Ma az van, ha akarsz, lakhatsz a parkban, vagy csak a bankszakma csavarral laza szatyra szaga van agyadba ragadva, s a bank ajtaja nagy csattal csap majd.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Advertisements

A boldog emberek tudják,
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
Zsikazsu Emlékkönyve.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
A keskeny úton vígan megyek, jöhetnek közben völgyek, hegyek,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Úton böjtben.
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
"Íme, az Isten Báránya, aki hordozza a világ bűnét!"
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Itt van az Úr, énekeljünk örömmel, örömmel, örömmel,
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Te vagy reményem sziklaszála, Erősségem, én Istenem!
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Add át a szívedet Jézusnak, Megtisztítja, meggyógyítja
JÓ REGGELT !.
1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő
Jézus, Te égi szép, Tündöklő fényű név, Legszentebb itt alant e föld ölén, Benned van irgalom, Terólad zeng dalom, Erőd magasztalom, Ragyogj felém!
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Tudod most új élet vár.
aki Jézussal jár s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát,
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
JÓ REGGELT !.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek suhan Mint titkos szárnyán bánya
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
Jézus hű Megváltó.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Anyák napjára. Szeretettel! Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
388.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
35.
Előadás másolata:

Ma az van, ha akarsz, lakhatsz a parkban, vagy csak a bankszakma csavarral laza szatyra szaga van agyadba ragadva, s a bank ajtaja nagy csattal csap majd arcba. Vagy ha akarsz, kaphatsz, adnak, csak ma, Szavamra Astra vagy Mazda, Csak az a baj, majd kamatra hamvasztanak.

Á már várt rám. Lám-lám száz árny jár át, Sztárság, másság, látván sátán szárnyát, Márvány állvány hátán bálvány. Száz párt kántál, s már-már Szájzárt várván kábán állsz. Járvány láttán zársz, s pár Lárvát szánván áldást vársz.

Batman, Ben10 gyereket nevelnek, Neked jelen sem kell lenned. Legfeljebb nem szeretnek, S kedvesed neked megy Szenteste. Lelkedet keletre tereled, Zen zene zeng benned egyre, De ne feledd, nem leszel Sem lepke, sem medve.

De szent helyre bemehetsz-e? Ezer meg ezer helytelen eszme Embereket vezet. Egyetlen keresztre felment Mester Egekbe felmenve- felmenve, de nem felmentve Egyszer egyszerre ezreket leplez le.

Szép hétvégéd végén élénk szépség Két énjét nézvén széttépnéd fényképét. Félénk lény éhség révén pénzt kér, S kérésnél mész, lépsz és Séfnél négyfélét kérsz. Szélvészként élsz? Szétnéznél? Vészfék létkérdés!

Mi visz, mi indít? Mystic sírkincs, mint Indy-t? Mi frissít? Whisky? Limp Bizkit-feeling? Csilli-villi piti business? Mi csitít hisztit? Mi piszkít, mi tisztít szívszintig?

Oly sok sokkoló jósló szó Dose-ból olcsó ló, Monyó show-ból Nyolc fog mosolyog. Szorong sok non-stop boltos, Szorgoskodó, fontoskodó szószóló Oly boldog, hogy koboldokról motyog.

Lődörgő örökösök közt Fölnövő kölök Zöldből pödör örömöt. Könyörgök! Önzo dög ördög, Földről költözz! Pörölsz, önzozöl? Ő győzött!

Túl cool kultúr-túlsúlyt húz úgy húsz + Mufurc úr. Bút csúful fúr. Húst szúr, s úgy gyújt. Tunyul, puhul, mujul. Túl rút futur.

Fütyülsz? Üdülsz? Csücsülsz? Műtűz fűt? Űrmütyür hűt? Gyűrűd nyűg? Sűrű füst, Sűrű zűr bűnt szül. Ügyünk szürkül. Trükkünk: üdvünk!

Szabad akarat van, az Atya adta, Száz áldás vár rád, lásd már, Szentek Szentje szeret, ne feledd, Légy észnél, és fényként élj, Hisz, ki hisz kicsit mindig víg. Sok rosszból most sok jó dolog, Közös öröm Örök Szőlőtőtől, Utunk új út, urunk új úr, Üdvünk tűz, bűnt űz, küzdjünk!