AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
IWOWWE: AMEDDIG NEM FÁJ, NEM VÁLTOZTATSZ! iWowWe Technikai Tréning 04.
AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Gondtalan jövőkép LÉTBIZTONSÁG. A VALÓSÁG MA 3 Családfenntartók töltik álmatlanul az éjszakát.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató. A gáz árának változása januárban GKM- PM tájékoztató december 14.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Előadás másolata:

AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat  Négy extra lehetőséget kapsz  Akár néhány hónap alatt jelentős többlet bevételed lehet

Hogyan?  Egy különleges, vadonat új MLM rendszerhez csatlakozhatsz  A hálózat egy mindennapos háztartásban használt termékkör fogyasztására épül  A rendszer 3-as mátrixban épül  7 szint mélységig osztja vissza a jutalékot

Ha csak ingyen regisztrálsz!  Kapsz egy Hálózati Azonosítót  Ha vásárolsz ezt mindig tüntesd fel a nevednél  Be kerülsz a Mátrixba  Ha már egy partnert meghívtál kapsz belépést a belső oldalra  Ha már rendelkezel 3 saját partnerrel, jutalékot kapsz az alattad 7 szint mélységig elhelyezkedők vásárlásából  Ha meggondold magad a későbbiekben,1.750,-Ft szerződéskötési díjért te is lehetsz Hálózat Építő

Ha Hálózat Építőként szerződsz miből lesznek a milliók?  Egy mindennapos termék használatából  Egy a legszélesebb körben fogyasztott élvezeti cikkből  Egy nemzetközi luxus termék nagykereskedelméből  Egy életre szóló klubtagságból, mely jelentős kedvezményeket biztosít Neked, a világ bármely országában Valamennyi lehetőség földrajzi határok nélkül működik, nem jár le, és mindegyikhez az indulást, a tőkét, a rendszer biztosítja!!!

Hogy kezdheted?  Ha végignézted ezt a bemutatót és tetszett, olvasd át figyelmesen a szerződéseket a AMC Online Szerződés oldalonwww.foragent.hu  Ha érdekel a lehetőség, töltsd ki adathelyesen az alatta lévő űrlapot  Fizesd be a szerződéskötési díjat Postán, vagy Bankon keresztül  Járj el úgy, ahogyan ajánlom  Találd meg mihamarabb a három közvetlen partnered  Építsd ki 4 szint mélységben az aktív csoportodat  Ha nem telített szintek vannak alattad de 120 regisztrált már van a csoportodban, akkor is jogosult vagy az első jutalékra

Első ajándék!  Kapni fogsz a Foragent Kft-től egy Ft értékű csomagot a rendszer alaptermékéből  Próbáld ki a terméket  Gondold végig használnád–e rendszeresen  Ha meggyőzött, vásárolj máskor is ha akarsz, de nem kötelező  Ha gyorsabban akarsz haladni, ne az alattad lévőkre várj, építsd tovább a csoportod

Második ajándék!  Ha kiépült 5. szint mélységben a csoportod,vagy plusz 243 regisztrált került be kapsz a Kft-től vissza nem térítendő Ft-ot  Arra kérlek regisztráld magad, és vásárolj terméket ott, ahol javaslom, de azt teszel amit akarsz  Kísérletezz a termékkel és dönts, ahogy akarsz  Ha fogyasztó szeretnél lenni, ez csak rajtad múlik  Vagy kihasználod az ingyen lehetőséget, vagy nem

Harmadik ajándék !  Ha kiépült alattad 6. szint mélységben a csoportod, vagy plusz 729 regisztrált került a csoportodba, kapsz a Kft-től vissza nem térítendő Ft-ot  Arra kérlek, hogy fektesd be a 80%-át ott, ahol ajánlom, de ez sem kötelező  Egy nemzetközi cégnek leszel a hálózatépítője  Ha kifutottál a ciklusból, újra kezdheted, további befektetés nélkül  Egy körben átlag ezer Ft jövedelmed lehet  Itt már újabb tagok behozatalára nincs szükség, mert a partnereid már követni fognak.  Te döntesz élsz e az ingyen lehetőséggel

Negyedik ajándék!  Ha kiépült alattad 7.szint mélységig a csoportod, vagy plusz regisztrálttal bővült a csoportod, kapsz a Kft- től vissza nem térítendő Ft-ot  Arra kérlek fektesd be a 60%-át oda ahova javaslom, de azt teszel amit akarsz  Egy nemzetközi szolgáltatásokat értékesítő rendszer hálózatépítője leszel  Ciklusonként, közel Ft a jutalékod, újabb befektetés nélkül  Számos pihenést segítő extra kedvezményt kapsz  A lehetőséget ingyen kaptad, ha akarsz élsz vele

Jövedelmed ezen a szinten!  Havonta, rendszeresen, az alattad lévők vásárlásából akár több 100 ezer Ft.  A nemzetközi nagykereskedelmi forgalomból, ciklusonként akár bruttó Ft.  A nemzetközi szolgáltatások értékesítéséből akár bruttó Ft.  A ciklusok gyorsasági sebessége pedig rajtad és a csapatodon múlik. Lehet évente kétszer, negyedévente, havonta …

Kezdd el!  Ha csak a termék utáni jutalék érdekel, mindössze erre a néhány percre volt szükséged, Regisztrálj!  Ha többet szeretnél, 875 Ft-ra és erre a néhány percre volt szükséged, Szerződj!  4 lépcsőben kínálok ezért óriási lehetőséget  Minden ki van építve, csak be kell illeszd magad a rendszerbe  Láthatod 0% a kockázat, és milliós a bevételi lehetőség  Csak 3 emberrel, és csak egyszer, kell megismertetned  Nincs tréning, nincs macera  A sikered azon múlik, hogy követed-e az általam javasolt lépéseket! Szerintem regisztrálj, vagy szerződj és kezdd el!