V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET 1088 BUDAPEST, VAS U TEL.: Április 29.Németh Margit A
Advertisements

Coach az egészségügyben
Hidak és járható utak a tudomány és gyakorlat között Egyénre szabott tudásmenedzsment szolgáltatások – Intézményesítetté váló tudásmenedzsment megoldások.
A jó célkitűzés, mint a siker és önmegvalósítás alapja
REZILIENCIA FEJLESZTÉS Zsótér Gina
Euromenedzser 1 2 „Hidak és járható utak a tudomány és a gyakorlat között” a Magyar Tudományos Akadémia Gazdálkodástudományi Bizottság Tudásmenedzsment.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
„Légy az, aki lehetsz!” A mentalitás szerepe a tanácsadásban
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
Innováció az ifjúsági munkanélküliség kezelésében III. Munkaerő-piaci Műhely Konferencia Budapest, október 27. Ifjúsági munkanélküliséget kezel ő.
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
Gubicza Zsanett képzési referens Budapest,
TÁMOP /A – RÉV projekt ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT III. ORSZÁGOS HÁLÓZATI TALÁLKOZÓ Budapest
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
A KÖZPONT MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA. Szabvány Ismétlődő műszaki, gazdasági és más feladatok optimális megoldásának MINTÁJA.
1 A VAJDASÁGI PÁLYAKEZDŐ DIPLOMÁSOK MUNKÁBA ÁLLÁSI MODELLJE 7. Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia Újvidék, november Jenei Ervin.
Hetyei József Certified Management Consulting március 22 VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Informatikai tanácsadási szekció Budapest, 2013.
A szolgáltatói jelleg erősítése a postai szakképzésben Rosta Péter.
Szervezetfejlesztési Program
SZEMÉLYZETI MARKETING
„20 éves a HSZOSZ Országos HR szakmai klubhálózata, avagy az új gondolatok vonzzák az új nemzedéket – Szegedi Klub” Készült a ICF Magyar Tagozata, a Humán.
Munkaerő-piaci szereplők kapcsolata év a munkaerő-piacon.
A vidéki tér sikertényezői
„Közlekedés- és logisztikai fejlesztés Záhony – Csap térsége”
A pályaválasztási szakemberek kompetenciái
Az informatikai tanácsadás jövője – mit tehetünk érte? Hetyei József Certified Management Consultant (CMC) NJSZT szakértő főiskolai vezető oktató, szakvezető.
Kotulyák Tamás, Get Energy Magyarország Kft.
Dr. Sediviné Balassa Ildikó: TÉNYEK ÉS TERVEK A legfontosabb teendőink 2010-ben Munkakultúra - Szakképzési Modellek Konferencia Hajdúszoboszló, Február.
Gazdasági kapcsolatok és regionális együttműködések Félixfürdő május 17. Miklóssy Ferenc alelnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
Időpont: november 17. napján 1630 óra
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
Mediációs lehetőségek az iskola világában Önfejlesztő Iskolák Egyesülete XVII. Országos Konferencia Budapest, november
Iskolapszichológia a Nevelési tanácsadóban
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
TÁMOP /1/B Gyermekek és fiatalok integrációs programjai Csomópont - Ifjúsági Információs Pont kialakítás Álláskereső klub.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / Kinek áll érdekében? - KERETRENDSZER az egész napos iskola nevelési-oktatási.
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
EMMT Konferencia Illyefalva 2006 szeptember 30. I. A mentálhiginés képzés szerepe a Lelkisegély Telefonszolgálat elindulásában Cselekvésre serkentő látásmód.
Fókuszban a tudományos műhelymunka Harmadik országos TDK-fórum október Dr. András István rektor.
ENERVÁLTSÁG hatékonyság csökkentő tényező? RESTART Sári István június
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
Let’s coach it!
IVSZ AKADÉMIA, október 2. Cégműködtetésről, gyakorló vezetőknek Dr. Kornai Gábor, elnök AAM Tanácsadó Zrt.
„Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?”
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TEVÉKENYSÉGEINEK, FELADATAINAK BEMUTATÁSA KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI IRODÁK.
BKIK – VI. Országos Tanácsadói Konferencia LEAN COACHING Bárány Péter, CMC üzletág-vezető Projektverzum Kft Budapest, március 21.
„A tanácsadás emberi oldala” – az érzelmi kompetencia jelentősége a tanácsadásban – Dr. Szabó Szilvia (PhD.) főiskolai docens, ZSKF elnökségi tag, HSZOSZ.
Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
Tapasztalatok az asztal két oldalán vezetőből tanácsadó Tapasztalatok az asztal két oldalán vezetőből tanácsadó Dr Máthé Ákosné HR vezető tanácsadó Interim.
VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. (ISBN száma: ) Dr. Tóth Krisztina egyetemi docens GAZDASÁG- ÉS.
Dr. Tokár-Szadai Ágnes Adjunktus Miskolci Egyetem, Gazdálkodástani Intézet VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. (ISBN.
Euromenedzser 1 2 VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK A szervezeti kultúra-váltás tanácsadói tapasztalatai két magyarországi esettanulmány alapján.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
az önkéntes kamarai tagság
Közösség-ifjúság-esélyteremtés Jászberény, szeptember 14.
Tanácsadási tapasztalatok felsőoktatási és magán know-how
A válság, mint lehetőség: a motivációs kulcs
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
ERŐT- EGÉSZSÉGET MINDENKINEK
Milovecz Ágnes–PTE KTK Király Ágnes–PTE KTK Poór József–SJE GTK
Országos tanácsadási konferencia
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
(SZIE MY-X, ELTE TTK, ELTE IK, BME GPK)
Válságmenedzsment / Polányi Sándor
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Előadás másolata:

