Innováció konferencia

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
Csináljunk üzletet! Avagy,
Hidak és járható utak a tudomány és gyakorlat között Egyénre szabott tudásmenedzsment szolgáltatások – Intézményesítetté váló tudásmenedzsment megoldások.
OTP Kockázati Tőkealap I.
Magyar ipari parkok kialakításának és működtetésének tapasztalatai Tóth János vezető főtanácsos Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Üzleti Környezet.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
E.ON – Versenyben Önökért!
1 Talentis Innovációs és Vállalkozásfejlesztési Program Dr. Takács Ernő.
Lean rendszerek egységes bevezetési modellje
Kisvállalkozói Szakirány Belső vállalkozásokkal dinamizálni a nagyvállalatokat! Kisvállalkozói Szakirány!
Rövid beszámoló egy tört évről 2013 Klaszter Klubest Bertalan Zsolt elnök.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Innovációmenedzsment. A század jellemzői Az innováció marginálisból központi jelenséggé válik A gazdaság tercierizálódik (szolgáltatás-gazdaság)
Az IKT a gazdaság szolgálatában
dr. Sztruhár Gyula ügyvezető
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
Projektlabor, Projektmunka és Projekt szeminárium tapasztalatai és kérdései az informatika oktatásában az Eszterházy Károly Főiskolán dr. Kovács Emőd,
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
4. Előadás Vállalatgazdálkodási alapok
Miért lesz valaki vállalkozó?
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
A Magyar Regionális Tudományi Társaság V. Vándorgyűlése Az ipar szerepe a regionális fejlődésben Alternatívák a regionális innovációs rendszer továbbfejlesztésére.
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
Innovációs stratégia hatások Termék életciklus Nemzeti sajátosság
Robert S. Kaplan – David P. Norton Csanádi Gábor Tamás C8ITGY 2007.
Üzleti Angyalok az innováció sikeréért
1. 2 A jövő fiatal vállalkozója 2008 A Dreher Sörgyárak Zrt. pályázata a vállalkozó szellemű és kreatív diákok számára „Valósítsd meg álmaid vállalkozását!”
Kérdések a második zh-hoz
Magyar Controlling Egyesület Szeged, 2007 november MCE Konferencia Szeged A controlling gyakorlata Házigazda: Nemesdy Ervin.
Sponsorare necesse est
1. előadás A vállalkozások indítása és működtetése
IWiW – második hullám Simó György T-Online Magyarország Zrt, vezérigazgató.
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
Nyull Balázs DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft november 13. Az innovatív stratégiatervezés szerepe a rövid és hosszú távú tervezésben Kis magyar.
Karancsi Tamás - ügyvezető
Innováció ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban SET GIFT.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Együtt a vállalkozásokért Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Dömökné Srágli Lívia projektmenedzser.
„Innovációs folyamatok és lehetőségek a Közép-dunántúli régióban” Pannon Egyetem Innovációs Konferencia Veszprém október 2. Előadói napon elhangzott.
Dr. Makra Zsolt projektvezető
„Szárnyakat adni a Malacnak”. „Szárnyakat adni a malacnak” A projekt bemutatása TÁMOP /
Innovációs helyzetjelentés Kis Gergely. A K+F ráfordítások a GDP arányában* 2004 (százalék) Mit is mutatnak ezek a számok?
2008. November 13. Fazakas András COO A Nav N Go sztori: egy magyar cég a virtuális világpiacon.
Tantárgyi követelmények Infrastruktúra geoinformatika – AI04 Geoinformatika – AG03 Előadók: Dr. Szabó György egyetemi docens, Wirth Ervin PHd hallgató.
Szolnoki Szabolcs, projektmenedzser, SMART Pont Hálózat vezető
1 KELER Tájékoztató Köszöntő Dudás György – KELER Zrt. Vezérigazgató Práger Ádám – KELER Zrt. Marketing és Ügyfélkapcsolati igazgató április 26.,
1© Dennis Meadows, 2005 Rendszerszemlélet a felsőoktatásban Élő egyetem - konferencia Budapest, 2005 Április 21. Dennis Meadows
Itbusiness konferencia, CONFESSION ON A DANCEFLOOR Cégek az üzleti modellváltásról Gulyás János / Ipsos Zrt. Nobody’s Unpredictable.
IBM- Lenovo Készítette: Elmer Elizabet Primusz Flóra.
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
AZ ÖTLET Mit termeljek, mit gyártsak?. Hogyan hozzunk létre, hogyan működtessünk fenntartható szociális vállalkozást ?
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..
„INTERREGIONAL INNOVATION SYSTEM IRIS L00049” c. projekt WP2 MUNKACSOMAG – INTERREGIONÁLIS KKV FEJLESZTÉS IRIS INNOVATÍV ÜZLETI ÖTLET ÉRTÉKELŐ MÓDSZER.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
„Virtuális Genom Projekt” Richnovszky Ádám – menedzsment Pitlik László (PhD) – tudásmérnökség Szöllössy Dániel – forráskutatás Kócs Róbert – rendszerszervezés.
A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara által szervezett „Magyarország társadalmi-gazdasági helyzete a 21. század első évtizedeiben”
Csík Orsolya, Horváth László TÁMOP X. Pedagógiai Értékelési Konferencia Szeged április Kompetencia- és tanulási eredmények alapú képzési.
Biyovis a mi üzletünk.
Sikeres piacra lépés Franciaországban
Üzleti terv bemutatása
Kérdések a második zh-hoz
Fejlesztő mérnök A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Cégünk piacvezető a vízmérés.
Vállalati terv bemutató
Tantárgyi követelmények Térinformatika BMEEOFT041
Előadás másolata:

Innováció konferencia A FAKT SZAKKOLLÉGIUM BEMUTATJA: Innováció konferencia 11:30 – 19:30

Első blokk: Az ötlet születése

Bodnár Bence McCann, Copywriter 11:30-12:00 Bence az ötlet szerepét mutatja be a különböző marketing-folyamatok során. Előadásában kitér a reklámot megteremtő gondolkodási folyamat bemutatására, az inspiráció keresésének formáira és önmagunk fejlesztésének lehetőségeire. 11:30-12:00

Kitchen Budapest, Program Advisor Nemes attila Kitchen Budapest, Program Advisor Attila a saját példáján keresztül mutatja be, hogyan képes motiválni új ötletek kialakulását. Előadása az ötletelés folyamatáról szól, bemutatja, hogyan használhatóak a vizuális etnográfia módszerei egy projekt fejlesztésében és megpróbálja igazolni, hogy a felhasználók gyakorlatainak megfigyelése hasznos segítség a fejlesztő, az ötletelő kezében. 12:00-12:30

BME, Formatervező mérnök PhD Csire géza BME, Formatervező mérnök PhD Géza az ötletek világáról fog beszélni. Formatervezőként gyakran kell már megalkotott tárgyakat újraterveznie, előadásában azt fogja bemutatni, hogy hogyan alakul ki egy formaterv ötlete, és mitől, hogyan lesz az általa alkotott tárgy jobb, mint elődei. 12:30-13:00

Ebédszünet Következő blokk kezdése: 14:00

Második blokk: A vállalkozás indítása

wonderLAB, társalapító Marillai éva wonderLAB, társalapító A wonderLAB az első olyan projekt volt, amelyet egy magyar crowdfunding-oldalon megfinanszíroztak. Éva, a cég társalapítója előadásában bemutatja az ezzel kapcsolatos érdekességeket és cégének újító, közösségre építő üzleti modelljét. 14:00-14:30

Day One Capital, ügyvezető partner Simó György Day One Capital, ügyvezető partner György előadása a magyar startup ökoszisztéma bemutatásáról fog szólni. Előadónk kitér a befektetők által keresett faktorokra az induló vállalkozásokban, ötletekben és bemutatja, szerinte hogyan lehet kiválasztani azt a startupot, amibe érdemes befektetni. 14:30-15:00

Szilágyi György Tresorit, CFO 15:00-15:30 György saját vállalatán, a Tresoriton keresztül mutatja be az általuk nyújtott termék fejlődését, a sikeres startup tulajdonságait és a cég felépítését. Prezentációja során kitér arra, mik motiválják a vállalkozókat és bemutatja, mik a jó vállalkozó jellemzői. 15:00-15:30

kávészünet Következő blokk kezdése: 16:00

Harmadik blokk: Úton a világsiker felé

CloudCasting, értékesítési vezető Kovács Gábor CloudCasting, értékesítési vezető Gábor előadásában bemutatja, hogy a CloudCasting milyen lépéseket tett a nemzetközi piacra lépés érdekében és hogy milyen újításokkal voltak képesek érvényesülni a nemzetközi versenyben. 16:00-16:30

Ustream, üzletfejlesztési vezető Schwarz Gábor Ustream, üzletfejlesztési vezető Gábor előadásában az Ustream üzleti modelljét fogja bemutatni. Kitér a vállalkozás kulisszatitkaira, bemutatja a fejlődés különböző szakaszai során megváltozó sikerkritérium sajátosságait és a folyamatos fejlődés alapvető kritériumait. 16:30-17:00

Somlai-Fischer Ádám Prezi, társalapító 17:00-17:30 Ádám előadásában bemutatja, hogy a Prezinek mit kellett tennie annak érdekében, hogy igazán komolyan vehető céggé váljon. Rámutat a különbségre a kezdeti apró sikerek és a jelenlegi világsiker között és bemutatja ennek a határnak az átlépését a Prezi példáján keresztül. 17:00-17:30

kávészünet Következő blokk kezdése: 18:00

Negyedik blokk: Innováció, a hosszú távú siker kritériuma

Fogaras Dániel Scarab Research, CSO 18:00-18:30 Dani előadása a nemzetközi cégek innovációs folyamatairól fog szólni. Ezen belül a Google-nál eltöltött évek tapasztalata alapján azt vizsgálja meg, hogyan képes egy nagy nemzetközi sikereket elért cég folyamatosan új, innovatív ötletekkel előhozakodni. 18:00-18:30

Kürt Zrt., alapító és elnök Kürti Sándor Kürt Zrt., alapító és elnök Sándor előadásában bemutatja, hogy a Kürt Zrt. hogyan tud a folyamatosan változó technológiai és vállalati környezetben újra és újra fejlődni, hogyan tudják megőrizni piacvezető szerepüket napjaink rohanó világában. 18:30-19:00