Neptun.Net Pénzügyi rendszer A gyűjtőszámla

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj be az AlertPay oldaladra:
Advertisements

Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
GAZDÁLKODÁSI FELADATOK ELLÁTÁSA 2013.
Használata Készítette: Medve Tamás.
A diákat készítette: Matthew Will
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
CREDEURO & ICP Zabó László. CREDEURO Standard n Az Európai Fizetési Tanács (EPC) által kibocsátott „üzleti szabvány” a kisösszegű, határon.
Nemzetközi pénzügyi ügyletek
1 PARTNERKOCKÁZAT KEZELÉSE A CO 2 KERESKEDELEMBEN - tájékoztató az üzemeltetők és egyéb piaci szereplők részére június 12.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Önkormányzati Pénzügy „Változások”-2010 Budapest
Az új szakképzési hozzájárulási rendszer
DEXTER Informatikai Kft ETR Pénzügyek. DEXTER Informatikai Kft Tartalom  Alapelvek  Fogalmak  A pénzügyi folyamat  Kifizetési és befizetési.
A projektek megvalósítása II. A projekt pénzügyi megvalósítása A támogatás lehívása 8. modul Ponácz György Márk SAKK-tréner.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Prof. Dr. Nagy János Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács Elnöke Budapest, február 24. A felsőoktatási intézmények vagyongazdálkodása.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AVIR – intézményi adatmodell gazdálkodási szekció február 2.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
Szántó Tamás elnökhelyettes PMISZK
1 PARTNERKOCKÁZAT KEZELÉSE A CO 2 KERESKEDELEMBEN - tájékoztató az üzemeltetők és egyéb piaci szereplők részére október 15.
1 Tájékoztatási feladatok a központi bevallás-befizetés kapcsolatában.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Fejlesztések, változások a pénzügy modulban. Jogcímhez rendelés.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Személyi Jövedelem Adó változása
Fizetési művelet, fizetési számla, pénzforgalmi számla, fizető fél
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Területmérlegre vonatkozó konzisztencia-vizsgálat Gazdasági Informatika Tanszék 2004/2005. tanév Utolsó frissítés:
Gabona és vas értékesítés rögzítése UJEGYKE programban.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Pénzügyben történt változások
Mítosz vagy valóság? Közműdíj-fizetés mobilról. 2 / Turny Ákos - Közműdíj-fizetés mobilon / 4/1/2015 Dinamikus fejlődés minden területen 1998 – 1999Az.
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
TÁMOP / „Új kor új iskola ” Pénzügyi feladatok bemutatása.
Magyarázatok a forintra váltott gyűjtőszámlahiteles jelzáloghitel elszámoló leveléhez Budapest, május 18.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Pénzforgalom a bankszámlán
HALLGATÓI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS RENDEZÉSE Készítette: Szalóki Tiborné tanársegéd BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék szeptember 26. SEGÉDLET.
Szakképzési hozzájárulás szabályainak évközi változásai, valamint a től hatályos módosulások.
Személyi jövedelemadó 1+1% felajánlása, fogadása Simon Réka adóügyi ügyintéző NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága Eljárási Osztály Eger, április.
Diákjóléti Bizottság szeptember 25. Hallgatói juttatási rendszer 1.
SIMANECZ TÜNDE FŐTANÁCSOS ADATSZOLGÁLTATÁS ELLENŐRZÉS BÍRSÁGOLÁS HADITECHNIKAI ÉS EXPORTELLENŐRZÉSI HATÓSÁG.
A szakképzési hozzájárulás hatékony felhasználása Cséfalvay Ágnes.
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Bérek könyvelése Schalkhammer-Kenyeres Márta
Hallgatói juttatási rendszer
A diákigazolvány igénylés menete
ELSZÁMOLÁSFORGALOM
E-ügyintézés az adózásban 2006.
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
Minden az azonnali fizetési rendszerről
Országgyűlési Képviselők választása április 8.
Kötelezettségvállalás nyilvántartása, számvitele
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Előadás másolata:

Neptun.Net Pénzügyi rendszer A gyűjtőszámla

A Neptun.Net pénzügyi gyűjtőszámla feladata : A Neptun.Net pénzügyi rendszerének feladata a hallgatók által a Márton Áron Szakkollégium számára, az igénybevett szolgáltatásokért fizetendő térítések nyilvántartása. Neptun.Net pénzügyi rendszer lehetővé teszi, hogy a hallgatók befizetési kötelezettségeiket egy egyszerű átutalási rendszeren keresztül teljesíthessék. Ennek alapja a Gyűjtőszámla, amelyet a Márton Áron Szakkollégium a Raiffeisen Banknál vezet.

