A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Munkaszervezési ismeretek
Advertisements

ISO FÓRUM XIX. Nemzeti Konferencia
Start. Néhány kérdésre válaszolnod kell. Válaszaidnak megfelelően a computer megtalálja a hozzád illő partnert!! tovább.
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
Digitális világ A digitális reklám
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Tanulmányok szerepe a karrierben Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
A védés Ősz Rita.
Így tanítom az erkölcstant… 1.osztályban
TÁMOP 3.1.5/ PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
Rövid beszámoló egy tört évről 2013 Klaszter Klubest Bertalan Zsolt elnök.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Az információ olyan új ismeret, amely megszerzőjének szükséges és érthető. Az adat az információ megjelenésének formája.  Az adat lehet: Szöveg Szám Logikai.
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Kétszintű érettségi vizsga Magyar nyelv és irodalom Miről? Hogyan? §?! Tájékoztassuk diákjainkat!
Készítette: Cselényi Szandra Nóra
Bemutatkozás Éles Eszternek hívnak,barátaim Ubi-nak.11 éves miskolci lány vagyok a Móra Ferenc Általános Iskola 5.b osztályába járok. Szeretem a zenét,
Népdalaink stílusjegyei
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
Készítette:Holczer Orsolya
 Megbízható, jó hírnévvel rendelkező cég  A munkaközvetítés és annak minden formája INGYENES!
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
OLDALSZERKEZET ELEMEK 1. A TAG A header taggel fejléc adható meg. Ez a rész tartalmaz bevezető információt a weboldalról vagy annak egy részéről (pl..)
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.
Média és Gazdaság, ha a keresztény hit számít NymE-SEK, Szombathely, május 9. Dr. Németh Norbert.
Adatvédelmi fogalmak.
ÖKOLÁBNYOM Név:Fazekas Réka Bettina
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön?
Lassú Tánc.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Hogyan nézzen ki az ajánlólevelünk?
Egyes társasági formák A korlátolt felelősségű társaság
Készítette: Csomós Dóra Krisztina
Ezt a táncot neked ígértem,
Az ember = a tökéletes állat
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
Hogyan kell megírni egy önéletrajzot, hogy behívjanak állásinterjúra?
Mi befolyásolja a munkaerő piaci értéked?
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Termék & Márka Kopcsay László.
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
Általános tájékoztató
Tananyag: 3. Előadás A HTML nyelv alapjai Kép beillesztés Navigációk
EUROPASS.
Tutoriál videó alkalmazása Moodle kurzusban
Adatvizualizáció Segédanyag a Gazdasági informatika tárgyához
Hogyan készítsünk előadást?
Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk.
Jegyzetkészítés 5/17.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK A szín felvevőjáték tervezése.
A nyomtató.  A nyomtató egyike a leggyakrabban használt kiviteli egységeknek.  A legfontosabb feladatuk, hogy az információt nyomtatott, az ember által.
Készítette: Somorjai Kristóf.  Az internet olyan globális számítógépes hálózat, ami az internet protokoll révén felhasználók milliárdjait kapcsolja össze.
Fanta TrendRiport: Kultúra ‐ és médiafogyasztási szokások a fiatalok ko ̈ rében Hogyan beszéljen egy márka a tinédzserekhez? Kreatív konferencia.
GITÁR. Húros, ezen belül pengetős hangszerek csoportjába tartozó hangszer. Megszólaltatása pengetővel vagy ujjal történik. Általában hat húrja van. A.
Szükségünk van rád BTL kampány esettanulmány. Az igény „Szükségünk van rád” „Szükségünk van rád”
Munkaerőpiaci kihívások Az új generációk elvárásainak megjelenése a kiválasztásban Készítette: Farkas Edit közvetítési üzletág vezető.
workforce in the cloud november 5 – március 30.
2016. június 10: „A tudásáramlás és a tudás megtérülésének egyes vetületei” című konferencia Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH)
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Országos nagykereskedelmi menedzser
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Bemeneti kompetencia mérés
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Hogyan készítsünk előadást?
DevSecOps Ha gyors a deploy, a security folyamatoknak is skálázódni kell Ottucsák József
Záróvizsga IBS.
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző stílusokból összevágott táncot -arcképet, és egy teljes alakos képet. (ha van táncos foto, az jó) -a bemutatkozó szöveg tartalmazza: -név; hány éves vagy; pozició (pl táncos); honnan jöttél; és ha magabiztosan beszélsz angolul, akkor egy pár mondat magadról. -az önéletrajzra -ha még nincs-, akkor szintén megtalálható oldalunkon egy példa. A letöltött szerződésekre vonatkozó információk egyes cégek fontosnak tartják. (a megbízhatóságot mutatja)

-a demonak a legjobb tudásodat és előadókepességedet (nagyon fontos!) kell tükröznie egy stílusonként nem hosszabb mint 30-40mp-ben. -minél több erősen eltérő stílus bemutatása előnyt jelenthet. Pl: balett; jazz; hip-hop; step…stb. -ha kevesebb különálló koreográfiát mutatsz be, a gyakorlat tartalmazzon technikai elemeket. Mint például: forgás; ugrás; tágság; lábdobás oldalt-előre; kihangsúlyozva az erősségeidet. (fiúknál nagyugrások) -színtén letölthető az egyik cég által küldött koreográfia “példának” ha nincs ötlet saját koreográfiára. (saját koreográfia testhezálobb lehet)

-ha énekelsz, az bizonyos munkáknál előnyt jelenthet, ezért 1-2 dal feléneklése szükséges. Zene választásnál egy lassú és egy gyors tempo ajánlott, ami a legjobban fekszik neked. A dalok előadása színtén fontos, tehát érdemes gyakorolni tükör elött. (külföldön sokszor a tánc és az ének szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezen kívül egy énekes/táncosnak általában magasabb a fizetése.) - minden egyéb extra bemutatása pl: akrobatika; emelés; step; spiccelés; eszközhasználat….stb. színtén ajánlott. -a demo felvételénél ne viselj bő ruhát! Viselj olyan ruhát ami megmutatja az alakodat (leginkáb lányoknál). Fontos a smink és a haj is hogy a legjobb formádban mutasd magad. Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk! Sok sikert!