2010.04.09. Péntek 18.45 TINTAHAL – FC. KAU 8 : 2 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Kardos Z. – Balogh M. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

A mai tízen- és huszonévesek értékeiről A közügyek fogyasztói konferencia február 17. Ságvári Bence.
Les – a gyakorlatban február 25. Nyíregyháza.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 20 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két csapat kölcsönösen másként nem.
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
Kutatási gyorsjelentés Omnibuszos kutatás meghatározott szakpolitikai témában – Egészségügy január.
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
Egy vonzóbb város: Biharkeresztes
Minden csapatjátékban, a legfontosabb része a játéknak a VÉDEKEZÉS.
Készítette: Pisák Bence Tantárgy: Testnevelés. Először is mi a játék lényege:  A játék célja, hogy a labdát az ellenfél endzone-jába vigyék, és ezzel.
A Belga LSZ fejlesztési terve
Készítette: Novák Edvin
FALKEN csütörtök Szabadics – FALKEN 3 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Csik I., Kardos Z. – Mátés L. – Domián K., Kardos J. Domián.
Fordulat Hétfő KÖZVIL – Fordulat 2 : 1 Csapat-összeállítás: Horváth P. Németh A., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bajor J., Orbán.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
Nyilvánvaló gólhelyzetek, szimulálások, büntetőrúgások
17. SZABÁLY A SZÖGLETRÚGÁS. 17. SZABÁLY – A SZÖGLETRÚGÁS A szögletrúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Szögletrúgást kell ítélni amikor a labda utoljára.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 45 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két résztvevő csapat kölcsönösen.
IgenNem Kattints egyenként sorban a számokra 1-től 24-ig.
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
JÁTÉKRENDSZEREK CSAPATJÁTÉK NAPI TAKTIKA.
A SOKMOZGÁSOS TÁMADÓ JÁTÉK
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
A 2012-es év eseményei. 1, Olvasás népszerűsítő program Alsomocsolád 2012-ben hét alkalommal tartottak könyvklubot, alkalmanként fő részvételével.
Michal Snunit A lélekmadár
FRAMA01dBH Kft. BUDAPEST  0 Zajmérési helyszínek az M0 4-es szakaszán MZ 10 (Bp. XVI. Magtár u. 56, 66.) MZ 11 (Bp. XVI. Vecseház u. 45.) MZ 12 (Csömör.
16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS. A kirúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Kirúgást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost érintett, majd teljes.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
Bontsd fel a zárójeleket, vonj össze, majd helyettesíts be!
20).7-es szint Rákóczi 2. sz. barlang előtt
Feladatok 4. Dia (5 pont) Cím kiemelése „Megnövesztés” effektussal. Sorozat hossza jobbről beúszva jelenjen meg. A kép „pörgéssel jelenjen” meg. A sorozat.
XVII. Hajnal Imre Matematika Tesztverseny
OP csapat márciusától novemberig Edzésnapok száma: 52 Versenynapok: 24 Vizen töltött: 76 Voltak szép pillanatok, kemény helyzetek, kisebb csalódások,
Labdarúgó foglalkozások sajátosságai
Kau-Prizma Kedd Oportó – Kau-Prizma 1 : 0 Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bencsics.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát.
Elektronikus tananyag
Amatőr labdarúgó csapat felkészítése
1 Gyorsul a gazdaság növekedése. 2 Nő a beruházás.
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
2008 EB Pau A többiek már elrajtoltak . Norvégiát még győztük erővel:
A Monarchia haditengerészetének csatái
ÖSZINTE Horoszkop KLIKKELJ A KEPEKRE
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 5 : 2 Csapat-összeállítás: Cziráki L. Mészáros L., Tóth Cs. - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Mátés.
A talentum A tehetségfejlesztés programja SZOMBATHELY(kick-off)
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 3 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Németh A. - Mátés L. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Kománovics.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, alapesetben játékossal, Akik közül 1-1 fő kötelezően a kapus. A mérkőzés nem kezdhető.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
Kimagasló teljesítményt nyújtani…. Az összetettség és az alkotás művészete……………és a megvalósulás…..
Az amőba játék algoritmusa. A játék  Az amőba játék, vagy ahogy Magyarországon sokan ismerik, az ötödölő, az egyik legnépszerűbb logikai játék. Sikerét.
Outdoor-indoor mozgásprogramok 2.
Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1
Előadás másolata:

