Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány - MERA

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A lehetőségek megragadása, másokért
Advertisements

Kapcsolatok hiánya Kulturális környezet Kicsi a terem.
ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
Feltehetek egy kérdést?
Az Élet Igéje április.
Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
Krisztus uralma alatt élni 5.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
LámpásLámpás Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport.
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
A házasság még nem a mennyország
MUNKA1 MUNKA BÜNTETÉS - FELADAT  40 éven át, legalább napi 10 órát kb óra  Túl nehéz, unalmas, kibírhatatlan kollégák és főnök, kevés fizetésért:
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
Egészségpszichológiai konzultációs szolgálat orvostanhallgatók számára
Nyírségi Református Egyházmegye Területi Presbiteri Találkozók február 26. Rakamaz március 4. Nyírmada március 18. Nyírbogát március 25. Ibrány április.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Händel: Vízi zene Az Úr szava zeng a vizek fölött, a dicsőség Istene mennydörög, az Úr ott van a nagy vizek felett. Zsolt
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Smudla Kata Civil szervezetek és a közoktatási intézmények közösségi kapcsolatai c. konferencia január 29.,Salgótarján Civil szervezetek és az oktatási.
TEMESVÁR FEBRUÁR 17 HÁZICSOPORTOK A GYÜLEKEZETBEN.
1. Kedvelte őket az egész nép ApCsel. 1:42-47 (47/a) „… és kedvelte őket az egész nép.” χαρις (khárisz):- kegyelem (mint örömteli jutalom),
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Készíts utat a Kegyelem előtt!
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Boldog 2014-et !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
 Evangéliumi részlet Szent Lukács könyvéből
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
A boldogság is kegyelemből fakad
Az élet igéje november „Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk és benne fogunk lakni.” (Jn 14,23).
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
Az élet igéje május.
Az élet igéje április „Testvérek, ne panaszkodjatok egymásra…” (Jak 5,9)
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
Az Élet Igéje február.
Nagyböjt 2011 …Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
1 Továbblépés - Az üzenet.
2013. június Az Élet Igéje „De ha jót cselekesztek és ugyanakkor türelmesen szenvedtek, ez értékes Isten előtt.” (1Pét 2,20)
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
Az Élet Igéje augusztus.
Az élet igéje július.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Iskola rövid története
Az Élet Igéje október.
Isten mondta.
Az Élet Igéje január A világ sok részén január 18. és 25. között tartják az imahetet a keresztények egységéért, más helyeken Pünkösdre teszik ezt.
Az Élet Igéje szeptember.
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
A televíziózás története
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Egy regionális rádió szerepvállalása B.-A.-Z. megye falvainak kulturális és társadalmi életében.
A Commitment Köznevelési Kht. MOHAY GERGELY március 31. ÉS A KECSKEMÉTI IRODA BEMUTATKOZÁSA.
A 99,4 SUNSHINE FM BEMUTATÁSA, FELÉPÍTÉSE
JÓ REGGELT !.
Felszólító igék Máté evangéliumában
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
Előadás másolata:

Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány - MERA

Kik vagyunk? Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány – MERA A Trans World Radio – TWR – magyarországi partnerszervezete Elsősorban rádiómisszió 1992-ben alakult, közhasznú szervezet Alapítványi formában működünk Ragaszkodunk Istenhez és az Ő szavához

Tevékenységi köreink Evangéliumi rádió műsor készítés Újság kiadás Antenna címmel Levelezői-lelkigondozói szolgálat működtetése Alkalmanként egyéb keresztény kiadványok készítése Kérésre kazetta küldés (műsorainkból) Rádiós képzések szervezése

Kezdjük az elején, avagy történetünk dióhéjban… A TWR-t (Trans World Radio) 1952-ben alapította Dr. Paul E. Freed, akinek a szülei magyar származásúak voltak. (Hiába kicsi nép a magyar, alig tudjuk betölteni ezt a Földet…)

Az első európai rádió adó, a híres Monte Carlo A Monte Carlo-i rádióadót még Hitler építtette a náci propaganda terjesztésére, de azon először a TWR adása szólalt meg Isten dicsőségére 1960-ban…

A magyar munka „hőskora” 1961. július 5-én hangzott el az első magyar nyelvű adás A műsorokat Steiner József szerkesztette, Monte Carloban Később csatlakozott hozzá Baranyi József És titokban sokan mások...

