MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az én világom Somogyi J (verse).
Advertisements

Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
2009.jún. 19 – jún. 10. Ebben az időben az egyház a papokra emlékezik. Június 19.-e Jézus Szívének ünnepe, amikor a papokért is imádkozunk világszerte:
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Előadó: Csabai János színművész-rendező Zene: Jelenik Vendel
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
MI AZ IMÁDSÁG ? (Pecznyik Pál verse ).
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Atya teremtő szeretet Lelke, áradj szét
A boldogság is kegyelemből fakad
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Az én világom Somogyí J (verse).
Mi az ige ? Pecznyík Pál verse.
Örvendjetek, vigadjatok,
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Atya teremtő szeretet lelke, áradj szét
Isten hozott köztünk!.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
Mindig kapcsolatban Vele
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Szent Miklós Ünnepe Vác
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Nem tudom mikor lesz.
Tudod most új élet vár.
Nyájasan, gyengéden szólít a mester. Elveszett, üdvödre hív! Kívül az ajtónál csendesen állva várja, hogy nyílik a szív. Jöjj hát, jöjj hát, megfáradt.
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Jézus hű Megváltó.
Lajoskomárom, november 27.
JÓ REGGELT !.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
405. Ne félj, mert enyém vagy, ne félj, ne félj! Neveden hívtalak, szeretlek én. Szeretlek, enyém vagy, ne félj, ne félj! Én megváltottalak!, Dicséretek.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Jó reggelt! ADVENT 3..
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
Jézus hű Megváltó Isten áldott Szentje Égi Főpap, Úr és Király
Előadás másolata:

MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK Kass Ilona Anna verse

Mondjátok el az embereknek, hogy van kiút Mondjátok el az embereknek, hogy van kiút. Van jövő a számukra, van boldogság a számukra. Van élet a számukra: mindez Én Vagyok: Jézus Krisztus

Testvéreim, egy korszaknak vége. Nem kell félni nem a világ vége Testvéreim, egy korszaknak vége! Nem kell félni nem a világ vége! A sok szenvedés most már véget ér, Hiszen küzdelmünk már az egekig ér! Istenünk szerető szíve kitárva! Elvisz bennünket az örök hazába! Testvéreim! Nekünk nem kell félnünk! Egy új korszak hajnalán, küszöbén élünk! Földünk nagyon beteg, gyógyításra vár, Gyógyításra a beteg nem hiába vár! Istenünk megmenti e nagy alkotást! Amíg e nagy beteg a gyógyítást viseli, Jézus az övéit magához öleli !

Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk! Isten hallja őszinte, esdeklő szavunk! A kegyelem kapuja ki van tárva! Isten gyermekeit mind-mind hazavárja! Megszólalnak az égi harsonák! Jön Jézus, a Megváltó, a Király! Kicsi nyáját boldogan hazavezeti! Örülhet a lélek ki Őt követi! Csak Benned bízunk, Benned remélünk! Jöjj el Úr Jézus, Drága Istenünk, Mert kiben hihetnénk mi másban? Isten létében, igaz valóságban! Szárnyal a lélek ha beszélhet Veled, Mert Téged jóságodért szeretni lehet!

Ébredjetek fel drága testvéreim ! Félelem helyett a boldogság töltsön el! Fogjuk egymás kezét, senki el ne vesszen, Egy is a sok közül ne hogy eltévedjen, Mert van jövőnk és van kiút a számunkra! Szeretet vár ránk Isten Országában!

Teremtő Atyánk. Tőled való létünk. Tudatunk, értelmünk, csodás világa Teremtő Atyánk! Tőled való létünk! Tudatunk, értelmünk, csodás világa! Szívünk és lelkünk őszintén óhajtja, Jöjjön el mielőbb az Isten Országa, A szeretet, Boldogság Örök Hazája! Szeretettel készítettem: Mária Magdolna