LOGICA System.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A számítógépes hálózatok és az Internet
Advertisements

Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Alaplap.
A személyi számítógép (PC) alapvető hardware eszközei
ENVOY Újdonságok • NT9005 Központ - kezelőegység - rádiós vevőegység (433MHz) • Ikonos kezelővel megegyező kezelő felület • 1 mester, 32 felhasználói,
1 Számítógépek felépítése 9. előadás I/O rendszerek.
A számítógép felépítése
A BIZTONSÁGTECHNIKA ALAPJAI
Vezérlőkártyák a számítógépben
A számítógép felépítése
Készítette: Bátori Béla 12.k
SZÁMÍTÓGÉP- HÁLÓZAT.
Az iDR Sorozat. Gyakran Feltett Kérdések Mit ő l érdekes az iDR? Hol használjuk? Hogy kell beállítani és használni? Hogyan vezérlem a rendszert? Hol kapok.
DOMOTICA = INTEGRÁCIÓ A ház minden elektromos rendszere összahangoltan működik: • Világítás • Hűtés/fűtés • Energiagazdálkodás • Audio, házimozi • Riasztó,
PIC mikrokontrollerek
SOLITON-TRON Multifunkciós RF detektor.
I/O csatlakozók.
Fontos fogalmak az informatikában.
Számítógépek felépítése 3. előadás CPU, utasítás ciklus, címzés
Beghelli termékek Irányfények (MSZ EN 1838 szerint) Biztonsági világítási lámpatestek Irányfények (MSZ EN 1838 szerint) Ipari lámpatestek (gyártócsarnokok,
A számítógép alapegységei
A számítógép felépítése
Hálózatok fajtái, topológiájuk, az Internet fizikai felépítése
Vezeték nélküli átvitel
Számítógép részei.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Mérés és adatgyűjtés Kincses Zoltán, Mingesz Róbert, Vadai Gergely 10. Óra MA-DAQ – Műszer vezérlése November 12., 15. v
Virtuális méréstechnika MA-DAQ műszer vezérlése 1 Mingesz Róbert V
1. Ismerkedés a számítógépes környezettel
a számítógép kézzelfogható részei.
Egy egyszerű gép vázlata
A mikrovezérlők világa
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
A számítógép alapegységei. A számítógép a belsőleg tárolt program segítségével automatikusan hajtja végre a programokat. A memória utasítások és adatok.
Atmega128 mikrokontroller programozása
Neumann János és elvei.
Panasonic Rendszertelefonok
Digitális rendszerek II.
1 Hernyák Zoltán Programozási Nyelvek II. Eszterházy Károly Főiskola Számítástudományi tsz.
1 Hernyák Zoltán Web: Magasszintű Programozási Nyelvek I. Eszterházy.
A Neumann-elvŰ számítógép
A számítógép felépítése
A számítógép elvi felépítése
Csatlakozók A számítógépen levő csatlakozók. A számítógépek hátán portok(csatlakozók találhatók) Ennek a segítségével lehet összekapcsolni -külső eszközökkel.
1/22 MS-Hxx: A mérlegműszer Főbb jellemzők 20mm LCD kijelző Indikátor LED-sor Két teherfelvevő Digitális cellák Menürendszer Infra port az előlapon Tizes.
Processzor, alaplap, memória
A Neumann-elvű gépek A Neumann elvek:
Kísérletezés virtuális méréstechnika segítségével 2010 március
Az IPTV – megoldások kis és nagy rendszerekhez
Confidential, No copy permitted CDE-133BT CD tuner Bluetooth modullal, iPod vezérléssel.
A számítógép felépítése
Energia Monitoring.
Önálló labor beszámoló Rádiós hőmérséklet távadatgyűjtés mikrokontrollerrel Szlivka Benjamin Konzulens: Dr. Iváncsy Szabolcs.
IT ALAPFOGALMAK HARDVER.
Számítógépek felépítése 4. előadás ALU megvalósítása, vezérlő egység
Modellek a számítógép megismeréshez Takács Béla
A számítógépek felépítése
A számítógép feladatai és felépítése
Épület-automatizálás My Home. IOBLMy Home Kényelem Biztonság Kommunikáció Kényelem Biztonság Kommunikáció TakarékosságIntegráció.
1 A számítógépek felépítése jellemzői, működése. 2 A számítógép feladata Az adatok Bevitele Tárolása Feldolgozása Kivitele (eredmény megjelenítése)
Neumann elvű számítógép. Neumann János ► Neumann János december 28-án Budapesten született ► 1930-ban emigrált az USA-ba.
A NEUMANN-ELVŰ SZÁMÍTÓGÉP. A számítógép:  Információk tárolására, feldolgozására szolgáló eszköz.
Sz&p prof.
IKT Olyan eszközök, technológiák összessége, amelyek az információ feldolgozását, tárolását, kódolását és a kommunikációt elősegítik, gyorsabbá és hatékonyabbá.
Információtechnológiai alapismeretek
Neumann elvek, a számítógép részei
Neumann elvek és a Neumann elvű számítógép felépítése
A programozható mikrokontroller
ÚJ INTEGRÁLT TECHNOLÓGIÁK A BEHATOLÁS ELLENI VÉDELEMBEN
Előadás másolata:

