Végfelhasználói Promóció 2010 2010. Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and 2009 2004 óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
NHH sajtótájékoztató Mobilvégződtetési-díjak és Versenyélénkítés a mobil-piacon Pataki Dániel, elnök Ludányi Edgár, közgazdasági főigazgató-helyettes.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Utazás, szabadidő és turizmus csoport Az egészségturizmus éve Oláh László igazgató Stratégiai Termékek Igazgatósága Magyar Fürdőszövetség Közgyűlése.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK

Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
1 Új ELZAB Árellenőrzők.
Bizalomépítés a gyakorlatban...avagy szüntessük meg a vásárlás útjában álló akadályokat Zajdó Csaba.
GfK HungáriaMárkacsemeték konferencia – Dörnyei Otília május 5 Gyermek a családban, avagy a szülők megváltozott fogyasztási szokásai Dörnyei Otília,
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Márkák iPhone-on Sallai Péter - Ponte.hu
© 2006 Avaya Inc. All rights reserved. Kommunikáció bárhol, bármikor! Rohály Gábor ügyvezető igazgató.
ITS EasyWay workshop A közönségtájékoztatás lehetőségei.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.
A MEK szolgáltatásai a mobil világ számára
Mobil eszközök alkalmazása vállalati környezetben
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Adobe Photoshop. A világ legnépszerűbb képszerkesztő programja Etalon a képfeldolgozás világában.
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
Ember László Irfanview, GIMP, OpenOffice, VLC, FreeCommander, Firefox, Thunderbird, Mplayer, Safari, Opera.
University of Kent arculati kézikönyv
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Társadalmi szerepvállalás
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Marketing mix.
Törzsutas program.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Franchise a látványpékségek piacán
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Szerző neve: Zsembery György Dátum: november 30. InnoMax Díj 2011 Innováció újratöltve.
EGI-InSPIRE RI EGI-InSPIRE EGI-InSPIRE RI e-Science Café RMKI Hernáth Szabolcs 8/5/2014.
Az Irányadó Napi Beviteli Érték (INBÉ) jelölés Éfosz TRUEFOOD szeminárium Budapest, október 21.
Menedzsmentszabványok szerepe a globális és lokális gazdaságban, különös tekintettel a környezetmenedzsmentre Dr. Ködmön István augusztus 13. I.
Zväz polygrafie na Slovensku Szlovákia nyomdaipara 2007 Nemzetközi gazdasági konferencia Szeged, május 22.
2009. február 24. Holcim, mint felelős munkáltató.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
Holcim Hungária Zrt. © 2010 Ismeri Ön a Holcim Hungária Otthon Alapítványt?
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / )
Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
dr. Banai Miklós ügyvezető MultiRáció Kft.
A Neumann-elvű gépek A Neumann elvek:
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
„Hazai és Európai Uniós pályázatok ” Szakmai Fórum A hazai textilipari vállalkozások részvétele és részvételi lehetősége a Saving Energy in the.
Raimond Lap (zeneszerző).
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
KUPONLINE Avagy ahol az online és az offline eladás összeér Besenyei Kálmán.
A számítógép.
Miért a facebook-ot válasszuk kampány felületnek?  2011 júliusától decemberig fő, ezzel elérve a felhasználót  40. hely a világon.
Raiffeisen Energiaszolgáltató Kft. Moha, október. 151 / 8 Természetes megoldások európai színvonalon Energiaültetvények egy lehetséges finanszírozási.
LEASING HSF közgyűlés Nemes Krisztián HATÉKONYABB FINANSZÍROZÁS KOMBINÁLJA A BIZTONSÁGOS TERVEZÉST A RUGALMASSÁGGAL.
Programjaink fizikából a es tanévben
Előadás másolata:

Végfelhasználói Promóció

Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod Díj: TomTom Navigation rendszer Díj: Apple iPhone 3G

2010-ben a Navigator csapata újabb kampányt indít az előző év sikeres eredményei és nagy vásárlói igényeknek köszönhetően. Néhány specifikus adat a promócióról: - Megnyerő, divatos nyeremény es kampányhoz speciális csomagolás - Nyomtatott promóciós kód minden csomag hátulján. - Website - Egyébkommunikációs eszközök Navigator > Promotion 2010 > Részletek 2009-ben meghirdetett nyereményjátékon több mint 1 millió beküldés, résztvevő több mint 100 országba.

Navigator > Promotion 2010 > A Díj Toshiba NB D Intel Atom 1.66 GHz processor 1024 MB Memory 250 GB Hard Drive 10,1” Monitor 11 Hours battery life 1.33 kg weight Windows 7 Starter iPhone 3G ben a megnyerhető díj egy Toshiba mini- laptop a (netbook). Netbookok rugalmasak, könnyűek és mind munka és magáncélra tökéletesen alkalmasak. Netbookok hosszabb telep élettartalommal rendelkeznek, mint a normál laptopok. Megjegyzés: Minden netbook gravírozott navigátor logóval és megfelelő billentyűzettel van ellátva.

Navigator > Promotion 2010 > Kommunikáció Speciális csomagolás tartalmazza a kampány részleteit és a teendőket. A fő üzenetünk: az 500 megnyerhető Toshiba netbook.

Navigator > Promotion 2010 > Kommunikáció A promóciós kód a csomagolás hátulján található meg, egy jól beazonosítható sávban. Megjegyzés: Ezek a nyomtatott kódok ez hagyományos csomagoláson is megtalálhatóak és használhatóak a promóciók során amint elkezdődik S4499

Navigator > Promotion 2010 > Alap mechanika 2010 Kampány folyamata az előző élvekhez képest hasonlóan egyszerű lesz. - Nyomtatott kód megtalálható minden csomagoláson - Látogasson el a következő honlapra. ( – opens the promotional micrositewww.navigator-paper.com - Nézze meg a videót - Üsse be az címét - Válassza ki az Országot, ahol részt kíván venni - Üsse be a csomagoláson lévő kódot - Nyerje meg az 500 Toshiba netbook egyikét. - A nyertes: küldje be a kódot tartalmazó csomagolást - A vásárlási blokk vagy számla ellenében, netbook-t kiküldik a nyertesnek

2010 Navigator Kampány Májustól Novemberig tart. Navigator > Promotion 2010 > Időtartam Sok Sikert!

Köszönöm figyelmét! Üdvözlettel/Best Regards, Tamara Rusin Igepa Paper Hungary Kft. Sales manager Tel: Fax: Mobil: