretek
A CUKORBETEGSÉG.
A védekezés.
A PSZICHOSZOMATIKUS ORVOSLÁS JELENE,
Váltakozó áram Alapfogalmak.
Elektrotechnika 7. előadás Dr. Hodossy László 2006.
Elektrosztatikus és mágneses mezők
12. előadás Elektrosztatikus és mágneses mezők Elektronfizika
Adatgyűjtés, mérési alapok, a környezetgazdálkodás fontosabb műszerei KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek.
Mágnesterápiával az egészségünkért!
Mágneses kölcsönhatás
ELEKTROMOS ÁRAM, ELEKTROMOS TÖLTÉS.
mindenki másként reagál a változásokra.
Autoimmun betegségek Raduly Georgina.
Az agyhártyagyulladás a porckorongsérv és az idegbecsípődés
Kölcsönhatások.
Gyulladás a szervezet védekező reakciója
Történeti érdekességek
A nyirokkeringés zavarai
Elektromos áram hőhatása és vegyi hatása, élettani hatása
Mit tudunk már az anyagok elektromos tulajdonságairól
Gyógyászati segédeszközök az otthonápolásban PRIMA-PROTETIKA Kft
AZ EMBERI IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, MŰKÖDÉSE
Mágneses mező jellemzése
A szervezet természetes védekezőképessége
Hitek és tévhitek az influenzáról
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
SLE és vesebetegség Sütő Gábor.
Az elektromos áram.
Hő és áram kapcsolata.
Mágnesesség, elektromágnes, indukció
Biorezonancia A beteg saját rezgéseivel végzett terápiát jelöl, amely folyamán gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit - megfelelő korrekciók után -
Az alvó ember és az álmodó agy
Bevezetés A mágneses tér kicsi a tipikusan használt mágnesekben;
Készítette: A No cigi csapata
Villamosságtan 1. rész Induktiv úton a Maxwell egyenletekig
Elektromos áram, áramkör
Emlékeztető Fizika.
Villamos töltés – villamos tér
ARTHRO KOMPLEX GYÓGYKÖZPONT.
Glutén-érzékenység, Lisztérzékenység
Az időben állandó mágneses mező
A MÁGNESES TÉR IDŐBEN MEGVÁLTOZIK Indukciós jelenségek Michael Faraday
Dr. Borsos Terézia Mi a góc? Klikk a folytatáshoz!!!
A mágneses, az elektromos és a gravitációs kölcsönhatások
Réti gyógynövények.
Az egyenáram hatásai.
FAZEKAS ANDRÁS ISTVÁN PhD c. egyetemi docens
Mágneses kölcsönhatás
I. Az anyag részecskéi Emlékeztető.
Hajdúszoboszló Strand-és Gyógyfürdő
Az elektromágneses indukció
A mágneses, az elektromos és a gravitációs kölcsönhatások
HIVAMAT Lénárt Miklósné Szolnok 2012 augusztus 23-25
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika

MRI A mozgó, töltéssel rendelkező részecskék (pörgő atommagok) elektromos árammal kitéríthetők eredeti rezgési állapotukból. Elektromágneses indukció: kölcsönhatás, melynek során egy vezetőben villamos feszültség keletkezik. Mágnesesség: egy irányba mozgó elektronok hatására jön létre Pl. Elektromos áram által átjárt vezető körül mágneses tér keletkezik. Diagnosztikus módszer. Terápiás hatás?

Biorezonancia Elektromágneses elven működő készülék, mely megváltoztatja az atommagok rezgését a szervezetünkben, és ezáltal különböző működési zavarokat helyreállít. Akupunktúra, elektroakupunktúra, homeopátia ugyanilyen mechanizmussal működik. A gondolataink is rezgések!

Meridiánok Energia áramlási csatornák, zárt áramköröknek tekinthetők Meridiánok Energia áramlási csatornák, zárt áramköröknek tekinthetők. A nap 24 órájában minden meridiánon végigkering az energia. 12 páros és két páratlan meridiánunk van. Akupunktúrás pontok: alacsony elektromos ellenállású pontok a bőr felszinén. Akupunktúra hatására felszaporodnak a z endorfinok a szervezetünkben.

A mágnesesség története: Kis-Ázsiában i. e A mágnesesség története: Kis-Ázsiában i.e. 2500 éve feljegyezték, hogy van egy Magnesia nevű terület, ahol a föld vas-oxidban gazdag, és a fémeket magához vonzza. Kleopátra mágneses köveken aludt, hogy a bőre fiatalos maradjon. A görögök i.e. 2500 óta használják a mágnesességet gyógyításra. Arisztotelész és Pláton is ír a mágnes gyógyhatásáról. A kínai orvoslás i.e. 2000 óta használja a reflexológiával és az akupunktúrával együtt. 15. sz.: a svájci Paracelsus felismeri a mágnes gyógyhatását. Orvosi cikkeket ír arról, hogy a mágnes hogyan gyógyítja az ember gyulladásos folyamatait.

16. sz.: William Gilbert angol orvos tanulmányt ír az elektormosságról, a mágnesességről és a mágnes gyógyító hatásáról. I. Erzsébet orvosa, és őt is mágnesekkel gyógyítja. 18.sz: Michael Faraday szintén felfedezi a mágnes gyógyhatását. Az ő munkásságán alapul a modern mágneses therápia. Dr. Mesmer (a hipnózis atyja ) és Hahnemann (a homeopátia atyja) is támogatta munkásságát. Az elmúlt 10 évben több, mint 300 tanulmány történt világszerte a mágnesterápia témakörben. Mindenki megtalálja azt, amit bizonyítani akar. Legfontosabb a tapasztalás!!!

