Segítsen az árvízkárosultakon Azonnali segítség a bajban! A Katolikus Karitász munkatársai folyamatosan dolgoznak az elkeseredett áldozatok megsegítésén.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Advertisements

Elméletek a reformáció magyarországi terjedésének okairól
A szíriai menekültek és Magyarország- menekültügyi szemmel
2013. Március A Figyelem felhívása a FELELŐS ÁLLATTARÁSRA * Fontos az állatok védelme számunkra * Napjainkban felkapott téma  Média * Fókusz.
 1709-ben pestisjárvány pusztított a városban. A katolikus templom 1757-ben, a református 1787-ben épült ben újabb járvány, kolera pusztított.
Bizánci birodalom.
“Európai szövetség a depresszió ellen” (European Alliance Against Depression, EAAD) Többszintű akcióprogram a depresszió és az öngyilkossági magatartás.
A víz az úr. Pusztít az árvíz Amikor a közútból gát lett (Bőny)
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
A évi Borsod-Abaúj-Zemplén megyei árvízi védekezés tapasztalatai a résztvevő tűzoltók szemszögéből Dr. Szabó Péter tű. alezredes Borsod-Abaúj-Zemplén.
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban november 12. TESCO Befogadó Közösség program Harsányi Eszter– munkavállalói kapcsolatok specialista.
ÁRVÍZ FLOOD ADRA Inaccessible roads Járhatatlan utak.
TÁMOP nyitó szakmai konferencia A pályázat rövid bemutatása BRAVIA TEREM, NOVEMBER 30. KÉSZÍTETTE: KATONA KRISZTINA TÁMOP /1.
A Jáki Önkéntes Tűzoltó Egyesület eddigi munkája.
Házi dolgozat Csibésztábor, Csibésztanya – feketén - fehéren
Kárpát-medencei támogatások Gyermekek tanulási támogatása Kalotaszegen Sárvásári iskola és közösségi ház fejlesztése 2008 „Batiz Ágnes emlékére”
Pécs Mátyás király utca 12.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Aktív, falusi, ökoturizmus a Dél-Dunántúlon Endrédi Melinda.
Róma.
A Magyar Vöröskereszt tevékenysége Pest megye népegészségügyében
Velence Magyarország egyik leggyorsabban, leglátványosabban fejlődő kisvárosa, mely a Velencei-tóval a Velencei- hegység lankás dombjaival, hazánk egyik.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Németek kitelepítése Budaörsről indult 1946-ban
Família Nagycsaládosok Egyesülete
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Réde Készítette: Bárány Dorián gazdálkodás és menedzsment I. évfolyam I. csoport.
A települési önkormányzatok állategészségüggyel és élelmiszerlánc-felügyelettel kapcsolatos feladatai Dr. Bakos Pál Igazgató-helyettes főállatorvos Békés.
E-hulladék Öko-Öku boglárkák.
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
A helyi közszolgáltatások versenyképességet szolgáló modernizálása Finta István Ph.D. tudományos munkatárs MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete ÁROP.
Katasztrófavédelem válaszai a globális klímaváltozás
Összehasonlító gazdaságtan
HAITI Képek az internetről A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A 2010-es haiti földrengés az Richter-skála szerinti 7,0 erősségű, pusztító földrengés.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n Június 3. Talentum Játék Dörögdi Fesztivál ‘
A Szeged-Csanádi Püspökség Egyházmegyei Múzeum és Kincstár
“A Matáv hozzáad” A Matáv társadalmi szerepvállalása.
A kenyérfogyasztás veszélyei A legújabb kutatások alapján... PéPéeS
GKIeNET Kft. A Nemzeti Digitális Közmű – mint válasz az alapproblémára Tihany, május 27. Kis Gergely MKE 41. Vándorgyűlés, FITT Szekció.
Somorja, október 28. Magyar-szlovák agglomeráció Pozsony környékén - Közszolgáltatás fejlesztési hálózat Pozsony határon átnyúló agglomerációjában.
2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS ELŐKÉSZÍTÉSE, AKTUÁLIS FELADATOK.
Velünk egy jobb világért! „Híd a jövőbe” Utak és lehetőségek a szociális ellátásban a valódi értékek mentén Előadó: Dr. Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet.
A falu Katona András 8.c. Gazdaság A faluban sokan élnek mezőgazdaságból, a település környékén rengeteg termőföld van. Ezen kívül többen segédkeznek.
Dr. Farkas Klára r. őrnagy
Lovas Attila igazgatóKÖTIVIZIG Duna térségi programalkotó tanácskozás, Érd, június 07.
Napkor A mi településünk.
Kína Beijing (Peking) - Hutong.
MIÉRT GYÖTÖRJÜK EGYMÁST KIMUTATÁSOKKAL? Készítette: Gönye Zoltán, TE MIÉRT TESZED?
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Magyarkanizsa számokban  200 km-re Budapesttől és Belgrádtól egyaránt  Területe: 400 km 2  Lakossága: (2012.)  A község településeinek száma:
Községpecsét, 1908 A háború áldozatai A háború áldozatait minden város és község népe siratta. Algyő 3037 lakosával kicsi volt ahhoz, hogy Csongrád megye.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
A bajba jutottak komplex támogatása Hogyan segítjük a katasztrófák áldozatait Budapest, november 13. Adányi László programvezető Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
Világjárványok az emberiség életében
Intézményi Férőhely Kiváltás program
Tevel (Bonyhádi kistérség).
 Nógrádmarcal Nógrád megyében, Balassagyarmattól 10 km-re található zsák település  A Cserhát hegység északi nyúlványának szélén, az Ipoly völgyének.
„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív.
2015 Év végi lelkipásztori beszámoló Január Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Csocsóverseny a hónap.
UGYE TE IS AKAROD? Sas István Kommunikációs Akadémia A befolyásolás titkai a társadalmi célú reklámban.
ÉLETTÉR Közösség- és Településfejlesztő Egyesület.
Família Nagycsaládosok Egyesülete
roma integrációs modellek a közös sikerekért
Szalamanov Zsuzsa az alapítvány kuratóriumának elnöke
Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
Felekezetek - identitás
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
„ÖSSZEFOGÁSBAN AZ ÉSZAK- HEGYHÁTÉRT”- EFOP
Katolikus Karitász.
Székelykeresztúr június 8..
Előadás másolata:

