II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Éld át OTTHONRÓL a több mint páciens tapasztalatát online.
Advertisements

GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
1 Európai Nukleáris Kutatási Szervezet Európai Részecskefizikai Laboratórium CERN: Tudomány és technológia gyorsítója.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
A pénz időértéke Gazdasági és munkaszervezési ismeretek 2., 1. ea. Major Klára ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Előadás másolata:

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen és nagyon röviden: - promoválod az oldalt a Te affiliate linkeddel, valmint a banner reklámokkal - 2 embernek ajánlod a programot (100LEI a jutalmad minden 1-es ember után) - 2 ajánlás után már biztosítva van a 200LEI jutalékod - bármikor kikérheted a 200LEI-t, ha megtelt a 2x2 ciklus

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? - 2x2 ciklus akkor telik be, ha a 2 általad ajánlott személy szerez 2-2 ajánlást, gyakorlatilag átadhatod nekik azt a tapasztalatot, amit addig szereztél, így segítsz nekik is 2 ajánlást szerezni, kéz-a-kézben egymást segítve - kikéred a 200LEI jutalékod ha akarod, és teljesen INGYEN kezdesz egy új 2x2 ciklust

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? - ami nagyon szuper a rendszerben: a te követőid (affiliate-ek) folyamatosan követnek téged a rendszerben, amint befejezték az ők ciklusukat továbbiakban mátrixukat, automatikusan megjelennek a te új mátrixodban teljesen INGYEN, és másodjára - harmadjára, már nagyon gyorsan betelnek a mátrixaid, így nagyon hamar kiveheted a következő 200LEI jutalékod + bónuszokat

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? - 2x2 azt jelenti, hogy 3-dik követő automatikusan elfoglalja a az üres helyet a matrixban, azért hogy minél hamarabb beteljen a mátrix - a teljes rendszer, nagyon egyszerűen átlátható és minden követhető a te saját Online irodádban

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Kicsit bővebben: - egyszeri 100LEI-es csatlakozási díj a médiaanyagokért - a csatlakozás által megkapod a saját 2x2-es mátrixod - a SPILLOVER révén kaphatsz tagokat felülről - a SPILLUNDER révén kaphatsz tagokat áttételesen

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? - a személyesen szponzorált tagok mindig a Te hálózatodban maradnak és minden befejezett ciklusuk után további bónuszok származnak. - csupán 6 ember kell a mátrix betöltéséhez, és ebből 2 személyt kell neked hozni - minden kipörgés után 200LEI a jutalék - minden alkalommal a kipörgés után új HergheliaOnline mátrix INGYENESEN

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? - korlátlan kipörgési lehetőség - 200LEI kereset újra és újra, ismételten nulla extra költséggel - teljesen automata kifizetési rendszer - könnyű az értelmezés és a magyarázat róla

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Még bővebben: Mitől erős a rendszer és hogyan térül meg a tagságdíj, ill. hogy szerzek pénzt a HergheliaOnline.org oldalon?

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Jelenleg 2.4 milliárd embernek van internet hozzáférése világszerte - és több, mint 500 millió rendelkezik nagy sebességű, széles sávú kapcsolattal. A következő tíz éven belül ez a számjegy milliárdos online projektre fog bővülni világszerte – és mintegy hozzávetőlegesen 1 milliárdra nő azok tábora, akik szélessávú kapcsolattal fognak rendelkezni. Forrás: www. internetwordlstats.com

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Emberek milliói vannak online, akik éppen azt keresik, amit a videofelvételeken megosztunk velük vagy akik épp pénzt akarnak keresni online marketinggel, nos ők potenciális tagjai a HergheliaOnline.org nyereséggel járó Online Médiatárunknak.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A világ egyik leggyorsabb és legnyereségesebb Marketing Terve a legmagasabb arányú keresetével, kipörgésenként ismételten újra és újra!”

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Az HergheliaOnline.org kifizetési terve egy 2x2-es KÉNYSZERÍTETT MÁTRIX, INGYENESEN ISMÉTLŐDŐ KIPÖRGÉSSEL, mely 99LEI jutalékot fizet ki minden egyes, 6 emberrel feltöltött és befejezett mátrix után – ez a 200LEI megkereshető újra és újra ismételten anélkül, hogy további pénzt kellene áldozni érte.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Ez egy ISMÉTLŐDŐ KIPÖRGÉSŰ SPILLOVER MÁTRIX NETWORK RENDSZER, mely a HergheliaOnline.org tagok számára egy plusz lehetőség, amivel a Te hálózatodat növekedésben tarthatod és segít a Te tagjaidnak több jövedelmet szerezni. Ahogy az idő halad és több és több közvetlen ajánlottod lesz a rendszerben, minden kipörgésük által követni fognak Téged az új mátrixokkal együtt a Te személyes hálózatodban.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Egy mátrix betöltésre kerül azáltal, ha Te behozol 2 embert a rendszerbe, vagy ez a 2 tag felső vonaltól érkezik spillover által. Aztán ez a 2 ember behozza a saját 2 emberét, így betöltődik 6 emberrel a Te saját mátrixod, mégpedig úgy, hogy Te foglalsz helyet a saját 2x2-es mátrix élén. Grafikus ábrázolása a leírásnak az alábbi ábrán látható.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Ahogy a fenti ábrán is látható, bármely tag tekintélyes jövedelmet kereshet csupán azzal, hogy behoz 2 embert a HergheliaOnline.org médiatárba, akik ugyanezt átadják csupán két embernek és így tovább. A network marketing statisztika világszerte azt mutatja, hogy az átlagos hálózati értékesítő csupán kettő embert hoz az üzletébe.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Amennyiben Te ezt egy átlagos időn belül megteszed, teljesen valószínű, hogy kipörögsz a ciklusból és 200LEI jutalékot fogsz keresni minden egyes alkalommal, amikor kipörögsz. Mindez adhat számodra elég bizalmat és szakértelmet, hogy ismételten kipörögjön újra és újra, ismételten.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Miután ez megtörtént, erősen ajánlott számodra, hogy lépj fel fokozott hitelességgel és hozz be több és több embert a HergheliaOnline.org médiatárba és dolgozz együtt személyes csapatoddal, hogy számukra példát jelentsenek a Te eredményeid. Ez a sikeres erőfeszítés megduplázása, amely a Te segítségedre lehet a HergheliaOnline.org többszöri kipörgésével, megkeresve a 200LEI jutalékot mindannyiszor és minden egyes alkalommal.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Amennyiben kevesebb, vagy több, mint kettő embert hozok be, ez így rendben van? Mi van, ha valaki senkit sem hoz be, gondolom ez volna a Te kérdésed?

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Nos, egy szabály gondoskodik az átlagról, mivel lesz olyan, aki senkit nem hoz be és lesznek olyanok, akik több embert is fognak behozni. Egy másik szabály a Pareto szabály, vagy a 80/20 szabály, mely azt mondja, az új tagok 80%-át a meglévő tagok 20%-a hozza be. Ezt a SPILLOVER és SPILLUNDER eredményezi, melyek a bevételi tervünk sikermechanizmusának integrált részei.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? Indulj most a HergheliaOnline.org -al A HergheliaOnline.org egyszeri 100LEI csatalakozási díj kifizetéséhez, felhasználhatod a következő online fizetési processzorokat: - Romániából bankkártyás fizetési lehetőség: - Más országokból: választható az automatikus HergheliaOnline.org csatlakozáshoz.

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A jutalék kifizetések bármikor kikérhetők. Jelenleg a és választható. JÓ HÍR: A jutalékokat heti rendszerességgel kifizetjük.