Péntek TINTAHAL – FC. KAU 8 : 2 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Kardos Z. – Balogh M. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol Z.,Kutfej Zs. Bolf J. Sajnos az első meccsen egy bajnokesélyes csapatot kaptunk. Az ellenfél végig irányította a játékot. Látszott csapatunkon az összeszokott- ság és a rutin hiánya. A lelkesedéssel nem volt gondunk. A következő mérkőzésre kell koncent- rálnunk! G.: Domián K. 2 Jók: Mészáros L., Domián K., Balogh M.

Péntek FC. KAU - Puncs Fagyizó 2 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Balogh M. – Kománovics L. – Domián K., Kutfej Zs. Cserék: Szokol Z., Mátés L. Bolf J. Végig fegyelmezetten és taktikusan játszottunk, ami meglepte rutinos ellenfelünket. A második félidőben egy kissé elfáradtunk, de kiváló kapustelje- sítményünknek köszönhetően fontos győzelmet arattunk. Köszönet mindenkinek! G.: Kutfej Zs., Domián K. Jók: Nagy T. (a mezőny legjobbja) Balogh M., Mészáros L.

Péntek MU-VILL – FC. KAU 2 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Kardos Z. – Kománovics L. – Domián K., Kutfej Zs. Cserék: Szokol Z.,Mátés L. Az elején bekapott gól kissé megzavarta a csapatjátékunkat. Tartalékos csapatunk folyamatosan lendült játékba, de a mai nap sajnos a kevés helyzetünkből nem tudtunk gólt szerezni. G.: Jók:Nagy T.,Kománovics L.,Mészáros L

Péntek FC. KAU - MAGIC GOLD 2 : 4 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. – Kománovics L. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol Z., Kardos Z. A mérkőzés elején bekapott gólok teljesen blokkolták a csapatunk játékát. Az ellenfél csapatjátéka gyorsabb és szervezettebb volt. A második félidőben feljavultunk, de sajnos az eredmény alakulását nem tudtuk befolyásolni! G.: Kardos Z., Bolf J. Jók: Nagy T.

Péntek Kőnig – FC. KAU 1 : 3 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Mátés L. – Kománovics L. – Kardos Z., Szokol Z. Cserék: Sérülésekkel tizedelt csapattal léptünk pályára. Taktikailag és küzdelemben is ellenfelünk fölé nőttünk! Mindenki a végsőkig fegyelmezetten és erőn felül küzdött. Az kombinatív játék és a kiváló egyéni teljesítmények győzelmet hoztak a mai napra! Gratulálok mindenkinek! G.: Szokol Z.2, Kománovics L. Jók: Az egész CSAPAT!

Péntek FC. KAU - Istiván Autó 2 : 2 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Kardos Z. – Kománovics L. – Domián K., Szokol Z. Cserék: Mátés L. A gyorsan bekapott gól megzavarta csapatunkat. Folyamatos kombinatív játékunkkal átvettük az irányítást és számtalan helyzetet dolgoztunk ki. Az eredmény igazságosnak mondható! Gratulálok mindenkinek, és jobbulást a sérülteknek! G.: Domián K. 2 Jók: az egész csapat!

Hétfő FC. KAU - GELKA 3 : 7 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Balogh M., Kardos Z. – Kománovics L. – Domián K., Szokol Z. Cserék: Bolf J., Mátés L. Erősen tartalékos csapatunk lelkesedése is kevés volt a sikerhez és a pontszerzéshez. A mérkőzés folyamán vezettünk tetszetős támadásokat és összjátékunkat gólokra is tudtuk váltani. Remélem egyszer teljes csapattal tudunk pályára lépni! G.: Domián K. 2, Szokol Z. Jók: Domián K.

