AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Adósság. Adósság Jó hitelRossz hitel Jó hitel Egyes hitelek befektetésnek tekinthetők. Ha valaki azért vesz fel hitelt, hogy olyasmit vásároljon, ami.
Advertisements

Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Készítette: a Dalai Láma
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibeti személyiségteszt
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Tibeti személyiségteszt
Előadás másolata:

AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres legalább egy, vagy több olyan partnert magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat  Csak fogyasztó akarj lenni, nem kell értékesítened  Akár néhány hónap alatt jelentős többlet bevételed lehet  Ha van legalább 1 direkt partnered és 60 nap alatt nem térült meg az aktiváló csomag ára a hálózat 100% ban visszatéríti

Hogyan működik?  Egy teljesen egyedi struktúrájú rendszerbe lépsz  A rendszer egy mindennapos háztartásban használt termékkör fogyasztására épül  Nincsenek szintek, karrier pontok…stb  Mindenki azonos árszinten vásárol  Semmilyen a multikra jellemzővel nem fogsz találkozni  Csak akkor lesz jövedelmed, ha elkezded a csapatot építeni  Nem kell csak elindítanod, egy két fővel, de korlátlanok a lehetőségeid  A jutalékod az alattad vásárlók arányában keletkezik  Nincs piaci határ, előtted az egész világ  Ha akarod a rendszeren belül egy klubtagsággal további extra lehetőséged és jövedelmed lehet

Kezd a regisztrálással!  Kapsz egy Partner Azonosítót 48 órán belül  Amikor másokat meghívsz, használd az Azonosítód, hogy az illető hozzád kerüljön  Amikor behoztad az első partnered kapsz egy saját oldalt amit csak te látsz  Ha már rendeltek a partnereid azonnal látni fogod az oldaladon és a hónap végén jogosult vagy a jutalékra  A jutalék kulcs Fő eléréséig 5 kategóriában emelkedik

A Jutalék kulcsok!  120 főig 2%  Főig 3%  Főig 4%  Főig 5%  Főig 6%  Kevésnek tűnik? Számoljunk!

Kikből épülhet a Csapatod?  Meghívhatod azt aki munkanélküli  Akinek kevés a rendszeres jövedelme  Akinek van már valahol saját hálózata  Akinek hitele van amit nem tud fizetni  Aki szeretné bebiztosítani a jövőjét  Akinek alacsony a nyugdíja  Aki gondol a jövőjére és a környezetére  Aki hajlandó 100% visszafizetési garancia mellett terméket kipróbálni  Aki tudatosan akar vásárolni de nem szeretne értékesíteni  Bárkit, bármilyen eszközzel csak törvényes keretek között  A világ a lábad előtt hever

Ahogy kezdheted a Csapatépítést!  Ha érted a lényeget ülj le egy kávé, vagy tea mellett egy papírral és tollal  Írd fel az ismerőseid, osztálytársaid, munkatársaid,rokonaid nevét  Gondold végig kit ismersz a leg racionálisabban gondolkodónak  Állíts össze egy sorrendet úgy, hogy a leg pesszimistább legyen az utolsó  Ebben a sorrendben kezd el felkeresni őket

Idő és a számok!  Ha az előbbi módszerrel írsz listát fő biztos lesz  Ebből legalább 2-3 fő biztosan szerződni fog  Feltételezzük hogy erre elég neked 1 hét  Számolj mindenkinél ennyi idővel  Átlag 2-2,5 hónap alatt már elérheted a Főt  Ez idő alatt már a jutalékban a kezdeti költséged több mint százszorosát is megkereshetted Ez számokban azt jelentheti havi 1 000% feletti profit!  Ez számokban azt jelentheti havi 1 000% feletti profit!

Példa a saját csapat értelmezésére!  Csak példa, azt feltételezve, hogy összesen te 3 partnert hoztál és egyenként a partnereid alatt lévő csoport létszáma van csak feltüntetve Te 1. partnered 24 Fő97 Fő 2. Partnered 145 Fő18 Fő540 Fő 3. partnered 25 Fő  Ez szerint a csoportod létszáma 852 fő  Az 1. Partnered alatt van 121 Fő  A 2. Partnered alatt van 703 Fő  A 3. Partnered alatt van 25 Fő

Számoljunk jutalékot!  Azt feltételezzük, mindenki csak az aktiváló csomagot vette meg ( ez legyen 3 500,-Ft )  A teljes csoportod vásárlása így 852*3500= ,-Ft  Te a 3. jutalék szinten vagy tehát ennek 4% a a jutalékod, azaz ,-Ft  Az 1. Partnered csoportja 121 Fő ezért a 2. szinten számolható el tehát 121*3500*3%=12 705,-Ft  A 2. Partnered csoportja 703 Fő ezért a 3. szinten számolható el, tehát 703*3500*4%=98 420,-Ft  A 3. Partnered csoportja 25 Fő ezért az 1. szinten számolható el, tehát 25*3500*2%=3 500,-Ft  Ezt mind 825 vásárló fogyasztása alapján van vissza osztva így lefele az utolsó partnerig akinek van még partnere

Gondold Végig!  Egy vásárlásból az árrés nagyon sok szinten hoz felszálló jutalékot, ezért relatíve alacsony  A példa számítás akár egy két hét alatt elérhető  Láthatod esély sincs arra hogy ne térüljön meg a befektetésed  A termékek ha megnézed a Web áruházat láthatod hasznos nem pedig plusz dolgok  Nem többet kell költsél, termék márkát tudsz cserélni  Nem eladnod kell ajánlanod a siker kulcsát  Ha csak a legegyszerűbb termékkel számolunk db/Fő/Ft ami 875,-Ft, akkor is több mint 120 ezer Ft a havi jutalékod a Főnél  Egy átlag háztartás havi Ft ot költhet el itt úgy hogy ezzel 35-40% ot megtakarít és még pénzt is keres

Nem lehet kérdés hogy döntesz!  Nincsenek földrajzi határok  Minden tekinteben magyar a rendszer  Valós tevékenységre, hasznos termékre épül  Nem eladnod, hanem fogyasztanod kell  Ingyen regisztrálhatsz és van 10 napod az aktiváló csomag megvételére  100% os visszafizetési garanciát kapsz  Se webkonf, se tréning, se bonyolult pontrendszer nincs  Nincs és nem is lesz se főnököd se szponzorod  Ez az egyetlen ahol nem csak marketing szöveg, hogy a magad ura lehetsz  Úgy javíthatsz a rendszeres jövedelmeden, hogy közben spórolsz és egyszer dolgozol csak meg érte az életedben

Szerintem kezd el!  az AMC Hivatalos Oldala  Foragent Kft az AMC Rendszer kizárólagos és 100% os Tulajdonosa