Természetes Illúziók www.TheSkyFactory.com Sky Factory TM.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

Miért éri meg családbarátnak lenni?
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
VisiScanner TM Beltéri látogatóelemző szoftver A vállalatról…  2005-ben alapították magyar szakemberek.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
Az onkológiai betegek pszicho-szociális szükségleteinek felmérése
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
Miért boldogabbak az emberek az egyik országban, mint a másikban?
Miért fontos? 3478 Negatív hír az egészségügy szereplőiről nyomtatott és online sajtóban 2009-ben Mindenki érintett: EÜM, OEP, kórházak, orvosok, gyógyszergyártók.
E.ON – Versenyben Önökért!
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Gondolatok a jubileumi XX. Magyarországi Egészségügyi Napokról
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
1. Közgazdaságtani alapfogalmak
Méltósággal segíteni, Jót s jól tenni
Béla gondolatai a házasságról
A fények és színek hatása... A fények és színek hatása... ( munkatársi csapat épités)
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
Befogadó tervezés. Átlagosak – nem átlagosak átlagosak – nem átlagos.
Önismeret Horváth Renáta.
Pszichoprofilaxis és pszichoedukáció a rehabilitációban
Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két.
Nephrológiai ápolók és dializált betegek
Budapest, február 25. Kötik-e a cégek termékeikhez a fogyasztót, és ha igen hogyan?,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ VIII.
Munkahelyi Egészségvédelem Egyéni felelősség vagy vállalati érdek ?
Kommunikáció beteg gyermekekkel
Beruházás-kontrolling
Humánkontrolling Kiélezett verseny→ legjobb munkaerő
mindenki másként reagál a változásokra.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Mit gyógyít az információ? – Digitális esélyegyenlőség és egészség Surján György – Kincses Gyula ESKI eVITA Platform.
A gyerekek nem várnak Gyerekesélyprogram 2007
Az esetmenedzser munkája és szerepe az egynapos sebészet ellátásban
Tanuló szervezet.
Bauer András - Berács József:
AzÉletigéje március „Az én eledelem az, hogy annak akaratát tegyem, aki engem küldött, és hogy elvégezzem művét.” (Jn 4, 34)
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
A BETEGSÉGMODELLEK KÉRDÉSEI, FAJTÁI
Kormányszóvivői tájékoztató T ö b b e n, j o b b a n, t o v á b b Zöld könyv az egészségügyről.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.
KOLLABORÁCIÓT ÉS KOOPERÁCIÓT TÁMOGATÓ ESZKÖZÖK
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
Mérő László egyetemi tanár ELTE Gazdaságpszichológiai Szakcsoport Az üzleti gondolkodó tudománya február 25.
Mennyire tudsz relaxálni?. Az alábbi kérdések közül hányra tudsz igennel válaszolni? Előre szólok a tévézés és a semmittevés nem azonos a relaxációval.
Megtakarítási módszerek a vállalatok gyakorlatában Berey Zita
Az illúzió használata az építészetben
Lelki egészségünk. Régóta tudjuk, hogy lelki fájdalmaink és titkaink magunkba temetése hosszú távon nem csupán boldogtalan személyiséggé tesz bennünket,
Utazás a digitális állampolgár koponyája körül Rab Árpád BME-ITTK.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
Az egészséges életmód és a stressz
Adómentes juttatási elemek: egészségbiztosítás
A MEDICSPHERE PROJEKT KÖVETKEZTETÉSEI DR. SOLT KATALIN TÁMOP A-11/1/KONV
Az alapvető kommunikáció
EGÉSZSÉG ÉS JÓL-LÉT SZÉKESFEHÉRVÁR POLITIKÁJÁBAN Östör Annamária.
Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet.
Motiváció.
Készítette Kaponya Gergely 2014/2015 I félév Msc
SZEMÉSZETI REZIDENSEK SEBÉSZETI GYAKORLATI ALAPKÉPZÉSÉNEK SZÜKSÉGESSÉGE Végh Mihály Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Szemészeti Klinika.
Mentálhigiénés team működése kórházunkban
Az autentikus motiváció feltételei a munkahelyen
A reklám centruma.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
Az Újbuda 60+ Program rendszerének legfontosabb elemei
A japán projektek sikertényezői – Kutatási beszámoló
Elektronikus számlázás Kiút a paradicsomból
Kik vagyunk A Babagenetika mozgalom egy személyes történeten alapuló
Előadás másolata:

Természetes Illúziók www.TheSkyFactory.com Sky Factory TM

Mi az a Sky Factory Égi Mennyezet? A Sky Factory (Sky Ceilings ) -Égi Álmennyezetei nem egyszerűen újszerű díszítő elemek vagy mutatós képek a mennyezeten. A Sky Factory Égi Álmennyezetei az ég olyan illúzióját keltik életre, amelyek a megfigyelőben az alapvető ellazulás reakcióját váltják ki. A Sky Factory Égi Álmennyezetei a szemtől szembeni illetve a periférikus látótér élményét fokozzák, amely által belső terek széles skáláján válik felhasználhatóvá. Többek között olyan helyeken, amelyekben a megfigyelők fekszenek, mint a korházak vagy a radiológia, illetve olyan helyeken, ahol a mennyezet a periférikus látómezőbe esik például irodákban vagy üzletekben.

