Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Advertisements

Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
Emberi Erőforrások Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Belépés a Szociális Ágazati Regiszterbe
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Projektkezdeményezés és pályázatírás
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2014/2015). program/kiutazo-hallgatok/palyazati-felhivas-2/
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
A projekttől a pályázatig
Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
Showcasing and Rewarding European Public Excellence © Európai Közigazgatási Díj – EPSA 2013 Hogyan pályázzunk?
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
| | Tananyagfejlesztések fejlesztői szemmel Wagner Balázs MTA SZTAKI.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Bozsik József mb. főosztályvezető e-Gazdaság Főosztály.
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
TAS-E Application Design competition Pályázat címe Kapcsolattartó: Csapattagok:
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2015/2016).
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
(A Szerződéskötési Szabályzat tükrében)
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
- Regisztrációs útmutató -
Útmutató a click4suppliers easy használatához
2017 – Mobilitási pályázatok (KA1) >> Pályázati űrlap (2017)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
1. Írja be a böngészője címsorába:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Szegedi Tudományegyetem
Előadás másolata:

Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Jelentkezni csak a regisztrációt és az azt követő jóváhagyás után lehet. A regisztrációs lap a REGISTER (regisztráció) menüpont alatt található, az „Applicant’s area” nevű piros kereten belül, az EPSA2013 honlapján: /new/ /new/. Az alábbi űrlapon kell megadni a Szervezet nevét és a kapcsolattartó címét. A legalsó keretben található szót szintén be kell gépelni, anti-spam kiszűrése céljából. Ezt követően a SUBMIT gombra kattintva küldhető el a jelentkezés, melyet a megadott címre visszaigazolnak a belépéshez szükséges adatokkal.

A bejelentkezéshez szükséges adatokat a regisztrációt követő válasz tartalmazza. A bejelentkezést követően a jelentkezési térbe irányítják a pályázót, ahol megkezdheti jelentkezését. Az EPSA 2013 honlapján az APPLY (jelentkezés) menüpont alatt lehet bejelentkezni.

A jelentkezési lap 3 részből áll: A, B és C fület kell kitölteni. - Projekt neve - Besorolása - Részt vett-e korábbi EPSA versenyen? -Szervezet neve -Szervezet mérete -A projekten közvetlenül dolgozók száma -Cím -Kontakt személy -Beosztása -Telefonszám -Fax - Horizontális, vertikális vagy határon átnyúló-e a projekt?

Minden *-gal jelölt rész kitöltése kötelező. A „Save and proceed to the next step” (Mentés és továbblépés) gombra kattintva enged továbblépni a rendszer. -Konzorcium esetén partner szervezet(ek) - EU által (társ)finanszírozott- e a projekt? - Ha igen, melyik alapból? -Projekt leírása ( karakter) - Szektoriális besorolás -Egyéb -A projekt kulcsszavai -A projekt főbb honlapcímei

-A projekt háttere -Általános és specifikus célok -A projekt során felhasznált források/inputok (HR, költségvetés, stb.) -Megvalósítás (pl. struktúra, folyamat, menedzsment, kommunikáció, stb.) -Eredmények (konkrét, kvantitatív adatok) - Fenntarthatóság (hogyan illeszkedik a jövőbeni tevékenységekhez) - A projekt legfontosabb innovációja (a megvalósító szemszögéből) - Érintettek támogatása - Hogyan járul hozzá a projekt a társadalmi méltányossághoz?

A jelentkezés kitöltésének utolsó szakasza. A pályázónak itt két lehetősége van: -Elmenti a piszkozatot és később folytatja a kitöltést („Save draft”/Preview application”) - Elküldi a jelentkezést („Final submission”) A végleges elküldés feltétele, hogy a pályázó az alsó négyzet beikszelésével igazolja, hogy az EIPA adatkezelési szabályzatát megismerte és elfogadja.

A jelentkezés szerkesztésének módja: 1. lépés: Bejelentkezés 2. lépés: „Applications” (jelentkezések) menüpont alatt megtalálhatók a befejezett és a folyamatban lévő jelentkezések. Figyelem! Egy pályázó több projekt jelentkezését is elküldteti, de egy projekt csak egy kategóriában (igazgatási szinten) indulhat. A jelentkezés szerkesztése/módosítása az EDIT gomb megnyomása után lehetséges.

3. lépés: A jelentkezés nevére kattintva láthatóvá válik a kitöltött adatlap. A lap tetején található a szerkesztés (EDIT) és a nyomtatás (PRINT) gomb.

Regisztráció az EPSA honlapján visszaigazolás a jelentkezés beérkezéséről és tájékoztatás a jelentkezési folyamatról Érdeklődés PÁLYÁZÓ Értékelési fázis kezdete epsa Amennyiben igen: értesítés + EPSA regisztrációs szám megküldése Amennyiben nem: a pályázó tájékoztatják, hogy miért nem jogosult a pályázatra a bejelentkezéshez szükséges adatokkal On-line jelentkezési lap kitöltése és elküldése Az EIPA ellenőrzi, hogy a pályázó jogosult-e pályázni E P S A

  Kérdéseit az alábbi címre várjuk: 