“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Étrend-kiegészítő.
Alap Termékek.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Automatikus szállítási hűségprogram
„Első munkahely garancia” központi munkaerő-piaci program Munkáltatói Fórum március Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ.
Szkenner Kvalifikáció S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV-
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Bitumen Internet Sales 2012
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
VÁLSÁGÁLLÓ PORTFÓLIÓMENEDZSMENT KILÁTÁS A ‘B’ ÉPÜLETBŐL május 11. Sellyey Tamás, Indotek Group.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ
Formálja át életét 90 nap alatt!
1 Radikális változások küszöbén- a szivattyúk alkalmazását érintő EU irányelvek és rendeletek Erdei István Grundfos Hungária Kft.
1. Árfeltüntetés alapvető szabályai
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
JVSZ EU Bizottság február 09. „A gazdaságfejlesztési pályázatok módosuló feltételrendszere és a gazdasági válság: könnyítések és kockázatok”
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
Flavon max termékcsalád
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
A Life Wave értékesítési terve
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
2010-es Nyári Kampány Vitality.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
A közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter 32/2009. (VI. 30.) KHEM rendelete a hajózó személyzet képzésérõl és szakszolgálati engedélyérõl.
GLOBAL CORRUPTION BAROMETER 2009 Globális Korrupciós Barométer Közvéleménykutatás az emberek korrupcióval kapcsolatos tapasztalatairól június 3.
AZ ALKALMI MUNKAVÁLLALÓI KÖNYVVEL TÖRTÉNŐ FOGLALKOZTATÁS GYAKORLATA március 26.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
BEMUTATJUK AZ ÚJ SZKENNERT 2014: frissített S3 Szkenner
199 EUR-tól 166 EUR-tól Neckermann Börze Nyár 2013
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
AZ EGYES SZOCIÁLIS, GYERMEKVÉDELMI, CSALÁDTÁMOGATÁSI, FOGYATÉKOSSÁGÜGYI ÉS FOGLALKOZTATÁSI TÁRGYÚ TÖRVÉNYEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ ÉVI CLXXI. TÖRVÉNY.
KORÓZS LAJOS ÁLLAMTITKÁR SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM A Nyugdíjasokat érintő kérdésekről (2009)
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
1169/2011/EU jelölési rendelet
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Devizahitel  A devizahitel olyan hitel, ahol mind a hitel folyósítása, mind pedig a törlesztése az adott devizában történik.
Barna Róbert KE GTK Informatika Tanszék Követelmények a beadandó feladattal kapcsolatban.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
A Nagykátai Járás munkaerő-piaci helyzete Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja TÁMOP /1/KMR
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Bevezető termékcsomagok (IPP) 2016/03 Elérhetők az EMEA régióban (kivéve RU/UA) A csomagok tartalma piaconként eltérő lehet a termékek elérhetőségétől.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
Az új konzerves eledel kínálatunk 2015 BEWI DOG – színhús válogatás BEWI DOG - húspástétom.
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
Formálja át életét 90 nap alatt!
Nikken PiMag Waterfall®
AZ S3 SZKENNER SZINKRONIZÁLÁSA
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
SZKENNER BÓNUSZOK.
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Előadás másolata:

“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből

JVi teljes körű hivatalos bevezetés 2014. március 1.

Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel! Bemutatjuk az új JVi-t Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel! Egyedülálló, európai összetétel 9 gyakori európai zöldség és gyümölcs, valamint három különleges gyümölcs C-vitaminban és rézben gazdag (biotin forrás), továbbá karotinoidot tartalmaz, mely a kiválasztott zöldség-gyümölcsökben természetesen fordul elő. A C-vitamin és a réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin, réz és biotin kölcsönösen hozzájárulnak a normál kollagénképződéshez, a normál bőrpigmentációhoz és a normál bőr fenntartásához.

JVi bevezetés Hivatalos és teljes körű bevezetés: 2014. március 1. Megvásárolható az összes európai piacon (kivéve: Törökország) Szkenner/Bőr Karotinoid Érték kvalifikált Bizalmunk záloga: érvényes rá a pénz visszafizetési garancia (MBG)

Aknázza ki a bevezetési kedvezményt! A JVi normál nagykereskedelmi ára: nettó 15.084 HUF vagy 73,60 PSV* Azonban kifejezetten a bevezetés alkalmából 5% bevezetési árengedményt* kínálunk minden 2014. március és április között leadott és kifizetett JVi megrendelésre. * A teljes ár megtekintéséhez ld. utolsó diát. Az 5% bevezetési kedvezmény a JVi ADR-ekre is vonatkozik, ám nem érvényes a JVi-t is tartalmazó csomagokra.

