DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

CRM Apolló rendszer CRM = Customer Relationship Management
Keresés a számítógépes katalógusokban
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
IKT = információs és kommunikációs technológia
© 2010 IBM Corporation IBM Enterprise Content Management Az intelligens karakterfelismerés üzleti lehetőségei A dokumentum feldolgozás 5 lépcsője Előadó:
Önkormányzati információs rendszer
A Számlaközpont Zrt. saját fejlesztése, mely az NFÜ által finanszírozott K+F (GOP 1.1.1) pályázat segítségével valósul meg. A projekt fő célkitűzése,
Szabó József CadMap Kft.
A vevői igényekre formált informatikai innováció
QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.
Sokáig tart megtalálni?
ÜZLETI TERVEZŐ RENDSZER MÁRKAKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Hol szökik a hatékonyság
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Dokumentumkezelés. A 2007-es Microsoft Office rendszer dokumentumkezelési szolgáltatásai Kőnig Tibor szakmai vezető Microsoft Magyarország
A CRM bevezetési projektek sajátosságai
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Microsoft BI technológiák az eszközmenedzsment szolgálatában
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
Az internetes keresőkben a felhasználó az őt érdeklő szavakra, adatokra kereshet rá egy általában egyszerű oldalon, egy beviteli mező és egyéb szűrési.
Dokumentumkezelés az abas-ban
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Levéltárak kapcsolódása az elektronikus levéltárhoz A levéltári technológiai központok, a központi e-levéltári és e-irattári szolgáltatások Dr. Kenyeres.
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Dokumentumkezelés.
Adatbázis fejlesztés állapota Jelenlegi állapot: Elkészültek a legfontosabb kulcslisták, és a hozzájuk tartozó feltöltési módosítási nézetek.
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
Adatbázis-kezelés.
Adatbázis alapfogalmak
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Levéláradat az online levelezésben Tippek, ötletek az átlátható és (általunk) ellenőrzött folyamatokért október 09.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 2. konferencia.
Felhőalapú adattárolás Hogy tárolhatunk adatokat „felhő” szolgáltatás segítségével?
E-számlázás gyakorlata és ellenőrzése Czöndör Szabolcs Ellenőrzést Támogató Főosztály főosztályvezető.
Szathmári Gyula kereskedelmi igazgató. Cégismertető ADM Informatikai Kft. Alapítva 1991-ben, 1997-től önálló vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonosi kör.
A Magyar Telekom csoport e-számla megoldásai „Elektronikus számlázás – MOST!” konferencia március 7.
Jene Károly Dolphin Kft.  Hogyan kerültünk közel az elektronikus számlázáshoz?  e-Számla megoldásaink  PKI megoldásunk  EDI megoldásunk  PKI bevezetés.
Bemutatkozunk Több évtizedes szakmai tapasztalat IBSystem - VIR fejlesztések VIR bevezetési projektek Egyedi webes és mobil fejlesztések Szolgáltatások.
BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József.
Nagyvállalati dokumentumkezelés 2. Fejér Gábor PYLON KFT DMS megoldás nyílt forráskódú környezetben – az XDocs rendszer.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
Az újságszerkesztő programok bemutatása, kép szöveg összhangja 14. témakör:
BEVEZETŐ „Évente 243 milliárd euró elpazarlását és 15 millió fa kivágását lehetne megelőzni azzal, ha az unióban általánossá válna az.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
„Nem a papírra van szükség, hanem a rajta lévő információra!”
Ajánlat, szerződés, számla dokumentumok egységes kezelése
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése és tapasztalatai a KKV szektorban Oldal Zoltán vállalati tanácsadó Gy-M-S Kereskedelmi és Iparkamara KKV vezetők.
Gyűjtemény mint rendszer
Dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatai
Kulcsrakész Közgyűjteményi Portál
A JaDoX, mint repozitórium szoftver
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
BikeSafe kerékpár-regisztrációs rendszer Új típusú bűnmegelőzési program Nyilvántartási rendszer, ahol a kerékpárokat egy központi adatbázisban egyedi.
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
vállalatirányítási rendszer Moduláris szervezése
Előadás másolata:

DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER

Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg elkeverednek? Jelenlegi megoldása nem kapcsolható össze vállalatirányítási rendszerével? Nem tudja hozzárendelni iratait elektronikus nyilvántartásához?

A TruArchive dokumentum archiváló rendszer A TruArchive rendszerrel az archiválás többé nem okoz nehézséget. A számítógépen tárolt dokumentumok mellett külső forrásból is egyszerűen fogadhat iratokat. szkennerről digitális fényképezőgépről okostelefonról

Kinek ideális? Minden adminisztrációt végző vállalkozásnak Könyvelő irodáknak Ügyvédi irodáknak Szolgáltató cégeknek Kereskedelmi és outsource tevékenységet folytató cégeknek Otthoni nyilvántartásokhoz

A TruArchive használat előnyei Felhasználó csoportok létrehozása Felhasználók karbantartása Jogosultsági beállítások Fizikai tárhelyek kezelése Mezők megjelenítése / elrejtése Többféle működési sablon  Egy dokumentum fej – egy dokumentum  Egy dokumentum fej – több dokumentum Miért kéne Önnek alkalmazkodnia a szoftverhez? A testreszabható TruArchive rendszer használatával nem kell többé kompromisszumokat kötnie!

