Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Cash flow A vállalat működése, befektetései és pénzügyi tevékenysége által genarált pénzáramlásokat tartalmazó kimutatás. Az eredménykimutatásban és a.
Advertisements

Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Koncepció MARKETING Cernat Kati Cernat Kati.
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Mobil egészségipar Mi a mobil és miért?
Hogyan és miért vállalkozzunk?
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Vállalati pénzügyek alapjai
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
„Mértéket tartani és a célt nem téveszteni szem elöl!”
Családi vállalkozások - prezentáció
Piac és Profit - Pénzek a régióban február 7. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
Előadó: LAVOTHA ILDIKÓ High-Care Cosmetics Kft. cégvezetője április 24.
Mennyire gátolja a vevőkockázat magyarországi mértéke a gazdasági növekedést? 300 Mrd Ft a tét évente Előadó: Felfalusi Péter ügyvezető.
Versenytársból partner
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
Pénz 1. szakasz 2. szakasz 3. szakasz 4. szakasz 5. szakasz
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Vállalatérték-élet pálya szakaszok
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
Olvasd lassan és csendben!.
Sponsorare necesse est
Felszámolási körkép a statisztikák tükrében
Vállalkozói készségek fejlesztése
Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete.
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Olvasd lassan és csendben!
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft. Vezérigazgatói találkozó, Röjtökmuzsaj.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Hatékonyságnövelés, avagy: Buktatók és előnyök a társas praxisban 2014 PMK dr. Bába András – Polequi Bt.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Előadó: Hortobágyi Ágoston
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Előadó: Hortobágyi Ágoston
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
Vállalati pénzügyek alapjai
Lakatos Gabriella Megérteni vevőik viselkedését gyakran könnyebb, mint megérteni a vállalkozók gondolkodását. Hogy erősítheti vagy ronthatja saját esélyeit.
A high-tech cégalapítás gyakorlati szempontjai
Vállalati terv bemutató
Vállalati Pénzügyek 1. előadás
Fülemüle étterem és koktélbár
Partnerség és együttműködés
Üzleti terv bemutatása
Előadás másolata:

Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

MOST idő bármi Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Mi a trend?  Népszerű  Sokan lépnek rá az útra  Mintákat követünk  Hatása első körben rövid-középtávú Azt mondják, hogy az a baj a kitaposott úttal, hogy valaki már biztos járt rajta előtted… Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Trendek  Informatikai (eszközök, háttérrendszerek, stb.)  Marketing (felületek, üzenetek, stb.)  Divat (megjelenés, design, arculati elemek, stb.)  Pénzügyi megoldások (befektetés, forráskeresés )  Belső folyamatok, szervezetfejlesztés (tréning, motivációs rendszerek) Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Kiket akarunk másolni?  Milyen kritikus tömeget kell átlépnie egy adott trend képviselőinek, hogy tömegesen kövessék őket?  Milyen trendvezérek, azok akiket mindenképpen követnek?

Mi lehet a jó abban, ha rálépünk az útra?  Jó példát választunk: rövid, közép – akár hosszú távon is jelentőséggel bíró sikerek  Nyereség, piaci pozíció  Trendi csapathoz tartozás Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Mi lehet a baj akkor, ha rálépünk az útra?  Rossz a példa, amit követünk (sikertelenség, költségesség, veszteséges)  Hosszútávon irreleváns trend (költséges, de könnyedén túlélhető) Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Trend vagy evolúció az információ?  Pl. új trend marketingben: Személyes megszólítás, egyedi üzenet, megoldás kínálása, „érzéseket” árulnak KELL AZ INFORMÁCIÓ (tulajdonosok, ügyvezetők, telephely nyitás zárás, alkalmazottak felvétele vagy elbocsájtása, pénzügyi eredmények, pályázati nyertesek, stb…)  Pl. új „trend” a „CFIMITYM” Nem elég jónak lenni szakmai, termék oldalon, a pénzt is menedzselni kell. Hitel – betét, bevétel – kiadás, behajtás – számlák kifizetésének „halogatása” KELL AZ INFORMÁCIÓ (fizetési kockázat, behajtási priorizálás, mennyire kell neki a megrendelésünk, mi történik vele, stb.)

Honnan tudjuk, hogy nem az életben maradásunk a tét?  Ha jól döntünk evolúciós pályára kerülünk  Ha rosszul döntünk „DINÓ”-vá válunk Viselkedés másolás TanulmányokTapasztalatÖnbizalom Opten - Céginformáció mindenkiről mindenkinek

Szóval beszállás! De óvatosan!