Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Dolgozni már bárhonnan lehet…
okostelefon alkalmazások a turizmusban
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Fokozott védelem Hatékony üzemeltetés Vállalati szintű megoldás alacsony költségekkel Védelem a levélszeméttel és a vírusokkal szemben Egyszerűsített.
Iroda a felhőben.
"Free phone" Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
Infokommunikációs rendszerünk felhőben
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Új online technológiák: lehetőségek és kihívások Kerese István Fejlesztési platform üzletág igazgató Microsoft Magyarország
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
Windows SharePoint Services 3.0
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Az Exchange/Outlook rendszer n Ebben a részben az olvasó megismerkedik – Az Exchange serverrel – Az Outlook 97 csoportmunka szoftverrel.
Urbán Zoltán Online Szolgáltatások Értékesítési Manager
Miről lesz szó?  Office Add-in for Moodle  Microsoft Live Service Plugin for Moodle  Moodle SharePoint integráció.
Kőnig Tibor főmérnök Microsoft Magyarország. Ma a vállalatok elsősorban olyan szoftvereket használnak, amelyeket maguk futtatnak ez a helyben telepített.
Infokommunikációs rendszerünk felhőben. Költség- és időmegtakarítás, gyorsabb üzletmenet.
A mobil munka- környezet Réczi Gábor MCSA, MVP, oktató NetAcademia Szentgyörgyi Tibor MCT, oktató Számalk Zrt.
Teljes funkcionalitású Web kliens Kétféle felület Premium (IE6+) Light (Firefox, Safari, Opera, Netscape, IE7, IE6, IE5.5, IE5.01 és IE5.2 Mac) Eltérések.
Hol szökik a hatékonyság
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
Informatikai megoldások egy kézből
Klampfer Gábor Kiemelt Szolgáltatások értékesítési Menedzser
Áttekintés Egyszerű architektúrák Nagyvállalati architektúrák Tervezési útmutató.
E-NAPLÓ Szabó László.
Hatásos munkatársak – sikeres vállalat Office 2010 és a kapcsolódó lehetőségek Nagy Levente Üzletágvzető Microsoft Magyarország.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Doros Roland Mérnök-informatikus hallgató BMF-Nik
Szabó László ügyvezető igazgató Twinnet
Unified. Simplified. Unified Communications Launch 2007.
Nyári Tanártovábbképzés augusztus
Exchange kiszolgálók védelme Data Protection Manager 2007-tel – 1. rész Leltár - Újdonságok az Exchange 2007 SP1-ben Exchange kiszolgálók védelme Data.
Digitális Oktatási Alapcsomag Fontos dokumentumok, következtetések és státuszok megosztása a munkatársakkal A csapat tagjainak informálása és a fontos.
Áttérés az Office 365 szolgáltatásra Microsoft Online Services Áttérés a BPOS rendszerről az Office 365 használatára meglévő BPOS-ügyfelek esetén.
Nagy Levente Microsoft Magyarország
Kiss Tibor Rendszeradminisztrátor (MCP) DevNet Solution Kft. Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Nagy Levente Jakab András. Miről lesz szó? Mi az a és mi a Windows Live? Levelezés és naptárkezelés Csoportmunka és projektek Kommunikáció.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
TT Kovács Sándorné.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Office 365 nap Zombory Zoltán ügyvezető ZOMPUTER Office 365 MVP
Exchange Server 2007 Client Access Role
Szoftver, mint szolgáltatás - Innovatív megoldások beruházás nélkül
mLearning - A Moodle használata mobil eszközökön
[fre ] Az új [fre ] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós.
Rugalmas, moduláris felépítés Rugalmas telepítés Jól tervezhető szerepkörök Folyamatos rendelkezésre állás Egyszerű felügyelet Elérés bárhonnan Postafiók.
Dokumentumkezelés Magyarországon
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Levelezés a Jedlikben Borbély Balázs rendszergazda-helyettes Jedlik Ányos Gimnázium.
4/7/2017 StorSimple: A felhő-integrált tároló Windows Server 2012 R2 konferencia © 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Windows,
XXI. Századi vállalati kommunikáció
Üzleti felhőszolgáltatások ÜZLETI ALKALMAZÁSOK ALKALMAZÁSOKCSOPORTMUNKAADATTÁROLÁSPLATFORMFELÜGYELETHATÉKONYSÁG KOMMUNIKÁCIÓ.
Cél – a biztonsági szempontokat is figyelembe vevő betekintés a vállalati adatokba a szervezet összes munkatársa számára, hogy optimális döntéseket hozhassanak,
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
"Free phone" Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
Irány a felhő Előnyök, tapasztalatok Sárdy Tibor
Felsőoktatás és a közösségi hálózatok
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
Digitális írástudás fejlesztése korhatár nélkül, okoseszközökön június 25.
Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, , azonnali üzenetek Túl sok eszköz, túl kevés idő Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, ,
Nagyvállalati szintű felhős szolgáltatások Eszközök - Szolgáltatások.
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Csoportmunkát támogató szoftverek
Információtechnológiák és tudásbázis az Agrof-MM Leonardo+ projektben M=Mountain; M=Mediterranean
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
Előadás másolata:

Pénz, de honnan?

Office 365

Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének hányada, akik a kapcsolati hálókat használják. Felhő 39 % A KKV-k hányada, akik fizetett felhő szolgáltatást fognak használni három éven belül.

OnlineSaját üzemeltetés Hibrid Felhő, ahogy az ügyfél szeretné Üzenetkezelés Hang és videó Tartalom- kezelés Kapcsolati háló Riportolás és elemzés A legjobb élmény minden eszközön Integrált, piacvezető megoldások

Üzleti levelezés HD video- konferenciák Fájl- megosztás + Elérhetőség bárhonnan Egyszerű IT- felügyelet SLA pénzügyi garanciával Technikai támogatás Office asztali alkalmazások Office Mobile Office Web Apps

• Fontos dokumentumok, következtetések és státuszok megosztása a munkatársakkal • A csapat tagjainak informálása és a fontos projektek megfelelő kezelése • Fontos dokumentumok és személyek megtalálása könnyen • Mindig képben lehet a legfrissebb vállalati információkról és hírekről • 10 GB tárterület előfizetésenként MB felhasználónként • 50 GB-os postafiók • Outlook és Outlook Web App • Prémium antivírus/antispam • Megosztott naptárak, névjegyek és feladatok • Mobil elérés a legtöbb mobileszközre, mint pl. BlackBerry, iPhone, Nokia, Windows Phone • archiválás és jogi megfelelőségi képességek • Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés • PC-to-PC hang és videó hívások • Egykattintásos kommunikáció Outlook-ból, SharePoint-ból és más Office alkalmazásokból • Online megbeszélések PC-audio, videókonferencia és képernyőmegosztás segítségével • Egykattintásos megbeszélés létrehozás és csatlakozás Outlook-ban • Naptár integráció az Outlook-kal és az Exchange-el • Rugalmas előfizetés felhasználónkénti licenceléssel • A teljes Office élmény az Office 365 szolgáltatásokkal integrálva • Egyszerűsített beállítás a szolgáltatások integrálásához • Mindig a legfrissebb Office változat, az Office Web Apps-t is ideértve • A megszokott Office felhasználói élmény Egységes felhasználói felület a vásárlásra és adminisztrációra | Single sign-on a saját Active Directory-val | 99,9% pénzügyileg garantált SLA | 24x7 IT támogatás | Alapértelmezett geo-redundancia a regionális adatközpontokban KONTROLL ÉS HATÉKONYSÁG

Köszönöm a figyelmüket! FONYÓ SZABOLCS Pencom Technika Kft. 30/ Facebook.com/PencomTechnika