Segítsen az árvízkárosultakon Azonnali segítség a bajban! A Katolikus Karitász munkatársai folyamatosan dolgoznak az elkeseredett áldozatok megsegítésén.

Június 8-án a Katolikus Karitász újabb segélyszállítmányokkal megrakodva indult Felsőzsolcára és környékére Mádl Dalma asszonnyal, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövetével.

4 raklap ivóvizet, több száz tartósélelmiszer csomagot,

200 kenyeret, gyógyszert, és számtalan plüssjátékot szállítottunk több településre.

Közel 70 vályogház dőlt össze és több ház vált lakhatatlanná.

Hosszú, nehéz napok következnek rengeteg munkával, veszéllyel és akadállyal.

A Karitász továbbra is kéri a magyar lakosságot, hogy nagylelkű adományaikkal támogassák az árvíz sújtotta családokat! SZÁMLASZÁM: Raiffeisen Bank IBAN HU S.W.I.F.T.: UBRTHUHB Az egyházmegyei karitász központok várják a tárgyi felajánlásokat is – tartósélelmiszereket, fertőtlenítőszereket, bútorokat és egyéb használati tárgyakat –, amelyeket eljuttatnak a bajba jutott családoknak.

hogy segít! További információk a címen és a 1/ telefonszámon! SZÁMLASZÁM: Raiffeisen Bank, ; IBAN HU ; S.W.I.F.T.: UBRTHUHB