Neptun.Net gyűjtőszámla I. Egy speciális folyószámla, amin a hallgatók pénze együtt van mindaddig, amíg annak felhasználásáról az egyes hallgatók nem döntenek. A gyűjtőszámla a hallgatók oldaláról egy virtuális bankként működik, melyen keresztül a felsőoktatási intézmény felé fennálló kötelezettségeiket valós készpénzmozgás nélkül rendezhetik. A rendszer minden hallgató számára automatikusan megnyit egy egyéni számlát a gyűjtőszámlán belül (ennek a neve: Egyéni gyűjtőszámla), melyet a hallgató a saját Neptun kódjával azonosít.

Neptun.Net gyűjtőszámla II. A gyűjtőszámla számlaszáma: 12001008-00140802-00100002 Jóváírás az egyéni gyűjtőszámlán Az egyéni gyűjtőszámla „feltöltése” történhet: banki átutalással Készpénzes befizetéssel bármely Raiffeisen Bank pénztárában A befizetés napjától átlagosan 2-3 munkanap szükséges, hogy a gyűjtőszámlára utalt összeg - egyenlegként jóváírása kerüljön!

Neptun.Net gyűjtőszámla III. Átutalási megbízás kitöltése I. Csak szabályosan kitöltött banki átutalási megbízáson érkező fedezetet tud a Neptun.Net elfogadni. Az átutalási nyomtatványt az a bank bocsátja rendelkezésére, ahonnan a pénzügyi átutalást a kollégista elindítja. Az átutalási megbízás közlemény rovatának hibás kitöltés esetén az utalt összeget az utalást indító számlára kerül visszautalásra. Rossz számlaszámra utalás esetén (nem a Raiffeisen Banknál vezetett 12001008-00140802-00100002 - számlaszámra), a felelősség az utalást indító fél vállalja!

Neptun.Net gyűjtőszámla IV. Átutalási megbízás kitöltése II. MINTA A hallgató neve és számlaszáma: Gipsz Jakab, -- A jogosult neve és székhelye: Márton Áron Szakkollégium 1037 Budapest Kunigunda útja 35 Összeg: pl. 5000 Ft A jogosult számlaszáma: 12001008-00140802-00100002 Közlemény: NK-UNR05O, Gipsz Jakab

Neptun.Net gyűjtőszámla V. Az egyenleg feltöltésének főbb lépései (összefoglalás): A hallgató átutal a saját bankszámlájáról a gyűjtőszámlán belül levő saját egyéni gyűjtőszámlájára egy általa meghatározott összeget. Az Raiffeisen Bank a gyűjtőszámlára érkezett utalásokról egy kimutatást készít, melyet a Központi Szolgáltató Irodában működő Neptun csoportnak továbbít. A banki egyenleg megjelenése a Neptun rendszerbe. Ezek után a hallgatónak a rendszerbe való belépését követően lehetősége nyílik a különböző jogcímekre való befizetésre ill. meg tudja nézni a saját egyéni gyűjtőszámláján lévő aktuális egyenlegét.

Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. A Belépés után:

Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. A „Pénzügyek”-re kattintva:

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Egyenleg):

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Befizetés I.):

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Befizetés II.):

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Befizetés III.):

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Befizetés IV.) „OK” után:

Neptun. Net gyűjtőszámla. Hallgatói web Neptun.Net gyűjtőszámla. Hallgatói web. Gyűjtőszámlás pénzműveletek (Befizetés V.): Befizetés A megjelenő ablakon a fizetési mód kiválasztása: „Gyűjtőszámla” A teljesítéshez jelöljük ki a megfelelő tételt, és nyomjuk meg a ‘Befizet’ gombot.