Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008."— Előadás másolata:

1 Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008

2 Szakmai támogatók: Axel Springer Budapest TV2 – STUDY CARE Sláger Rádió Primacom Imige - POS Hungary Médiainfo.hu - reklám-média portál

3 Az OMD Hungary Kft pályázatot ír ki felsőoktatási országos szakmai versenyre, amely 2008 őszén kerül megrendezésre. A témát adó vállalat a Beiersdorf magyarországi leányvállalata. A verseny célja: Elősegíteni az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését népszerűsítését, továbbá hozzájárulni a hallgatók minél magasabb szintű képzéséhez, szakmai fejlődéséhez.

4 Verseny formája: Két fordulós szakmai verseny, amelyben bármely gazdasági egyetem és fõiskola nappali tagozatos hallgatói részt vehetnek. Az intézményekbõl 3 fõs csapatok jelentkezését várjuk (egy intézménybõl több csapat is jelentkezhet és akár „vegyes” csapatok ( = különböző intézményekből) is jelentkezhetnek). Jelentkezni a www.mediainfo.hu weboldalról elérhető Országos Média Diákverseny honlapján található „Jelentkezési lap” kitöltésével lehet, melyet kérünk eredeti aláírással postán eljuttatni az OMD Hungary megadott címére. A jelentkezéseket minden esetben e-mailben visszaigazoljuk.www.mediainfo.hu

5 Konkrét jelentkezési határidő nincs, csak anyagleadási határidő. Viszont további információkat, segédanyagot csak akkor küldünk, ha a csapat jelentkezési lapja beérkezett. Továbbá a korai jelentkezés egy nagy terhet vehet le a versenyzők válláról, mert 2006 óta egy új lehetőséggel gazdagítjuk a versenyt! A piackutatás témájában komoly segítséget tudunk nyújtani saját honlapunkon, a www.namivan.hu –n keresztül, mely internetes lekérdezési lehetőséget biztosít elsősorban a 15-29 éves korosztályban bármilyen kutatási témában. Részletes információt a honlapon a jobb oldali menüben Namivan.hu címszó alatt adunk. Ezzel a lehetőséggel azok élhetnek, akik a versenyre beküldték jelentkezési lapjukat és október 18-ig jelzik igényüket a mediaverseny@omd.hu e-mail címen. A feladatot, mely a regisztrációt követően letölthető, szintén itt találhatják meg a csapatok. www.namivan.hu

6 1. forduló: A dolgozatokat megadott határidőre kell az OMD Hungary-nek megküldeni 3 nyomtatott példányban és elektronikus formában is. A beérkezett dolgozatokat 3 fős szakmai zsűri értékeli, akik az OMD Hungary tapasztalt munkatársai. Az értékelést követően a www.mediainfo.hu oldal Fórumán tesszük közzé az első forduló eredményeit és azon csapatok listáját, akik az írásbeli alapján a második, szóbeli fordulóra meghívást kapnak, ezzel egy időben minden csapatot írásban is értesítünk.www.mediainfo.hu A döntőbe a legtöbb pontot elérő, első 5 csapat kerül. Minden csapatot e-mailben értesítünk a további tudnivalókról. A dolgozatok írásbeli értékelését csak külön kérésre továbbítjuk a csapatoknak. 2. forduló: A verseny szóbeli részén a csapatoknak a beadott dolgozat alapján kell prezentálniuk a feladat megoldását. Koncepcionálisan a dolgozattól eltérni nem lehet a prezentáción, de ki lehet egészíteni azt, illetve egy-egy területre lehet fókuszálni. A rendelkezésre álló idő 30 perc, majd a zsűri kérdéseket tehet fel 10 percben. A szóbeli versenyen a 7-8 főből álló zsűri a támogatók, a verseny feladatot kiíró és a szervező cégek vezető munkatársaiból áll össze.

7 A verseny mindkét fordulója során javasoljuk, hogy az internet adta lehetõségeket használják a csapatok. A versennyel kapcsolatban folyamatos információt közöl a www.mediainfo.hu, ahol több olyan dokumentum is megtalálható, amely segíti a felkészülést, illetve az itt működő „Fórum” lehetőséget ad, hogy a csapatok folyamatosan kommunikáljanak a pályázat kiírójával, kérdéseket tegyenek fel és további szakmai támogatást kapjanak. Ezt természetesen e-mailben is megtehetik a csapatok.www.mediainfo.hu Konzultáció: A versenyfeladat megoldása során a csapatok folyamatosan fordulhatnak kérdéssel a verseny kiírójához és a szervezőkhöz a www.mediainfo.hu weboldal Fórumán. Az e-mailen érkező kérdéseket, illetve azokra adott választ minden csapat megkapja e-mailben.

8 Feladat kiadása: 2008. szeptember 08. Jelentkezés és konzultáció:a feladat kiadásától a dolgozat beadásának napjáig folyamatosan Kutatásban segítségnyújtás2008. október 18-ig jelentkező csapatoknak igény szerint Írásbeli feladatok beérkezési határideje:2008. november 07. 18:00 Vidéki csapatok esetében az elektronikus verzió beérkezésére ugyanez az időpont, s egyben a nyomtatott verzió utolsó lehetséges postai feladási dátuma. Írásbeli rész eredményhirdetése:2008. november 21. 17:00 www.mediainfo.huwww.mediainfo.hu - Fórum Szóbeli prezentáció időpontja: 2008. november 28. (péntek) helyszín: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola* * A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

9 Jutalmazás: Első helyezett  Féléves szakmai gyakorlat média és / vagy ügynökségi oldalon  Belföldi utazás utalvány kb. 60 ezer forint /fő értékben + Nivea csomag Második helyezett  Pen drive, könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 30 ezer forint /fő értékben Harmadik helyezett  Pen drive, könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 25 ezer forint /fő értékben Negyedik - ötödik helyezett  Könyvutalvány, Nivea csomag összesen kb. 15 ezer forint /fő értékben A szervező ügynökség, OMD Hungary fenntartja a jogot, hogy a tárgyi nyeremények változhatnak!

10 Elérhetőségek és kontaktok: szilvia.rozsnyai@omnicommediagroup.com OMD Hungary 1124. Budapest, Bürök u. 34-36. tel: 437-53-00, fax: 437-53-53 Rozsnyai Szilvia HR igazgató tel: 437-5313 e-mail: szilvia.rozsnyai@omnicommediagroup.com www.omd.com www.omnicommediagroup.hu


Letölteni ppt "Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008."

Hasonló előadás


Google Hirdetések