LOGICA System

Central Test kábeles CU Rendszer A biztonsági világítási rendszert teljes egészében a LOGICA CU (kód: 12100) vezérlő egységre lehet kötni – max. 128 világítótestet egységenként, DALI bus rendszer segítségével: CU kontrollálja a rendszert; A CU vezérli a DALI elektromos előtéteket; A CU-t a megfelelő Interfész segítségével távolról is vezérelni lehet. Több LOGICA CU rendszert egy SuperVisor CU (code 12131) központi egységre lehet kötni, mellyel akár 4096 világítótestet is irányíthatunk.

LOGICA CU Logica Control Unit (code 12100) vezérlő egység segítségével a biztonsági világítótesteket is tartalmazó világítási rendszert irányíthatjuk Dali protokol alapú kábeles kapcsolattal. LOGICA CU kialakítása: 4 nyomógombos felület; LCD kijelző; 4 konfigurálható bemeneti kapcsoló; RS485 kimeneti port távvezérléshez; DALI-kompatibilis bus kimenet.

A rendszer dimenzionális korlátai A kapcsolat egy nem polarizált 2 eres bus kábel segítségével létesül. A kábeleket fordítva is be lehet kötni; Nincs szükség speciális vezetékekre; A maximum távolság a CU és a legtávolabbi világítótest között a használt vezeték keresztmetszetének függvénye:

PC Távvezérlés Minden LOGICA CU vezérlőegységet irányítani lehet számítógépről RS485 port segítségével (RS485_A a SuperVisor és FM esetében) A CU távvezérelhető számítógéppel: DIREKT KAPCSOLAT: PC-re lehet kötni saját soros porton keresztül, vagy ennek hiányában USB/RS485 konverter segítségével; ETHERNET KAPCSOLAT: LAN Ethernet porton keresztül a PC-re köthető RS485-Ethernet interfész segítségével; GSM KAPCSOLAT: GSM modemmel rendelkező PC-vel lehet írányítani a CU-t, a megfelelő GSM interfész segítségével; LON KAPCSOLAT: A CU-t Központi Felügyeletről (BMS) is irányítani lehet a megfelelő Lon Interfész alkalmazásával.

Direkt Kapcsolat Direkt kapcsolathoz PC-CU között, USB/RS485 konverterre van szükség (code 12136). Az RS485 Konverter port TX+/D+ bemenetét a CU Ux+ kimenetéhez kell kötni; Az RS485 Converter port TX-/D- bemenetét a CU Ux- kimenetéhez kell kötni;

GSM kapcsolathoz a PC-CU között, GSM Interfész (kód: 12132) szükséges. A GSM Interfész kialakítása: GSM: hálózat LED; 230: betáp LED; LD1-LD4: kimenet LED; OUT: relé LED; INFO/RST nyomógomb információ és Reset. SIM-KÁRTYA: Előfizetés; Adat SIM-kártya. Csatlakoztassa az Ux+, Ux-, és Com kimeneteket a CU és a GSM Interfész között

Supervisor LOGICA CU Supervisor Logica Control Unit (code 12131), mely a felügyeleti központi vezérlő egység, a LOGICA CU vezérlő egységeket köti össze (akár 32 egységet), és tárolja a rendszer jelentéseit két évig. LOGICA CU kialakítása: 4 gombos kezelő; LCD kijelző; Open-Collector kimenet egyedi hibajelzésnek; 2 db RS485 port távvezérléshez és LOGICA CU kapcsolathoz; RS232 port helyi nyomtatóhoz.

Normál és biztonsági világítások rendszerében a legtökéletesebb megoldás:

Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Alacsony energiájó rádióhullámok, nincs electromágneses szennyezés; 2,4 GHz frekvenciajel; A normál mobil telefonok által kibocsátott energiának kevesebb, mint 1%-át bocsátja ki; Az ERC/REC 70-03 előírásnak megfelel; Automatikus kapcsolat felállítás a CU központi egység és az egyes világítótestek között; A világítási rendszer automatikus felismerése az optimális út felállításával a CU központi egység és az egyes világítótestek között; Átépítés után a rendszer automatikus felállítása; Korlátlan hatótávolság.

Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő 9 DIN MODUL

Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő DALI Bus vezeték < 128 Central Unit LOGICA vezérlőegység < 500 Central Unit LOGICA FM Központi egység

Logica FM Rádió vezérlés Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Logica FM Rádió vezérlés

Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Logica GSM Interfész 9 DIN MODUL

Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Supervisor Logica felügyeleti központ LOGICA CU (BUS/FM) LOGICA GSM INTERFÉSZ GSM MODEM