A TruArchive használat előnyei Archiválás a számítógépen tárolt anyagok közül Archiválás külső forrásból Több oldalas dokumentumok kezelése Mappák, dossziék, dobozok használata Számos archiválási lehetőség közül választhat, így mindig megtalálja az adott dokumentumnak megfelelő megoldást.

A TruArchive használat előnyei Rugalmas keresés Tetszőleges mennyiségű kulcsszó Átlátható formában jeleníti meg a keresett dokumentumokat A dokumentum tartalmára vonatkozó kulcsszavak megadásával címkefelhőt hozhat létre, így bármikor könnyedén visszakeresheti iratait.

A TruArchive használat előnyei Címszavas keresés Cimkefelhős keresés Fa struktúrás keresés Tárolási helyek szerinti keresés Az innovatív és sokszínű keresési lehetőségek gondoskodnak arról, hogy iratai soha többet ne keveredjenek el.

A TruArchive használat előnyei Többszintű tárhelyek kezelése Nyitott dossziék kezelése Gyors mozgatás tárhelyek között A fizikai tárhely rögzítésével azonnal látja, melyik irodában, melyik polcon, vagy dossziéban található az eredeti dokumentum.

A TruArchive használat előnyei A sablon beállításával a rendszer mindig jelezni fogja, ha egy szükséges dokumentumot még nem rögzített. Hozzon létre dokumentum csoport sablont olyan ügyleteknél, amelyeknél jellemzően azonos típusú dokumentumok kerülnek rögzítésre!

TruCapture A TruCapture funkció Egyedülálló funkció, mellyel az ERP rendszerében rögzített dokumentum (pl. bejövő számla) képe azonnal előhívható a TruAchive-ból.

TruCapture Innovatív Forradalmi újítás Programozó bevonása nélkül működik Nem jár plusz költséggel Teljesen automatizált Kattintás nélküli mezőfelismerés Microsoft Excel táblázatokkal is kompatibilis

A TruCapture működése Az TruCapture beépített „Új alkalmazás varázslójával” a TruArchive pillanatok alatt összeköthető vállalatirányítási rendszerével.

A TruCapture működése Vigye a célkeresztet a figyeltetni kívánt mezőre, legyen az akár különálló Excel dokumentum cellája vagy vállalatirányítási rendszerének része!

A TruCapture működése Rögzítse egy lépésben bejövő számláját a TruArchive rendszerhez!

A TruCapture működése Ha egérmutatója a regisztrált mező fölé kerül, a TruCapture automatikusan megjeleníti a számla TruArchive rendszerben eltárolt képét.

A TruArchive használat előnyei Online használati útmutató A programhoz minden részletre kiterjedő, könnyen érthető használati utasítás tartozik, mellyel gyerekjáték a program használatának elsajátítása.

Támogatási szintek Alapszintű támogatás (ingyenes) A termékleírástól eltérő működés kezelése Emeltszintű támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Alapfunkciókkal kapcsolatos kérdések megválaszolása VIP támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Teljes funkcionalitásra kiterjedő támogatás Paraméterezés

Ügyviteli tanácsadás A TruArchive Pro helyszíni bevezetése mellett ügyviteli tanácsadással is rendelkezésére állunk. Szakértő csapatunk dokumentumkezelésre illetve a program használatára vonatkozó tanácsokkal segít, hogy munkája hatékonyabb legyen, mint valaha.

TruArchive Pro Dokumentumrögzítés több forrásból Dokumentumok forgatása, tükrözése, zoomolása Hat szabadon szerkeszhető mező archiváláskor Négyféle innovatív keresési lehetőség Több felhasználó Felhasználói csoportok Többszintű jogosultsági rendszer Dokumentumok megnyitása külső programban Alapfunkciókhoz gyorsbillentyű beállítási lehetőség Fizikai tárolási helyek kezelése Partnertörzs kezelése Egyedi képernyőelrendezés, akár felhasználónként Mozgatás tárolási helyek között Nyitott mappák kezelése felhasználónként Naplózás TruCapture TruArchive PRO

Összefoglalás •A TruArchive rendszerrel gyorsan és pontosan leképezhetőek fizikai tárhelyei. •A TruArchive rendszerrel - a számos keresési lehetőségnek köszönhetően - könnyen megtalálja az eredeti iratot, legyen az bármely telephelyen, irodában, szekrényben vagy polcon. •Az egyedülálló TruCapture funkciónak köszönhetően -programozó bevonása nélkül- összekapcsolható vállalatirányítási rendszerével, így az adatok bevitelére csak egyszer van szükség.