MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
Sok Szeretettel köszöntelek!
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Légy Te is napcsókolta Istennő!
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Sportolás hatása szervezetünkre
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Értékesítési party 2012/1-es kampány. 1. szint2. szint3. szint Csak 125 Ft-ért a Tiéd lehet! Stílusos, kötött, téli sapka (8860 9) Stílusos, kötött, téli.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
VIII. Országos Média Diákverseny 2008Versenyfeladat.
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Flavon max termékcsalád
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Resveratrol "Borban az igazság!"
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
MARKETING PREZENTÁCIÓ
NAPI ARCÁPOLÁSI RUTIN.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5.
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
Kezelések 2017 Kezelések
KEZELÉSEK 2017 A természet szépségtitkai Organic Secrets.
Kezelések 2018 Kezelések
Az energiaital igazi arca
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Előadás másolata:

MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT ORIFLAME MEN Az arcápolás kelléktára a 21. században MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT

MEGOLDÁS: ORIFLAME MEN ARCÁPOLÓ KÉSZÍTMÉNYEK 7 KULCS-TÉNYEZŐ A FÉRFIAK BŐRÉRŐL Miért más a férfiak bőre? Vastagabb és rugalmasabb Erőteljesebb arcszőrzet Zsírosabb Tágabb, láthatóbb pórusok Állandó irritáció a borotválkozás következtében 40 év fölött gyorsan kialakuló ráncok 40 év fölött gyengülő bőrszerkezet MEGOLDÁS: ORIFLAME MEN ARCÁPOLÓ KÉSZÍTMÉNYEK

KIFEJLESZTÉSÉHEZ A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZTÁK FÉRFIAS, PRAKTIKUS CSOMAGOLÁS! Gyors és könnyű alkalmazhatóság Pumpás kiszerelésű arckrém Könnyen nyitható/zárható tubusok Modern grafika, férfias dizájn Sötét szürke és élénk zöld színek az arcápolókon Ezüst és mélykék tónusok a legújabb fejlesztésű készítményeken A TEXTÚRÁK IGAZODNAK A FÉRFI ARCBŐR SZÜKSÉGLETEIHEZ Könnyű Zsírmentes Gyorsan felszívódik Enyhén illatosított …KIPRÓBÁLNI ÉS MEGSZERETNI! KIFEJLESZTÉSÉHEZ A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZTÁK

Egyszerűbb borotválkozás HOGY ÉPÜL FEL EGY FÉRFI ARCÁPOLÁSI RUTIN? TISZTÍTÁS 01 BOROTVÁLÁS 02 HIDRATÁLÁS 03 FIATALÍTÁS 04 Frissítő kezdés Egyszerűbb borotválkozás Mélyen hidratált bőr Extra segítségre vágyik? Mélyreható tisztítás Irritáció mentes bőr

SZABADÍTSA MEG BŐRÉT A SZENNYEZŐDÉSEKTŐL! 01 TISZTÍTÁS Aktív arclemosó férfiaknak (4848) Megtisztítja a bőrt a zsiradékoktól és a szennyeződésektől Mattít Ginseng kivonat stimulál és energizál Naponta kétszer Hámlasztó arcradír férfiaknak (4849) Mélyen tisztít, radíroz és megakadályozza a szőrbenövések kialakulását Gátolja a mitesszerek képződését Alga tartalma javítja a bőr vérkeringését Menthol kivonata élénkíti a bőrt Hetente egyszer/kétszer SZABADÍTSA MEG BŐRÉT A SZENNYEZŐDÉSEKTŐL!

HOGY A BOROTVÁLKOZÁS EGY IGAZI ÉLMÉNY LEGYEN! 02 BOROTVÁLKOZÁS Felejtse el a borotválkozást követő irritációt! Találja meg a bőrtípusának megfelelő borotvahabot: Bőrvédő borotvahab férfiaknak (8008) Minden bőrtípusra Borotvahab érzékeny bőrű férfiaknak (8009) Érzékeny bőrre Borotválkozás utáni balzsam férfiaknak (8007) Vitaminokkal puhítja és védi a borotvált bőrt Minden borotválkozás után HOGY A BOROTVÁLKOZÁS EGY IGAZI ÉLMÉNY LEGYEN!

