Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
A M E R C É D E S.
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
A Barátság.
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
Gondolatok a barátságról
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
sajtótájékoztató a felnőtt lakosság egészségmagatartása, motivációi
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Isten ajándéka embertől emberig
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
A barátságunk : drága kincs....
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Könnyek....
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Világomban minden rendben van
A középkor és reneszánsz gyermekfelfogása
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SZEMÉLYNEK, MINT AMILYEN TE VAGY !
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Iskolahálózatok itthon és külföldön Pénziránytű műhelymunka MNB, november 10.
Társkereső Hölgy keres urat
KÍNAI KÉPEK ÉS KÖZMONDÁSOK
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon KÜLDETÉSNYILATKOZATA MUNKAANYAG: az augusztus i csoportmunkák, a vezetőségi együttgondolkodás,
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
Olvasd lassan és csendben!.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Csoportindítás Az első csoportülés megtervezése 0. szakasz - Felkészülés cél meghatározása módszer kiválasztása keretek meghatározása a környezettel való.
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
Hálaének Pecznyík Pál verse. Zengjen hálaének, e földön mindenütt,
Ha aggódnál… Ha valami aggaszt vagy idegesít, akkor nézd meg a dolog másik oldalát is!
Nem kell,hogy megbocsáss…
Jézus főpapi imádsága Egy imádság az emberért Imádkozzunk Ővele.
A BOLDOGSÁG TITKA.
2010. november 19. Ráczné Németh Teodóra: Egészséges életmód szociális dimenziói.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Bánki Hírmondó.
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Nem tudom mikor lesz.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
Önmenedzselés Előadó: Selmeci József Csongor. Változó külső és belső világunk A körülöttünk folyó változások egyik legfontosabbika az, hogy megnőtt a.
Jézusom, áldozatodra gondolok
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Barátság Készítette: Kovács Mária.
A felnőttek bevonásának fejlesztése a kora gyermekkori oktatásba Chris Pascal, prof. és Tony Bertram, prof.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Készítette: Szabó Gizella Az álmok nyomában című cikkhez
I-039.
Előadás másolata:

Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg társadalmunkat. Elfogadás, hit és szeretet, kreatív tevékeny élet – ezek azok a minőségek, mellyel együtt emelhetjük a világot!

A párkapcsolat misztériuma ✤ Ha érted a Nőt, és érted a Férfit, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. ✤ Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

Gyermeknevelés – Tabuk nélkül ✤ „A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “ hamuban sült pogácsával ” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek? ” ✤ Cs. Szabó Virág ✤ Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

A felnőtté válás útja ✤ Hogyan válhatok saját életem Hősévé? ✤ Miként vállalhatom fel önmagam és belső szabadságomat? ✤ A spirituális és hétköznapi önmegvalósítás útja ✤ „Most már értem, miért nem találtam soha a helyemet a világban… Értem a szüleimet is, és hálás vagyok nekik mindazért, amit kaptam tőlük, de most már egyedül indulok tovább, és ami a fő, hogy tudom, merre induljak…” ✤ (egy résztvevő)

Az emberi lét kihívásai ✤ Nyíltan és végtelen szeretettel ✤ Gyengeségeinkről, ✤ Félelmeinkről, ✤ Barátságról, szerelemről, ✤ Édes függőségeinkről és a Bűntudatról, ✤ Hatalomról, Alázatról, Változásról és Spiritualitásról, stb.

Az emberi lét stációi ✤ A Tarot kártya gyönyörű analógiarendszerén keresztül az emberi lét 22 próbáját, stációját követhetjük nyomon, melyen valamennyiőnknek, előbb vagy utóbb végig kell mennie. ✤ E szimbólumrendszeren keresztül segít hozzá Virág belső felismeréseinkhez, mely az Emberi Élet megértésének magasabb tudását hordozza.

TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL! Hála Neked, ha csodálatos felismeréseidben Veled lehetünk. Hála Neked, ha részvételeddel az aktuális csoport többi tagját megajándékozod. Hála Neked, ha továbbítod bemutatkozásunkat. ✤ Programjainkról bővebben: ✤ Programok Programok ✤ Bejelentkezés: ✤ a honlapon, vagy ✤ a ✤ Cím: Budapest, I. kerület ✤ Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni: ✤ Hírlevél Hírlevél