A Föld egy hatalmas mágnes. A Föld mágneses ereje folyamatosan fogy A Föld egy hatalmas mágnes. A Föld mágneses ereje folyamatosan fogy.... és a maradéktól is távol tartjuk magunkat. A Föld mágneses polaritása időnként megfordul. Mágneshiányos szindróma: csontsűrűség csökkenése, immunrendszer összeomlása (űrhajósok) Attila domb (Tápiószentmárton) A Földkéreg vékonysága miatt a Föld mágnesesség erősebb.

Statikus mágnesek Északi pólus hatásai: - mélyíti az alvást (mély alfa állapotot idéz elő) - aktiválja a pajzsmirígyet és a melatonin termelést (fiatalít, a fizikai állapotot erősíti) - energetizál, erősíti a gyenge működésű szerveket - fokozza a véráramlást , kimossa a koleszterint, segít az érszűkület és magas vérnyomás megelőzésében - csökkenti a savasodást -serkenti az enzimatikus folyamatokat és a nyirokrendszert Déli pólus hatásai: - helyreállítja a szervezet egyensúlyait - nyugtat, relaxál - fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő hatású - csökkenti a nemkívánatos szövetburjánzást (daganatok!)

Hogyan hat a mágnes. A vérünk 4%-a vas Hogyan hat a mágnes? A vérünk 4%-a vas. Ha a testre mágnest helyezünk, az a vérünkben levő vasat magához vonzza, ezzel serkenti a keringést. Továbbá kitágítja a hajszálereket, és az összecsapzódott vörösvértesteket különválasztja. Ha a keringés javul, akkor az oxigén , a tápanyagok, a hormonok és az endorfinok (a szervezetünk természetes fájdalomcsillapító hormonjai) gyorsabban és hatékonyabban kerül nek a sejtjeinkbe. Emiatt a sérülések és mindenfajta szervi megbetegedés gyorsabban gyógyul.

Sejtszintű hatások Testünk minden sejtjében ionok találhatók Sejtszintű hatások Testünk minden sejtjében ionok találhatók. Az ionok hordozzák az elektro-mágneses impulzusokat, és ezek szabályozzák a sejtjeink működését. Ezek szabályozzák a tápanyagok, a folyadék és az oxigén áramlását , biztosítják a sejtek homeostazisát.

Sérülések, gyulladások esetén: Felborul a sejtek ion egyensúlya, és emiatt több folyadék kerül be a sejtbe. A tápanyagok, hormonok, elektrolitok pedig kikerülnek, és ez sejtdegenerációhoz, sejtelhaláshoz vezet. A sejtekben a felszaporodott folyadék hatására az érintett területben ödéma és a az idegek összenyomása miatt fájdalom keletkezik. Mágnes hatására: Az ion egyensúly helyreáll, a folyadék többlet kikerül a sejtekből, megszűnik a sejtkárosodás, és megindul a gyógyulás. A magnetizált vér kimossa a gyulladásos területben felszaporodott méreganyagokat (a fehérvérsejtek által eltakarított kórokozókat, károsodott szöveteket), és a májba, vesébe viszi. A tápanyagokat, endorfinokat pedig a kívánt helyre juttatja.

A fehérvérsejt bekebelezi a Toxinok a vérben baktériumokat

EQL technológia Amerikai szabadalom, gyógyászati célra nyújtották be EQL technológia Amerikai szabadalom, gyógyászati célra nyújtották be. Azért hatékonyabb, mint a hagyományos mágnes, mert ez minden kapillárisunkat kitágítja, míg a hagyományos mágnes csak az erővonalakra merőleges kapillárisokra hat. A hiányzó Föld mágnesesség hatását utánozza.

Mágneses térerő 1 Tesla = 10 000 Gauss 800 gauss Mágneses térerő 1 Tesla = 10 000 Gauss 800 gauss? Minél nagyobb térerejű a mágnes, annál mélyebben hatol be a szövetekbe. Súlyos, régóta tartó, krónikus betegségekben (pl. izületi gyulladásokban, komoly fájdalmak esetén)több ezer gausst javasolnak.

Nikken termékek térereje:. Gauss Elastomag nyakpánt. 250 Nikken termékek térereje: Gauss Elastomag nyakpánt 250 Kenko alvómaszk 300 Talpbetétek 450 Kenko flex 450 Paplan 500 Párna 750 Matracok 750, 1000 Magboy 1100 Ékszerek 1000, 1200, 1500 Body energiser 1800 Pimag optimalizáló 3500

Betegségek, melyekben a mágnes kezelés jó hatású: - csont-, izületi, izom problémák: artritis, gerinc degenerációs betegségek, isiász, fibromialgiák, csontritkulás - sérülések - általános elgyengülés - fejfájások, migrén - alvászavarok - krónikus bél betegségek (IBS, Chron-betegség, colitis ulcerosa) - cukorbetegség -magas vérnyomás - vérkeringési zavarok

Ellenjavallatok (. ) Elektromágnes vagy statikus mágnes Ellenjavallatok (?) Elektromágnes vagy statikus mágnes? Pacemaker beültetés – elektromágneses termék használata tilos! Terhesség első három hónapja – relatív ellenjavallat. A testbe beültetett fémek: az elmúlt évtizedben már nem mágnesezhető anyagból készülnek. Nagy térerejű elektromágnes felmelegítheti őket.

Köszönöm a figyelmet!