Péntek Igazságügy – FC. KAU 1 : 4 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. – Kománovics L. – Kardos Z., Domián K. Cserék: Szokol Z., Mátés L., Balogh M. A mérkőzés elején egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. Szoros védekezésünket nem tudták áttörni az ellenfél játékosai. Kontrákra építve meglepő,de biztos győzelmet arattunk! Gratulálok mindenkinek! G.: Domián K.2, Bolf J.2 Jók: Nagy T., Mészáros L., Domián K., Bolf J.

Péntek FC. KAU - Hidrofilt 1 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Balogh M., Mészáros L. – Bolf J. – Mátés L., Kardos Z. Cserék: Szokol Z. Borús előjelekkel vártuk a mérkőzést. A sérülések és a betegségek által tizedelt csapatunk végig szervezett és egységes képet mutatott. Végig küzdve igazi csapatjátékkal győztük le ellenfelünket. Kiváló kapusteljesítmény- nyel és védőmunkával értékes győzelmet arattunk. Köszönet mindenkinek! G.: Szokol Z. Jók: Nagy T., Mészáros L., Szokol Z.

Péntek HAT Arasz – FC. KAU 2 : 6 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. – Kománovics L. – Kardos Z., Szokol Z. Cserék: Mátés L., Végig mezőnyfölényben és taktikusan játszottunk. Minden csapatrészünkben az ellenfelünk fölé nőttünk. Kisebb megingásokat leszámítva biztos sikert arattunk. Gratulálok mindenkinek! G.: Kománovics L.3, Bolf J.2, Mészáros L. Jók: Mészáros L.,Bolf J.,Kománovics L.

Péntek FLAMINGO – FC. KAU 1 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Kardos Z., Bolf J. – Kománovics L. – Bocskai A., Szokol Z. Cserék: Mátés L., Sajnos az utolsó tavaszi mérkőzésre szinte teljesen elfogyott sérülésektől tűzdelt csapatunk. Mindenki kiválóan küzdött és teljesített. Felváltva voltak helyzetek mindkét oldalon. Egy apró megingás megpecsételte a három pont sorsát. A döntetlen igazságosabb lett volna! G.: Jók: Nagy T., Kardos Z.

Hétfő Tungsram – FC. KAU 0 : 3 Csapat-összeállítás: Nagy T. Kardos Z., Bolf J. – Kománovics L. – Bocskai A., Domián K. Cserék: Mátés L., Szokol Z. Az ősz első mérkőzésén a sérülteket leszámítva, majdnem teljes csapattal tudtunk kiállni. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon voltak elpuskázott helyzetek. A második félidőben magunkhoz vettük az irányítást, és a mezőnyfölényünk gólokat eredményezett. Igazi csapatjáték volt. GRATULÁLOK! G.: Kománovics L., Domián K., Mátés L. Jók: Nagy T.,Kománovics L.,Bocskai A.

Péntek FC. KAU - DKG 3 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Bolf J., Mészáros L. – Bocskai A. – Domián K., Kardos Z. Cserék: Szokol Z., Mátés L., Kománovics L. Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Jót tett a csapatnak, hogy az első gólt mi szereztük meg. Az ellenfél játékát a kapkodás és a határozatlanság jellemezte. Végig irányítva magabiztos győzelmet arattunk. G.: Domián K.3 Jók:Mészáros L., Domián K., Bocskai A.

Hétfő Bianka Pizzéria – FC. KAU 3 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. – Kománovics L. – Bocskai A., Mátés L.. Cserék: Szokol Z. A zord időjárás ellenére végig izgalmas és kiegyenlített mérkőzést játszottunk a bajnokesélyessel. Jó védekezésünknek és kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetően végig partiban voltunk. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok mindenkinek! G.: Mészáros L. Jók: Nagy T., Bocskai A.,Mészáros L.

Péntek FC. KAU - Tip-Top 1 : 3 Csapat-összeállítás: Nagy T. Bocskai A., Mészáros L. – Kománovics L. – Bolf J., Kardos Z. Cserék: Szokol Z., Mátés L., Szoros védekezéssel, de kissé megilletődötten kezdtük a mérkőzést. Egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. A bekapott gól után nem estünk össze, sőt az egyenlítés is sikerült. A mérkőzés második felében a rutin és az összeszokottság felülkerekedet a csapatunk játékán. G.: Bolf J. Jók: Nagy T., Bocskai A.