Sky Factory Égi Mennyezetei varázslatosak Egy jól sikerült bűvész által keltett illúzió úgy csapja be az agyat és a testet, hogy azt is elhiggyük ami nem is igaz például, amikor a nyuszi előbújik a kalapból. Egy remek bűvészmutatványhoz hasonlóan a Sky Factory Égi Álmennyezetei oly módon csapják be az agyat és a testet, hogy azok az igazi égbolt fényére reagáljanak, miközben valójában az égbolt fényének illúzióját érzékelik.

Természet, Ellazulás & Egészség A természetet világszerte az inspiráció, a fiatalosodás illetve a jólét forrásaként ismerik el.. A mély ellazulás pszicho-fiziológiai értékét az Ellazulási Reakció jellemzi. A természet elmélyült tanulmányozása kiválthatja az Ellazulási Reakciót. A test egyre fejlődő kutatása rámutat arra, hogy a természet jelenléte egészségügyi intézményekben növeli a gyógyulási mutatókat. Csakis a természet képes gyógyítani, feltéve, ha hagyjuk és megadjuk neki a lehetőséget Hippokratész( kb.. K.e.460–370)

A Természet Illúziói A kutatások rámutattak, hogy a természet illúziója még színlelve vagy éppen lemásolva is ugyanazokat a jótékony válaszreakciókat váltják ki, amire a valós természet képes. Minél jobb az illúzió annál teljesebbé válik a valós Ellazulási Reakció

A Valós Égbolt Lenyűgöző Illúziói A Sky Factory Égi Álmennyezetei a valós égbolt gyönyörű illúziói, világszerte a természet megjelenésének egyik legmegbecsültebb tényezői – nem egyszerűen mutatós mennyezeti képek – olyan illúziók, amelyek annyira hitelesek, hogy a következő a valós pszicho-fiziológiai reakciókat képesek kiváltani: Komfortérzet Kényelem Mély ellazulás Biztonság Belső béke & állandóság Szabadság A Valós Égbolt Lenyűgöző Illúziói

Mire szolgál a Sky Factory Égi Álmennyezete? A nappali fénnyel egyenértékű 6500 K erősségű fény, amely biztosítja az egyenletes megvilágítást és a tökéletes szín-reprodukciót, hátulról világítja meg a képet. A professzionális, nagy kiterjesztésű, magas felbontású digitális fényképszerű másolatok a valós égbolt 3 dimenziós, színpompás illúzióját jelenítik meg. A szabadalmazott Sky Factory Távtartó Elemek™ erőteljes építészeti elemként jelennek meg, a valós égbolt hatását keltik. Mire szolgál a Sky Factory Égi Álmennyezete? Ceiling Grid 1 2 3

Átalakítják a belső, zárt tereket A Sky Factory Égi Álmennyezetei tágas és üdítő környezetté alakítják át a belső, zárt tereket: Növelik a dolgozók elégedettségét Kiküszöbölik a fáradtságérzetet Növelik a dolgozók hatékonyságát Vonzóbbá teszik a vásárlást Átalakítják a belső, zárt tereket

Fokozzák a gyógyítás hatékonyságát A Sky Factory Égi Álmennyezetei gyógyító erőt sugároznak egészségügyi környezetben: A kezeltek kapcsolatba kerülnek a természettel, megnyugszanak és a feszültségük is csökken. A páciensek gondolataikat elterelik a félelemről, a vizsgálatokról vagy a gyógyítási folyamatokról Az ellazult pácienseknek több pozitív élményük van: Kevesebb fájdalom Gyorsabb gyógyulás A gyógyítási eljárás hamarabb befejeződhet ezzel csökkentve annak költségét

Pozitívabbá teszik az emberek tapasztalatait A Sky Factory Égi Álmennyezeteinek installálásával az egészségügyi intézmény hangsúlyozottabban gondoskodik a páciensek és a dolgozók jó közérzetéről: Növelik a páciensek és az alkalmazottak elégedettségét és megbecsültség-érzetét Több páciens választja és ajánlja az egészségügyi intézményt Jelentős piaci differenciálást hoz létre