V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt

A tanácsadói szakma értékteremtő képességének növelése Mottó: A tanácsadói szakma értékteremtő képességének növelése

A tanácsadás, coaching és vezetőképzés kapcsolata Készült a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tanácsadói Konferenciájának résztvevői számára Budapest, 2011. november 17. Szügyi György

Mai témáink: 1. A vezető szerepe a munkatársak fejlődésében 2. A mottó 5 tételben 3. A siker öt titka

A vezető szerepe a munkatársak fejlődésében: A vezető nem a szavaival, hanem a tetteivel, mintáival nevel. 2. A vezető fejlődésének ténye és üteme is minta. 3. A vezető önfejlődési nyitottsága alapvető fontosságú minta.

A tréner/tanácsadó/coach szerepe a vezetők fejlődésében: A tréner/tanácsadó/coach nem a szavaival, hanem a tetteivel, mintáival nevel. 2. A tréner/tanácsadó/coach fejlődésének ténye és üteme is minta. 3. A tréner/tanácsadó/coach önfejlődési nyitottsága alapvető fontosságú minta.

2. A mottó öt tételben 3. A siker öt titka

Boldogság, siker: az életminőség! A siker 5 titka

Ha valami igazán felkészületlenül ért, a jó megoldások azonnali Mottó 5 tételben I. tétel: Ha valami igazán felkészületlenül ért, a jó megoldások azonnali megtalálásának kicsi a valószínűsége.

1. Légy felkészült és proaktív, érzékenyen figyeld a jeleket! A ma sikerének titkai: Mottó 5 tételben I. 1. Légy felkészült és proaktív, érzékenyen figyeld a jeleket! tétel: Ha valami igazán felkészületlenül ért, az jó megoldások azonnali megtalálásának kicsi a valószínűsége.

Mottó 5 tételben II. 2. tétel: Ha valami másodszor is felkészületlenül ért, az előző esetből nem tanultál.

2. Tudd kimondani: Hibáztam! Mottó 5 tételben II. II.2. A ma sikerének titkai: 2. Tudd kimondani: Hibáztam! 2. tétel: Ha valami másodszor is felkészületlenül ért, az előző esetből nem tanultál.

Mottó 5 tételben III. 3. tétel: Ha valami harmadszor is felkészületlenül ért, az előző két esetre biztosan kifogásokkal és/vagy mások hibáztatásával válaszoltál.

3.Tudd kimondani: Tévedtem! Mottó 5 tételben III. 3. A ma sikerének titkai: 3.Tudd kimondani: Tévedtem! 3. tétel: Ha valami harmadszor is felkészületlenül ért, az előző két esetre biztosan kifogásokkal és/vagy mások hibáztatásával válaszoltál.

Mottó 5 tételben IV. Légy nyitott az önfejlődésre, 4. Tudd rövidtávú és szűk egyéni érdekeidet egy igazi csapat érdekében feláldozni! 4. tétel: Ha valami negyedszerre is felkészületlenül ért, mások joggal csóválhatják a fejüket és talán még mosolyognak is rajtad. Légy nyitott az önfejlődésre, legyen elég 4 ugyanabból a hibából!

Mottó 5 tételben V. 5. A ma sikerének titkai: 5. Tudd magad értékesebbé fejleszteni, mint amit a környezeted elvár tőled. 5. tétel: Ha valami ötödszörre is felkészületlenül ért, ... Kezdesz a reménytelen kategóriába tartozni

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Tanácsadó és Képzési Központ Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Szeged www.euromenedzser.hu Szügyi György