„Titokban….”, azaz illegális munka folyt a határokon belül… Zenei felvételek készültek alkalmi „házi stúdiókban” és istentiszteleteken Bizonyságtételek kerültek rögzítésre Igehirdetők vállalták a „lebukás” kockázatát „Technikusok” járták az országot Elhívott emberek szervezték a munkát „Istennek kell inkább engedelmeskednünk, mint az embereknek.” (ApCsel. 5.29)

Egy a kevés akkor készült képből… Ugyanis nem volt tanácsos „dokumentálni” a munkát, mert „bizonyos körökben” sokat ért volna egy – egy ilyen felvétel…

De, Isten megőrzött minket, mert… Az ÚR angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket. Zsolt. 34.8

A MERA születése és „nagykorúvá” válása 1991. július 20. A MERA alapító ülése 1992. február 11. Az alapítvány hivatalos bejegyzése A munkatársi gárda szervezése A műsorszerkesztés részben, majd teljes egészében Magyarországon történik Állandó iroda és stúdió kiépítése Anyagi önállósulás, minimális külföldi támogatással

A TWR napjainkban A TWR több mint 200 nyelven, illetve nyelvjárásban készít programokat, melyeket több mint 2000 adóról sugároz.

A MERA jelene A hét minden napján jelentkezünk rövid ill. középhullámú rádióadással Az Internetről is hallgathatóak vagyunk Antenna újságunkat 7000 példányban, ingyenesen juttatjuk el hallgatóinknak Minden napra hangzó áhítatot készítünk, Igazgyöngyök címmel

A MERA munkatársai Jelenleg két főállású alkalmazott szolgál a rádiónál Közel húszan heti rendszerességgel segítik a munkát Nagyon sokan alkalmi segítőként végzik a feladatokat (kb.100 fő) Szerkesztők, technikusok, irodai segítők, lelkészek, tanárok, orvosok, mérnökök, informatikusok, egyetemisták és nyugdíjasok tartoznak a MERA csapatába

Műsorainkról Bibliatanulmányokat, magazinokat, bizonyságtételek, énekeket sugárzunk Szólunk idősebbekhez és fiatalokhoz, nőkhöz és férfiakhoz, gyerekekhez és roma származásúakhoz… Mert nem személyválogató az Isten, hanem minden nép között kedves előtte, aki féli őt, és igazságot cselekszik. ApCsel. 10.35

Címek, a teljesség igénye nélkül… A Biblia üzenete Lelkiposta Nőktől-nőknek Cigányműsor Ifjúsági műsor Szavak szárnyán Nehéz esetek a Bibliában Kincseink Jóhír a távolból Őszintén szólva Gyerekműsor

Antenna újságunk Évente hat alkalommal, ingyenesen juttatjuk el hallgatóinkhoz/olvasóinkhoz Hasábjain a hallgatók írásait is megjelentetjük Az újságban meghirdetett pályázatokra küldött írásokat a rádióban és az Antennában is közzé tesszük

Ízelítő kiadványainkból - RBC Rádiós bibliaiskola füzetek

A MERA honlapja - www.mera.hu Internet rádió, letölthető adások, napi áhítat, kiadványok, Antenna, műsortábla, elérhetőségek, frekvenciák… (Nézd meg!)

Stúdiónk két oldala, talán téged is vár…

Szolgálati lehetőségek Ima támogatás Technikai segítség Műsorkészítésbe való bekapcsolódás Bizonyságtételed elmondása/leírása Zenei anyagok rendelkezésre bocsátása Fizikai vagy anyagi segítség Jézus mondta: „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés: kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.” (Mt. 9.37-38)

Elérhetőségeink Cím: 1428 Budapest Pf. 4. Telefon: (1) 327 04 40 E-mail: radio@mera.hu Honlap: www.mera.hu

Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány munkatársai készítették. A bemutatót a Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány munkatársai készítették. A kísérőzenében Larry Mayfield énekfeldolgozásai hangzanak el.

MERA Neked szól!