„Nagyon köszönjük, hogy segített pácienseink számára létrehozni egy csodálatos környezetet. A Sky Factory Világító Valósághű Álmennyezete™ nemcsak segíti pácienseinket, hanem azáltal mi is ki tudjuk fejezni elkötelezettségünket, hogy egy nagyszerű környezetet hozzunk létre azon pácienseink számára, akik nálunk váltják ki receptjeiket.” Jeff Carson, R.Ph. Oakdell Gyógyszertár, San Antonio, Texas

„A Sky Factory cég bátran állíthatja, hogy a Sky Factory Égi Álmennyezetei hozzájárulnak az alkalmazottak produktivitásának érzékelhető növekedéséhez. Ezen kívül elemzéseink rámutatnak arra, hogy a Sky Factory Világító Valósághű Álmennyezete ™ javítja az alkalmazottak munkához való hozzáállását, amely nagymértékben összefügg a munkavállalók produktivitásával.” A Sky Factory Égi Álmennyezetei a munkahelyen c. kutatás. Szerzők: Mark, Snedaker and Stock Westminster Főiskola, Salt Lake City, Utah, 2005

„Pácienseink pozitívan reagálnak a Sky Factory Égi Álmennyezeteinek képeire. A látvány eltereli figyelmüket a vizsgálatokról, csökkenti a stresszt és ellazítja pácienseinket. Amikor a páciensek kevésbé feszültek, sokkal kedvezőbb tapasztalataik vannak a vizsgálatokkal kapcsolatban.” Evie Zirolli, CT vizsgálatot végző szakember Jefferson Radiológiai Intézet East Hartford, CT

„Nem számítottam arra, hogy mind nekem, mind az alkalmazottaimnak és a pácienseknek jobb hangulatuk lesz. Hallottam, amint a betegeim azt mondták, Cheryl, „ez olyan, mint valami ajándék”. Hihetetlen érzés! Cheryl Kantor-Goldenberg fogorvos New York, New York

„Csak pozitív visszajelzést kaptam a dolgozóktól, a vendégektől és az ügyfelektől a Sky Factory Világító Valósághű Álmennyezetével kapcsolatban. Amint belépnek a terembe, elámulnak, hogy valódi tetőablakaink vannak. Felhívom a figyelmüket, hogy ezek valójában fényképek, és nem hiszik el, hogy nem a valódi égboltot látják. Óriási hatással van rájuk!” Tim Hawthorne, elnök és kreatív igazgató, Hawthorne Direct Vállalat., Fairfield, Iowa

„A Sky Factory Égi Álmennyezete olyan gyönyörű „A Sky Factory Égi Álmennyezete olyan gyönyörű! Az emberek el vannak ragadtatva tőle és mindig információt kérnek róla. Még borús napokon is jól érzik magukat a vevőim. Ez volt a legjobb befektetés, amelyet valaha is eszközöltem.” RoseAnn Witherspoon, tervező, tulajdonos, Home Store üzlet, Fairfield, Iowa.

“A Sky Factory Égi Álmennyezetének installálása megkülönböztet minket más intézményektől. A Sky Égi Álmennyezet határozottan növelte az intézmény népszerűségét, és pácienseink ajánlják intézményünket másoknak is. Patty Berning, marketing igazgató Diagnosztikai Központ, Waterloo, IA

„A sebészek jobban kedvelik az olyan műtőket, ahol Sky Factory Égi Álmennyezet van, mivel a látvány megnyugtatja őket. A Sky Factory Égi Álmennyezete ellazítja a pácienseket és ilyen állapotban kevesebb fájdalmat éreznek, valamint a gyógyulás is gyorsabb. Ezáltal hamarabb elhagyják az egészségügyi intézményt, melynek köszönhetően mind a személyi kiadások, mind a gyógyítás költségei csökkennek.” Nancy Jipp, sebészeti beavatkozásokat felügyelő igazgató, Mississippi Valley Surgery Center, Davenport, IA

Következtetés A Sky Factory Égi Álmennyezetei eszközül szolgálnak azon építészeknek, tervezőknek és ingatlan tulajdonosoknak, akik meg szeretnék változtatni az emberek belső terekkel kapcsolatos tapasztalatait, akik ösztönözni kívánják az emberek ellazulását és éberségét, amelyet egy természetes közegben amúgy is megtapasztalnának.

Elérhetőség Virtual Sky KFT Szervánszky Zoltán Tel: 06 70 423 8219 E-mail: zoltans@theskyfactory.hu www.theskyfactory.hu