M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az ö sszet ö ret é s á ld á sa.
Advertisements

Szeretem a könyvtáram!.
Feltehetek egy kérdést?
Amiért érdemes idejönnöd…
„Hull a pelyhes fehér hó…”
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
Krúdy.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A temészet ABC- je Fakultáció 5. évfolyamosok számára.
Nemzetközi projektjeink Nemzetközi kapcsolatok A es tanévben Iskola Könyvtárak Nemzetközi Hónapja Comenius Lengyel testvériskolai kapcsolat Művészeti.
Pedagógus nap Megújult a kapuügyelet környezete    
Béla gondolatai a házasságról
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Gőzerővel dolgozott mindenki. A művészek dolgoztak lelkesen, a kréta fogyott rendesen!
Tisztelt helyettes-államtitkár úr! Tisztelt Magyar Főkonzulátus, a Szent Angéla Kórus, valamint a TED Koleji képviselői, tiszteletreméltó vendégeink és.
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar F ő iskola Hallgatói Önkormányzatának bemutatása Beregszász 2012 Készítette: Nagy Tibor.
Bár az idő soha meg nem áll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad, a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének.
Sok szeretettel….
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
NAGYPELESKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2009 / 2010 –es tanév VIII. OSZTÁLY.
Ilyenek vagyunk mi A NAGYPELESEKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA II. OSZÁLYA.
SZENT ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA
Az ETR és a NEPTUN tanulmányi rendszerekről
Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
Versek
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Márciusi jeles napok.
HÁLÓZATI TANULÁS Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon TÁMOP nyitókonferencia EGER, szeptember 3.
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon KÜLDETÉSNYILATKOZATA MUNKAANYAG: az augusztus i csoportmunkák, a vezetőségi együttgondolkodás,
AzÉletigéje március „Az én eledelem az, hogy annak akaratát tegyem, aki engem küldött, és hogy elvégezzem művét.” (Jn 4, 34)
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
Független Révaisok Szövetsége1 Polgár az Európai Demokráciában OTV Független Révaisok Szövetsége.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Hivatásos pedagógusok irányításával, modern eszközök alkalmazásával.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
BOLDOG VALENTIN NAPOT!.
Több képlettel adott függvények
GOTHARDO-SOKK Iskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10.
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
Készítette: Müller Klaudia Mohás Dóra
Születésnapodra sok szeretettel
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola.
Diákönkormányzat beszámolója 2009/2010 tanév Alakuló megbeszélés Elnök: Túrós Kata Elnök: Túrós Kata Elnökhelyettes: Raffay Norbert Elnökhelyettes:
„ADJ TERET, NYISS UTAT!” – SZOCIÁLIS KOMPETENCIÁKKAL A HÁTRÁNYOK ELLEN avagy Ágota és Ambrus testvérek lettek.
Iskolám sárgafalú épülete… Mikor még megszeppent elsősként léptük át a Közgáz vaskapuját, még csak egy-egy kósza hírt hallottunk egy olyan projektről,
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – NPT ülés, Pásztor Szilvia – pályaorientációs portál tartalmi.
DARUS a gyermekekért.
A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA PÁLYAORIENTÁCIÓ MEGÚJÍTÁSA
55.
Készítette: Barna Alexandra Csordás Rita
Diákönkormányzat beszámolója
Jókai Mór Református Általános Iskola 3. osztálya
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
Ünnepi, jubileumi tantestületi értekezlet
Önkéntes tevékenységek
Előadás másolata:

M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében. Idén ünnepli 10. születésnapját iskolaújságunk. S mivel a születésnapi tortán gyertyákat nem gyújthatunk, helyette villantsuk fel az elmúlt 10 év eseményeit!

Ezzel a főcímmel jelent meg iskolánk képes diákmagazinja, b e n e g y p á l y á z a t j ó v o l t á b ó l. CSÍPŐS, DE MÉGIS FINOM! T Ő LÜNK, R ÓLUNK, N EKÜNK ! Hogy ez eredeti elképzelés mennyire valósult meg, azt döntse el mindenki maga! De ez az újság rólunk szól.

Állandó rovataink közé tartoznak a hírek, ami tényszerű összefoglalását adta az eseményeknek.

A hagyományos programok részeként mindig bemutatta gólyáink avatási ceremóniáját. A bál sikerét mindig garantálta, hogy a Mustár szerkesztősége és az IDB szorosan együttműködött.

Ezekből megtudhatjuk, hogy a tanár is ember !!!…? .. Közelebbről is megismerhettük tanárainkat a „Tanárportré” rovatban”. Célunk az volt, hogy a személyes történetek olvasása közben mindenki átérezze, hogy a tanár is ember.

Az iskola eseményein kívül sokszor beszámolt a nagyvilág eseményeiről, azokat a témákat keresve, ami az érdeklődésetekre számíthat.

Ha olvastad az újságot, igazolhatod, hogy nem állt távol tőlünk a humor. Az évek során sokszor csalt mosolyt az arcunkra a néha savanyúnak tartott Mustár.

Amiket óra közben is fejtegettünk…  Akik a fejtörést szeretik, őket rejtvényekkel leptük meg. Jutott belőlük az óra közbeni fejtegetésre is.

Szerkesztőségünk szívügyének tartotta, hogy helyt adjon a diákok írásainak, versek, novellák, rajzok jelentek meg.

Ha olimpián még nem is indulhatunk, igyekeztünk versenyt futni a sporteseményekkel.

Március 15. Október 23. Karácsony Tudósítottunk mindenről, így az ünnepségeken is ott voltunk.

Végzős diákjaink szalagavató ünnepsége sem maradhatott ki soha. Öröm számunkra, hogy a szerkesztőség által kezdeményezett osztályprezentáció immár hagyomány iskolánkban.

Ahhoz, hogy mindannyian képbe legyetek, tudósítottunk az aktualitásokról és az érdekességekről is.

A 10 év alatt: 8 főszerkesztő 63 szerkesztő Volt, aki csak 1-1 számban próbálta ki magát, de sokan a ballagásig együtt dolgoztak a csapattal. 10 év alatt 8 főszerkesztőt és 63 szerkesztőt fogyasztottunk el. Volt, aki csak egy-egy számban próbálta ki magát. Ám büszkén mondhatjuk, hogy voltak olyan diákújságíróink, akik egészen a ballagásig együtt dolgoztak a csapattal.

Az idén a szakmát bemutató különszámmal nyertünk. A nyeremények az újság sokszorosítását és a multimédiás eszközök fejlesztését segítették. A szerkesztőség az iskolai diákbizottság fórumaként minden alkalommal sikeresen szerepelt a kiírt pályázatokon. Az itt kapott nyeremények az újság sokszorosítását és a multimédiás eszközpark fejlesztését szolgálták. Az idei különszámunkkal, ami a nálunk oktatott szakmákat mutatta be, ismét győztesek lettünk.

Köszönjük a figyelmet. Készítették Boda Gabriella 11. b Nagy Bernadett 10. a Tompa Tímea 10. a Kovács Bettina10. a Pinczi Julianna 14. a Zene Beatles: Happy Birthday