MEGSZŰNŐ TERMÉK: g3 Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re

A g3 értékesítése 2014. február 28-án véget ér. Mi a teendő a g3 ADR megrendelésekkel? A JVi nem a g3 helyettesítésére kifejlesztett termék. Önálló üdítőital, mely jobban megfelel az európai piacok egyedi igényeinek. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a g3-mal egyező tápérték hatásokkal rendelkezik. Ebből kifolyólag …egyszerűen és automatikusan a g3 ADR-eket JVi ADR-ekre cseréljük!* * 2014. március 1-jén a Nu Skin automatikusan JVi ADR-re cseréli a 2014. február 28-án aktív g3 ADR megrendeléseket.

Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re Hogy Önnek mi a teendője? Az égvilágon semmi!* A Nu Skin 2014. március 1-jén gondoskodik az ADR áthelyezésről.* Így a váltás fejfájás és macera nélkül megy végbe. Extra bónusz: A g3-ról JVi ADR-re átállással Ön automatikusan részesül a JVi bevezetési promóció kedvezményben és az 5%-os bevezetési árengedményben! *Figyelem: A JVi ára és PSV-je alacsonyabb a g3-énál, így 100 PSV alá eshet az összesített ADR PSV. Amennyiben szükséges, úgy tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy mindezen változások ne befolyásolják jutalékösszegét, illetve a havi követelmények teljesülését. Akik nem kívánnak átállni JVi-re, egyénileg eszközölik ADR beállításukat. Az ADR megrendelést érintő változtatásokat a beütemezett kiszállítási időpont előtt legalább 5 nappal eszközölni kell.

JVi bevezetÉSI promóció Az összes márciusi és április JVi ADR megrendelésre

Elismerjük elköteleződését Úgy véljük, hogy mindazok, akik olyan mértékű bizalmat és hitet szavaznak vállalatunknak és termékeinknek, hogy készek a bevezetést követően rögvest JVi ADR megrendelést futtatni, jutalmat érdemelnek…

Ajándék logós kispohár az ADR megrendelések mellé! Ezért a JVi bevezetését követő két hónapban… A Nu Skin ajándéka: JVi LOGÓS KISPOHÁR mindenkinek, aki ADR-en keresztül rendel JVi-t* * Pohár űrtartalma: 60 ml. Kizárólag 2014 márciusában és áprilisában leadott ADR megrendelések esetében, illetve a készlet erejéig. Nem vonatkozik azon JVi megrendelésekre, melyek csomag részét képezik. Rendelésenként legfeljebb egy (1) kispohár.

ÚJ ADR-CSOMAG JVi - LifePak+ - Marine Omega

Az összes kulcsfontosságú tápanyag 1 ADR-csomagban Újdonság a webáruházban 2014. március 1-jétől: A JVi, LifePak+ és Marine Omega* egyesítik erőiket: Fedezze fel az új Essential Nutritionals ADR-csomagot! Három termék: a JVi, LifePak+ és Marine Omega* jótékony hatásait kínálja. Stabil tápanyagbázis az egészséges étrend és dinamikus életvitel mellett – mindez rendkívül kedvezményes csomagáron. * Svájcban, Lengyelországban és Finnországban a Marine Omegát az Optimum Omega termék helyettesíti.

Duplázza meg az előnyöket! A termékek nyújtotta jótékony hatások mellett ne felejtkezzen meg az ADR előnyökről sem: Rendkívül jutányos, alacsony csomagár És az ADR program kínálta összes előny EXTRA TIPP: Rendelje meg az „Essential Nutritionals” csomagot 2014 márciusában vagy áprilisában: éljen a bevezetési promócióval!

Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel! Megvásárolható a webáruházban 2014 márciusától Az összes európai piacon megvásárolható, kivéve TR. www.nuskin.com

JVi árak Az árak nettó árak és forintban értendők. 1 csomag tartalma 2x 750 ml palack Nettó nagy-kereskedelmi ár: Nagy-kereskedelmi PSV Nettó ADR ár ADR PSV Bevezetési ár 5% kedvezménnyel 2014. március 1. és május 31. között 14.330 HUF 70 PSV 13.614 HUF 66,50 PSV Normál ár 2014. június 1-jétől 15.084 HUF 73,60 PSV