Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Diplomáciai protokoll és etikett 10.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
A szállástevékenység költség tervezése
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Pécs turisztikai marketingje 2356/04 Készítette: Fröhlich Noémi.
Alap és járulékos szolgáltatások A dokumentumok és szolgáltatások rendelkezésre bocsátásának formái és eszközei.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Siklós-Máriagyűd vallási turisztikai vonzereje Készítette: Héhl Leila.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Horváth Mónika
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Anglia- Portsmouth.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
Real estate project Bud Office Center. Terminal 1 Terminal 2 BUD Office Center Elhelyezkedés Az irodaépület a repülőtér szívében a Terminál 1 és a Terminál.
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
Egynapos osztálykirándulás
India legdrágább vonata a
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz

 Város : Pécs  Rákóczi út 3, 7621  Telefon: ,  Fax: 

A szállodáról  Pécs központjában, közvetlenül a történelmi török ​​ Minaret mellett található a 3 csillagos szálloda. Vendégeit a szobákban kábel TV- vel várja és turisztikai kártyát is biztosít, melyhez ingyenes szolgáltatások és különböző kedvezmények tartoznak. A nyilvános helyiségekben ingyenes a Wi-Fi.  A Pátria szobáinak többsége Zsolnay-csempés erkéllyel csábít, ahonnan festői kilátás nyílik a városra. Minden szobában kábel TV, minibár, a saját fürdőszobában pedig kád szolgálja a kényelmet.  A snack bár nyári teraszán frissen főzött kávé, illatos tea, sütemények és szendvicsek hívogatnak. Svédasztalos reggeli is elérhető. A Hotel Pátria recepciója a nap 24 órájában rendelkezésre áll.  A Mecsek lábánál elterülő Pécs városa Európa Kulturális Fővárosa volt 2010-ben. Néhány perc sétával felfedezheti a város nyüzsgő kultúráját és társadalmi életét.  A szálláshely szobáinak száma: 116, Szállodalánc: Danubius Hotels.

Szobák A szálloda szobáinak nagy része felújított, egy része légkondicionált. Nemdohányzó és légkondicionált szoba igénybe vehető. Szobaszerviz csak nappal áll rendelkezésre. Standard szobák: 3., 4. és 5. emeleti szobák. Teljesen felújítottak (mind a szoba, mind a fürdőszoba), modern bútorzattal rendelkeznek. Összetolható ágyak találhatók a szobákban. A szoba felszereltsége: színes televízió, telefon és rádió. Superior szobák: kialakításuk megegyezik a standard szobákéval, továbbá légkondicionáló berendezéssel ellátottak. A szoba felszereltségéhez hozzátartozik még a mini bár, a tea és cappuccino bekészítés.

Felszereltsége Általános bár, 24 órás recepció, kert, terasz, nemdohányzó szobák, lift, expressz be- és kijelentkezés, széf, fűtés, poggyászmegőrzés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely, büfé Szolgáltatások tárgyalás/bankett lehetséges, business center, reggeli a szobában, vasalási szolgáltatás, nászutas lakosztály, cipőtisztítás, autókölcsönző, fax/fénymásolás, transzferszolgáltatás (felár), ételek különleges étrendűeknek (kérésre), italautomata, repülőtéri transzfer (felár ellenében) Internet Ingyenes! A nyilvános helyiségekben Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, 6 EUR per óra áron. A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, 12 EUR per óra áron. Parkolás Privát parkolási lehetőség helyben (nem szükséges lefoglalni), 6 EUR per nap áron.

Konferencialehetőség A szálloda két kisteremmel (Mecsek), egy nagyobb teremmel (Pannónia) és egy felújított étteremmel várja a konferencia és a kisebb üzleti megbeszélések résztvevőit. A Pannónia terem maximum 100, az étterem maximum 170, míg a két kisebb terem maximum fő befogadására alkalmas. A konferenciatermek a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve: szónoki emelvény, dia- és írásvetítő, vetítővászon, erősítő, TV készülék, videó, CD lejátszó, mozgatható színpad, mikrofon (mobil és beépített), magnó.

Szabályzata  Érkezés Ettől: 14:00 óra  Kijelentkezés  Eddig: 12:00 óra  Lemondás / Előzetes fizetés  A lemondással és előzetes fizetéssel kapcsolatos szabályzat szobatípusonként változik. Kérjük, hogy adja meg tartózkodásának dátumait, és tekintse meg a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket.  Gyerekekre és pótágyakra vonatkozó szabályzat

Továbbá:  Ingyenes! Az összes 4 éves kor alatti gyerek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén.  Ingyenes! Az összes 2 éves kor alatti gyerek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén.  A szobákban maximálisan 3 vendég szállhat meg.  Házi kedvencek  Háziállatok külön kérvényezéssel engedélyezettek a szálláson. Esetleges díjak vonatkozhatnak rájuk.  Elfogadott hitelkártyák  American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Bankcard  A szálláshely fenntartja a hitelkártyák előzetes, még érkezés előtti zárolásának jogát.

Köszönöm a figyelmet ! 