Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
Advertisements

Marketingkommunikáció és PR
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Szponzoráció.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.
INKUBÁTOR KOMÁRNO – Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Adrián Horváth.
„A Honlapod a Holnapod” online marketingkommunikációs workshop december 3. Varga István
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
A NEMZETI VÁGTA- EGYEDÜLÁLLÓ
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
TELEKOM ÜZLETI APPOK VERSENYE PÁLYÁZZ, NYERJ, INDÍTSD BE! Berkovics Dalma Projektmenedzser.
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Szemünk világáért Lions program Magyarországon 2013.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Megvalósítás, finanszírozás BTH Kht. 50 millió Ft MT Zrt. 50 millió Ft Budapesti hotelek 140 millió Ft Malév ZRT Budapest Airport.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
Előadó: Tarcali Katalin
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Hajós Katalin Budapest, június 5.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
 2014-ben 7. alkalommal kerül megrendezésre a Szakma Sztár fesztivál  Elődöntő (írásbeli), előválogató, döntő  Írásbelik 2013-ban országosan közel.
Mészáros László prezentációja. Hong Kong TDC Tények Hongkongról A világ legszabadabb gazdasága (Cato Inst.) 11. a világkereskedelemi ranglistán Világelső.
BEPTRA „ Legjobb gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Záró konferencia HURO0901/138/2.1.2.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2007-es összefoglalója.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Csapatnév – fogalmak - Megoldás
Haszon rendezvények médiaajánlat
Szakmai versenyek a hálózati informatikában
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2006-os összefoglalója
Szponzorációs ajánlat
Szponzorációs lehetőségek
A Projekt bemutatása A foglalkoztatási helyzet javítása különböző érdekképviseletek együttműködésével, célja a foglalkoztatás szempontjából hátrányos.
Akikre büszkék vagyunk
Előadás másolata:

Savaria Dance Festival (Szombathely)

Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos rendezvénye, Szombathely egyik legrégibb, legnevezetesebb rendezvénysorozata.

A táncverseny népszerűsége  A tüzes ritmusoknak, a táncosok közötti tökéletes összhangnak, a gyönyörű táncruháknak és kecses mozdulatoknak köszönhetően mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

TV-ben: imázsnövelő hatás  A televíziós közvetítésnek köszönhetően nemcsak idehaza, de a világ számos országában, több millióan követhetik nyomon az elődöntő, a középdöntő és döntő eseményeit, csodálhatják a fellépő profi és amatőr párosokat, formációs csoportokat.

A Savaria Táncverseny Története Az első Savaria Nemzetközi Táncversenyt 1966-ban rendezték meg, s azóta a táncsport legjobb versenyzői minden évben szigorú szakmai zsűri előtt mutatják be latin, illetve standard táncokból szerzett tudásukat, felkészültségüket. A rendezvény négy évtizedes múltja méltán vívta ki a szakmai körök elismerését, s tette Szombathelyt nemzetközi szinten elismertté, a tánc fővárosává. Ezt igazolja a város pezsgő táncélete is: Szombathelyen a tánckultúrára nevelés már óvodás korban kezdődik. A tüzes ritmusoknak, a táncosok közötti tökéletes összhangnak, gyönyörű táncruháknak és kecses mozdulatoknak köszönhetően a nagyobb befogadóképességű helyszín ellenére is mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

Savaria 2010-ben  Az ország legrégibb hagyományokkal rendelkező táncversenye június 12-én és 13-án kerül ismét megrendezésre. Az 45. Savaria Nemzetközi Táncverseny keretében IDSF Latin Európa Kupa, továbbá IDSF Ifjúsági Open Latin, IDSF Senior I. Open Standard, IDSF Senior II. Open Standard, IDSF Junior II. Open Latin és IDSF International Open Latin versenyeken mutathatják meg tudásukat a táncosok.

Rendezvényhelyszín  Szombathelyi AGORA – Művelődési és Sportház

Savaria Marketing  Azok a dolgoknak az összessége, mely a rendezvény értékesítését szolgálják.

Műsorfüzet  db  Méret: A/5 - color Hagyományos nyomtatott hirdetési felületek a hivatalos műsorfüzetben magyar és angol nyelven.

Plakát  500 db  A rendezvény B/2 – es méretű 4 szín color plakátján a cég logójának (2x2cm) elhelyezése.

Molino  A versenyhelyszínen (díjkiosztón) illetve a sajtótájékoztatón - 1 m2 - 2 m2 - 3 m2

Reklámtábla a parket szélén  a TV közvetítés szempontjából frekventált helyen Méret: 3m x 50 cm

Rajtszám és dobogó – névadó/főszponzor részére  Logó elhelyezés a rajtszámokon és az eredményjelző dobogón

Kereskedelmi lehetőségek  A Táncverseny helyszínén (AGORA – Művelődési és Sportház) végezhető kereskedelmi tevékenységek.(termékbemutatók és egyéb reklámtevékenység a helyszínen; autó/motor bemutatók, exkluzív ajándéktárgy, ékszer, kiegészítő kellékek árusítása)

 A verseny hivatalos Internet oldala, résztvevői, nézői és sajtótájékoztatással. A weboldalon lehetőség van a cég logójának elhelyezése, banner illetve reklám elhelyezésére. (valamennyi szponzorációs partner számára térítésmentesen)

Díjkiosztó, különdíjak  Részvétel a sajtótájékoztatón és a fogadásokon, díjátadásokon.

Tiszteletjegy biztosítása  Egyedi megállapodás alapján, a szerződésben foglaltaknak megfelelően.

Kivetítő, eredménykijelző  GOBO fényreklám, vagyis a támogató logójának (a cég nevének vagy rövid szlogenjének) kivetítése a rendezvény teljes időtartama alatt.