Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető
Advertisements

Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
A Szily TISZK közösségfejlesztési szolgáltatása /2009/ Bemutatkozás a tagiskoláknak Fejlesztő pedagógusi szakszolgáltatás Iskolapszichológusi szakszolgáltatás.
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány LIFE –ontological- COACH KÉPZÉS Kulcsszavak: coach, coahing, coachee, coach képzés, life coaching,
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Pathways II – Az egész életen át tartó tanulás lehetőségei értelmi fogyatékossággal élő felnőttek számára.
Miskolczi Ildikó
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
élménypedagógiai módszerek alkalmazási lehetőségei a tanitásban
A tudatos élet alapelvei
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
REFERENCIAINTÉZMÉNYI MENTOR SZOLGÁLTATÓ SZEREPBEN Bedőné Fatér Tímea tréner Felkészülés a mentorálás mesterségére.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
Értékelés a pedagógiában
A Belga LSZ fejlesztési terve
Elektronikus vezetési karton
Hogyan segítik a tanításkísérő szemináriumok az összefüggő egyéni szakmai gyakorlatot? ELTE PPK N. Kollár Katalin
ELTE TÁMOP /2/B/KMR projekt workshop
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Csapatépítés Egyénekből álló csoportok egységes ereje építette fel Egyiptom piramisait!
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
Dr. Magyar Miklós"JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!" „JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!” „MultiMédia az oktatásban 2007” Nemzetközi Konferencia.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
Konfliktus Dr. Ternovszky Ferenc: Nemzetközi menedzsment európai szemmel BGF - Külkereskedelmi Főiskolai Kar Vállalkozások és Emberi Erőforrás Menedzsment.
1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan.
A Dobbantó program Az előrelépés lehetősége diákoknak, szakiskoláknak Regionális tájékoztató napok szeptember 3-12.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Magyar Coachövetség Közhasznú Alapítvány szakmai irányításával ontological LIFE COACH képzés Képzés:
Vezetői módszereink azonosítása a tanult modellek alapján Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány
Managerek éjszakája.
EGYENLŐ ESÉLYEK Tapasztalatok, teendők, tervek Dr. Derera Mihály igazgató MEOSZ Oktatási, Továbbképző és Távmunka Intézet.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
A „Sorsfordító – sorsformáló”munkaerő- piaci program keretében bonyolított képzések bemutatása Dömötör Csaba főigazgató, FVM Dunántúli Agrár-szakképző.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport.
6. szabály – A játékvezető asszisztens. Játékvezető asszisztens kötelességei Az asszisztens kötelessége, hogy jelezze: 1. Labda elhagyta a játékteret.
Prevenció Tudatos előkészület a sikeres iskolakezdéshez.
Munkaadói tájékoztató
TÁMOP / Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán.
HURO/1001/138/2.3.1 Egy határon átívelő magyar- román idegen nyelvi dráma tehetségprogram megvalósítása.
2013. február Kócsújfalu 3 Coaching kutatás évi mini kutatás megismétlése Összehasonlíthatóság + néhány új kérdés 354 kitöltő 24%
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
Mire jó a grafológia? Grafológia a cégek humánpolitkájában Előadó:
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 1 TAGSZERVEZÉS – TAGLÉTSZÁM CSÖKKENÉS HATÁSAI.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) A Támogatott.
SZMM Rákospalotai Javítóintézet és Speciális Gyermekotthon és az SZMM Intézményeinek Oktatási Munkaközösségének közös pályázata Együtt tanulás – közös.
Szembesít a drámatréning. A csapat 2-nél több fő A csapat nem fogja a jótékony hatásait magától, automatikusan kifejteni. Kellenek struktúrák, normák,
MODERN ÜGYVITELI GYAKORLÓHELY KIALAKÍTÁSA A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN
Környezeti nevelés uniós forrásokból
A talentum A tehetségfejlesztés programja SZOMBATHELY(kick-off)
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
A felnőttképzés tervezése, szervezése szervezeti formái Összeállította: Marton Eszter.
Iskolakert.
 testi-térbeli biztonság  idő- és ritmusérzék  beszéd tisztasága  élményen keresztül történő megértés  kommunikáció, kooperáció, kreativitás 
TÁMOP A-14/ „Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú.
Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Haszon rendezvények médiaajánlat
A Gyulahús Kft. szerepe a projekt megvalósításban
Előadás másolata:

Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére

„Játszani is engedd szép, komoly fiadat…” Az élvezetes és profi tréningekért, csapatépítő programokért, értekezletekért, projektülésekért, prezentációkért! „Játszani is engedd szép, komoly fiadat…”

Mi ez? Sokszor egyedül kell megoldani a napi munka során olyan feladatokat is, amelyekhez jól jönne egy moderátor, vagy tréner a szakmai tudásával, és a technikai kelléktárával. Néha a tréninget is komoly fejtörés előzi meg: mit játsszunk, milyen gyakorlatokat alkalmazzunk, mit nem ismerhetnek a résztvevők? Sajnos végesek a tréneri ötletek is, de ennek a megreformálásában segít a Játéktár!

Ön érdekelt ebben? Ez a tréning mindazoknak a vezetőknek, prezentátoroknak, trénertársaknak, pedagógusoknak, felnőtt-képzőknek, csoportozóknak szól, akik nap, mint nap prezentálnak, meetinget, workshopot vezetnek, értekezletet, tréninget, képzéseket tartanak, esetleg csapatépítő összejövetelek megtartásában gondolkodnak.

Hol a segítség? Itt! Elsajátíthatja, hogy a munkáiba hogyan emeljen be biztos kézzel olyan helyzetgyakorlatokat, szituációs játékokat, energizálókat, amelyek a jobb megértést, a feszültségek, vagy a fáradtság oldását, az aktivizálást, a dinamizálást segítik, és teljessé, élvezetessé teszik a résztvevők számára a programokat!

Hogy hogyan? Ennek a tréningnek a segítségével! Sorra vesszük a lehető legtöbb jól használható játékot és feladatot, az elérendő célok, az időkeretek, az eszközigények függvényében. Tréninghelyzeteket teremtve, az aktuális helyzetekhez kapcsolódó játékokkal, gyakorlatokkal gazdagítjuk a résztvevők repertoárját.

Mit nyerhet Ön a Játéktár-tréninggel? A Játéktár-tréning saját megélésen keresztül tanítja meg Önt a szituációs játékok, a helyzetgyakorlatok, az energizálók biztos kiválasztására, adekvát alkalmazására, és a helyzetek elemzésére. A játékok egy része nem csak a munkahelyi szituációkban, hanem a privát életben is jól alkalmazható. A megélt játékok írásos, könyvformátumú gyűjteményét minden résztvevő hazaviheti, amelyet a későbbiekben bármikor sikerrel használhat!

Saját megélés 80 % Látott és hallott 45 % Csak hallott 12 % Miért fontos a saját megélés? Mennyi a haszna az információk megőrzése során? Csak hallott 12 % Látott és hallott 45 % Saját megélés 80 %

Mit nyerhet Ön még? Kreativitás és flexibilitás fejlesztést, Gazdag muníciót a témakörök játékaiból és valószínűleg számíthat a népszerűségi indexének látványos emelkedésére is.

Nyerhet-e még Ön valamit? Igen! Nyugalmat, amelyet használjon ki és élvezze minden percét!

Mikor, hol, mennyiért? Időpontok: Folyamatos 2009. augusztus (pontos dátum később) Helyszín: Budapest, XI. Muskotály u. 19. Részvételi díj: 68.000 Ft/fő + ÁFA /2 nap Minimális létszám: 6 fő Kávé, tea, ásványvíz, gyümölcslé, sütemény, és friss gyümölcs a szünetekben. Játékgyűjtemény minden résztvevőnek!

Jelentkezés, érdeklődés! E-mail:nvedina@nyitottszem.hu Telefon: 06-20-957-7799 Fax: 06-23-430-083 A képzés vezetője: Nagy-Viányi Edina okl. tréner, coach, dipl. szupervizor