NE ÉREZZE, HOGY VAN BŐRE! Energizáló hidratáló férfiaknak (4850) 03 HIDRATÁLÁS Energizáló hidratáló férfiaknak (4850) Éghajlati viszonyok, légszennyeződés, valamint a mindennapi borotválkozás erősen igénybe veszi a bőrt. Ezért egy egyszerű After Shave már nem elég. Bőre többre vágyik! Előnyök Azonnal és 24 órán át hidratál Revitalizál, energizál Védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben Főbb összetevők E-vitamin: véd Ginseng kivonat : élénkít és revitalizál Koffein: stimulál és tonizál Naponta, minden tisztítás és/vagy borotválkozás után az arcra és a nyakra NE ÉREZZE, HOGY VAN BŐRE!

SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS – BŐRFIATALÍTÁS ORIFLAME MEN SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS – BŐRFIATALÍTÁS

A TOVÁBBFEJLESZTETT BŐRFIATALÍTÓ PROGRAM 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS – BŐRFIATALÍTÁS A férfiak bőre és az öregedés: később de gyorsabban következik be! A férfiak bőre 40 év felett kezdi intenzíven elveszíteni rugalmasságát. Ekkor tapasztalják meg a bőröregedés első jeleit: Tartását vesztett kötőszövet Mélyülő ráncok Dehidratált bőr MEGOLDÁS – A TOVÁBBFEJLESZTETT BŐRFIATALÍTÓ PROGRAM

HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA… 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS – BŐRFIATALÍTÁS Bőrfiatalító nappali krém férfiaknak (4851) Kiütéssel győz a ráncok, a fakó színű és petyhüdt bőrrel szemben. Próbálja ki az arckrém egy továbbfejlesztett változatát. 50ml Minden reggel a megtisztított arcra és nyakra HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA…

HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA… 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS – BŐRFIATALÍTÁS Bőrfiatalító nappali krém férfiaknak (4851) Eredmények % Improves skins radiance 93% * Intensely moisturizes 93% * Improves skins elasticity 83% * Visibly reduces fine lines & wrinkles 80% * *Fogyasztói elégedettségi vizsgálat 54 önkéntes bevonásával, 4 héten keresztül történt alkalmazást követően HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA…

HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA… 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS- – BŐRFIATALÍTÁS Bőrfiatalító szemránckrém férfiaknak (4852) Mondjon búcsút a szemkörnyéki apróbb ráncoknak és sötét karikáknak ezzel a könnyen alkalmazható szemránckrémmel! Hatására a szem körüli bőr ismét sima és fiatalos. 15 ml Használat előtt tisztítsa meg bőrét, majd a szemránckrémet felszívódásig masszírozza be. Használja minden reggel és/vagy este. HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA…

HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA… 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS- – BŐRFIATALÍTÁS Bőrfiatalító szemránckrém férfiaknak (4852) Eredmények % Reduces fine lines & wrinkles 93% * Improves skin’s radiance 89% * Reduces under eye pufiness 80% * Fades dark circles 73% * *Fogyasztói elégedettségi vizsgálat 54 önkéntes bevonásával, 4 héten keresztül történt alkalmazást követően HAGYJA A RÁNCOKAT MÁSRA…

Főbb összetevő: Rózsagyökér-kivonat 05 SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS- – BŐRFIATALÍTÁS Főbb összetevő: Rózsagyökér-kivonat Erőteljes antioxidáns hatása revitalizálja és védi a bőrt a külső káros hatásoktól, valamint gátolja korai öregedését A kíméletlen és zord sarkvidéki hegyekben honos Hagyományos svéd gyógyszerek összetevőjeként használják a fizikai állóképesség és az élettartam növelésére, valamint a fáradság csökkentésére További összetevők: Koffein: javítja a vérkeringést, élénkíti az anyagcserét Borsókivonat: javítja a bőr rugalmasságát és szilárdságát Ginseng kivonat: stimulál, energizál, valamint revitalizál Szemvidítófű, kaméliakivonat a szembőr nyugtatására

SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS ORIFLAME MEN SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS

FESZESEBB HAS MINDÖSSZE 4 HÉT ALATT! SPECIÁLIS KÉNYEZTETÉS A jólápoltság a részletekben rejlik Hasformáló zselé férfiaknak (2115) Kapható az 5-ös katalógustól Egy különleges zselé, amely: Feszesíti és kihangsúlyozza a hastájék bőrét Eloszlatja a zsírlerakódást Minden bőrtípust azonnal erősít Főbb összetevők: Koffein: serkenti a zsírlerakódást feloszlatását Kreatin: fokozza a sejtek energiáját Ginseng kivonat: stimulál és energizál FESZESEBB HAS MINDÖSSZE 4 HÉT ALATT!

NE HAGYJA KI AZ ORIFLAME MEN TESTÁPOLÓ SOROZATÁT SE!