Péntek Tip-Top – FC. KAU 2 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. – Kománovics L. – Bocskai A., Kardos Z. Cserék: Szokol Z., Mátés L. Az első félidőben mutatott masszív védekezésünk meglepte rutinos ellenfelünket. Tudatosan felépített játékunk és a kontrák sokszor zavarba hozták a bajnokság második helyezett- jének játékosait. Sajnos a második félidőre elfáradtunk és ezt gólokkal büntették. Gratulálok mindenkinek, igazi csapatjáték volt. G.: Jók: az egész CSAPAT!

Péntek FC. KAU - Bianka Pizzéria 0 : 5 Csapat-összeállítás: Nagy T. Bocskai A., Bolf J. – Mátés L. – Domián K., Szokol Z. Cserék: Erre a mérkőzésre a sérülések és a munkahelyi elfoglaltságok teljesen elfogyasztották a létszámot. Amíg bírtuk erővel addig hősiesen küzdöttünk és próbáltunk helyzeteket kialakítani. Sajnos ezen a napon ennyire tellett. Köszönöm a kitartást! G.: Jók: Nagy T., Bocskai A.

Péntek FLAMINGO – FC. KAU 3 : 2 Csapat-összeállítás: Nagy T. Kardos Z., Mészáros L. – Bocskai A. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol Z., Az első félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket. Az ellenfél játékosai ritkán lépték át a félpályát. A második félidőben kiegyenlített játék zajlott és rövid idő alatt két gólos előnyre tett szert az ellenfél. Végig küzdve sikerült kiegyenlítenünk, de az utolsó percben egy lecsorgó labda megpecsételte sorsunkat! G.: Mészáros L., Domián K. Jók: minden csapattag!

Péntek FC. KAU - Puncs Fagyizó 3 : 3 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Kardos Z. – Bocskai A. – Bolf J., Mátés L. Cserék: Szokol Z. A mérkőzésen két teljesen eltérő félidőt láthattunk. Az elsőben sajnos számunkra nem sok babér termett és a szerencse sem szegődött mellénk. A gyorsan bekapott három gól mégsem küldött bennünket padlóra. Folyamatosan átvettük az irányítást és lelkes csapatjátékunknak köszönhetően sikerült megmentenünk az egyik pontot. Gratula mindenkinek! G.: Bocskai A. 2, Kardos Z. Jók: az egész csapat!

Péntek Gelka-Hirtech – FC. KAU 3 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Kardos Z., Mészáros L. – Bocskai A. – Domián K., Bolf J. Cserék: Szokol Z., Mátés L. A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Az ellenfél já- tékosai az első félidő második felében folyamatosan átvették az irányítást, ami gólokban is megmutatkozott. A második játékrészben megcsillant az egyenlítés lehetősége, de az újabb bekapott gól megpecsételte sorsunkat. G.: Domián K. Jók: Nagy T., Mészáros L.

Péntek FC. KAU - Tintahal 2 : 6 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Mészáros L., Kardos Z. – Bocskai A. – Bolf J., Mátés L. Cserék: Szokol Z. Sajnos a mai mérkőzésen nagyon tartalékos csapattal sikerült pályára lépnünk. Az első félidőben végig partiba voltunk jó nevű ellenfelünkkel. A második játékrész gólokban gazdag volt és fordulatos. Minden poszton egyenlő erők küzdelme zajlott. A végére kissé elfáradtunk, ezért a különbség is nagyobb lett.Úgy érzem nincs semmi szégyenkezni valónk. Gratula mindenkinek! G.: Bolf J., Mészáros L. Jók: az egész csapat!

Péntek Igazságügy – FC. KAU 4 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Kardos Z., Mészáros L. – Bocskai A. – Mátés L., Bolf J. Cserék: Szokol Z., Kománovics L. Az idény utolsó mérkőzését vívtuk, melyen a tisztes helytállás és a pontszerzés volt a cél. Minden csapattagunk megfelelően küzdött és a különbség ellenére sincs szégyenkezni valónk! Köszönöm mindenki egész éves munkáját!!! Jövőre, veletek, ugyanitt! G.: Jók: Nagy T., Mészáros L., Mátés L.