A világ karnyújtásnyira van… www.liveguide.hu. Velencei-tó kártya - Live Guide www.liveguide.hu.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Marketingkommunikáció és PR
PONTGYŰJTÉSEN ALAPULÓ VÁROSI KÁRTYARENDSZER BEMUTATÁSA
HOL TARTUNK MOST? GÁRDONYI HELYI TDM TDM Szakmai Nap november 21.
VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
A Szily TISZK közösségfejlesztési szolgáltatása /2009/ Bemutatkozás a tagiskoláknak Fejlesztő pedagógusi szakszolgáltatás Iskolapszichológusi szakszolgáltatás.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Aktuális pályázati lehetőségek
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
SStat - Statisztika 2014.
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
HUNGARY CARD Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között:
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
PONTGYŰJTŐ VÁROSI KÁRTYA Stellum Marketing Kft
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Idegenforgalmi fejlesztési lehetőségek Pozsony környékén
Maráth Noémi OTP SZÉP kártya csoport
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
Turisztikai fejlesztések, kooperációs lehetőségek Monor, Strázsa-hegy.
Előadó: Mihály Mariann TDM menedzser TDM szervezetünk működéséről, eddigi munkájáról.
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
BALATONI PARTNERSÉGI PROGRAM Regionális és Kistérségi szintű együttmüködések ösztönzése a Balaton Régióban Szedmákné Lukács Zsófia Balatoni Integrációs.
HOSTWARE Beléptető.
Turisztikai Fórum Gárdony, november Program: I.Köszöntő és bevezető szezonértékelő az önkormányzat szemszögéből Tóth István polgármester II.Szezonértékelő.
Strictly confidential Templates English version 11/
TDM Szakmai Nap november 21.
Elektronikus vezetési karton
Szállodagazdálkodás és vezetés I (2007 ősz)
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON.
TDM Tanfolyam A TDM lényege
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
A SuperShop kártya sikere – mitől jó egy jó kártya? Nemcsics Róbert
ShowTime.
Turisztikai kártyák Többféle probléma, sokszínű megoldás.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (Gárdonyi TDMSz) tevékenységeinek fejlesztése II. KDOP-2.2.1/A Marketing kampányok megszervezése.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
Kültéri információs táblarendszer 15 db információs tábla paddal és szeméttárolóval.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Turisztikai kártyák Többféle probléma, sokszínű megoldás.
Turizmus gazdaságtan 3..
Balaton régió turizmusában
AutoSOS „A gondtalan utazásért!” Budapest, november 10. Előadó: Kalmár László ügyvezető igazgató Europ Assistance Magyarország Kft.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
A StoreWizard webáruház bemutatása
INNOVÁCIÓ NYUGAT-MAGYARORSZÁG EGÉSZSÉGTURIZMUSÁBAN – Kutatási részeredmények- Printz-Markó Erzsébet „Cooling Cubes - Fürdőfejlesztési Stratégiák és Hálózatok”
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
+ Az e-adatbázis kincset ér De hogyan használjuk?.
Balesetbiztosítás. Milliós segítség Választható csomagok, fix díjtételek Nem kell tarifálni! Nincs egészségügyi kockázatelbírálás!
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
A kerékpáros nemzet: jó példák Hollandiából Virág Álmos tudományos munkatárs.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
TOURINFORM IRODA BADACSONY SZIGLIGET
TÁMOP „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” - Budapest.
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
2006/072007/ / / /11 Partnerségben Budapestért.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Három az egyben – instant megoldás a hazai turizmusnak
Irány Pécs! kártya.
Előadás másolata:

a világ karnyújtásnyira van…

Velencei-tó kártya - Live Guide

Mire való? • Elsősorban marketing célú • kínálat bővítő • adatbázis bővítő • csomagba szervező • vendégmarasztaló • eladásösztönző • piackutatási eszköz • loyality eszköz

Mire való? • Elsősorban marketing célú • kínálat bővítő • adatbázis bővítő • csomagba szervező • vendégmarasztaló • eladásösztönző • piackutatási eszköz • loyality eszköz

A kedvezményrendszer • A kártya legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén váltható ki • vendégéjszakánként max. 1 euró a díja, a szállásárba építve • kaució ellenében, a tartózkodás idejére vehető igénybe • egy családot 1 kártyára regisztrálunk Választható prémium kedvezmények (50-100%-ig) egy alkalommal pl.: • legalább 3 éj után ingyenes strand belépő a családnak • Ingyenes belépés a Gárdonyi Géza Emlékházba, a Velencei-tavi Galériába vagy a Rönkvárba (1-et választhat) • 50% kedvezményes belépő a KEMPP-be • Ingyenes túravezetés kerékpárral (bérlés esetén) +kedvezmények (min. 20 % -49%-ig) Velencei-tónál összesen kb elfogadó hely Székesfehérváron 2-3 kedvezményes lehetőség: múzeumlátogatás, városnéző séta

A Velencei-tó kártya

A kártyarendszer résztvevői TDM Turista Szolgáltató (kiadó) Elfogadóhely

Folyamatok a kártyarendszerben Turista megérkezik, részére a szolgáltató a kártyát kiadja. A kártya az internetes rendszerben aktiválódik a tartózkodás időtartamára. Az elfogadóhelyeken a kártya használatával kedvezményhez / ponthoz jut, és regisztrálódik az informatikai rendszerben. A turista elutazáskor a leadja a kártyáját. A pontok az utazás után is felhasználhatóak. Látogatottsági statisztika a felhasználás alapján.

Turista  Bőséges csere  Ösztönző a kártyaprogramban résztvevők felkeresésére  Pontgyűjtő kártya  Kedvezmények és / vagy ingyenes szolgáltatásokat kap  Csak használni kell

Neusiedler See Card Beispiel: Gäste von Podersdorf Podersdorfer Gäste besuchen in der Region…..

Neusiedler See Card Beispiel: Seebad Podersdorf Woher kommen die NSC- Gäste aus der Region…..

Szolgáltató (kártyakiadó)  Többletszolgáltatást nyújt a saját szolgáltatásán túl  Minimális adminisztráció (a kártya és az ügyfél regisztrációja a rendszerbe)  Más helyi szolgáltatók promótálása – partnerség  Extra reklámköltség nélkül

Szolgáltató  Hirdetés minimális ráfordítással  Növeli a látogatottságot  Ösztönzi a költést  A kártyával kapcsolatos látogatókról statisztika  Valós marketinginformáció egy adott promóció sikeréről

• Közösségi összefogás alapján hozható létre, és működtethető hatékonyan • Gazdasági előnyt teremt • A turistát visszatérésre ösztönzi • Korrekt elszámolást biztosító informatikai rendszer • Statisztikai és marketing információk közösségi és szolgáltatói szinten Idegenforgalmi kártya

Horváth Antal Mimézis Kft., Siófok Köszönjük a figyelmet!