HOTEL ÓBESTER**** Esküvői ajánlat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette:Dobák Lídia
Advertisements

Serpenyős Vendéglő Rezi György
Aquaticum Élményfürdő Debrecen 2004
PÁLYÁZAT SZABADTÉRI VENDÉGLÁTÁS LEBONYOLÍTÁSÁRA
Tab a Balaton déli partjától 24 km-re fekszik, dombokkal körülvett medencében. Itt található az éttermünk, a város centrumában, melyet hat éve üzemeltetünk.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
Angol – amerikai projekt hét
Fővárosa és egyben legnépesebb városa Budapest.
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
B-vércsoport.
„Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal” készítése
Éttermi kisokos.
A honfoglaló magyarok étkezési szokásai
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
A táplálkozás rendje.
Az ókori görög étkezési szokások
Az ókori sumér étkezési szokások
Nem-fa erdei termékek (erdei melléktermékek) hasznosítása
Az egészséges táplálkozás irányelvei
Húspótlók, főzelékfeltétek
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
Étkezési szokások az ókori Rómában
MEXIKÓI KONYHA.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Car Warner angol fotográfus készítette az alábbi képsorozatot, amelyben kizárlag élelmiszerek a fotómodellek.
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Étkezési szokások az ókori Rómában
Testünk építőkövei – a vitaminok
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Karácsony Karácsonyi nyitva tartás New York Kávéház december én : a la carte, : karácsonyi menük, teljes itallap.
Lakóhelyem Gasztronómiája Szentgotthárd és az őrség.
Sárvár és Környéke. Sárvár Elhelyezkedése  A 8-as, 86-os és 84-es (Sopron – Balaton) főút.  Keresztül halad rajta a Budapest-Szombathely vasútvonal.
Klikk a folytatáshoz!. A szénhidráttartalmú ételeket újabban aszerint csoportosítják, hogy milyen mértékben emelik a vércukor szintjét. Ezzel új fogalom.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Szombathely és környéke Gasztronómiai séta. Földrajzi elhelyezkedése A város az Alpokalján, a Perint és Gyöngyös patakok lapályán, a Gyöngyös- sík nyugati.
Nyugat-Dunántúl Gasztronómia. Földrajzi elhelyezkedés Nyugati határszél Győr-Moson-Sopron megye Vas megye, Zala megye Ország határai: Szlovákia, Ausztria,
Mátyás Étterem Étlapunk.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
A Velencei-tótól a Csorba-tóig turisztikai kalandozás a Felvidéken!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Ételismeret Ételcsoportok: Hideg előételek Levesek Meleg előételek
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
Élelmiszer lábnyom.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Márton napi libaságok 2017.November 10.-től Narancsos-gyömbéres
A csontok diétája.
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Budapest 19. Étkeztetés a Kispesti iskolákban
Előadás másolata:

HOTEL ÓBESTER**** Esküvői ajánlat

Bemutatkozó Rendezvénytermeink: A Hotel Óbester**** Debrecen történelmi belvárosának impozáns környezetében , a Nagyerdő kapujában található. A szálloda elegáns belső miliője, rendezvénytermeink előkelő hangulata esküvői szertartások illetve esküvői vacsorák eszményi helyszíne. Rendezvénytermeink: Simonyi terem (~40 főig) John Bull Pub (~60 főig) Lovagterem (~ 90 fő befogadására alkalmas) Kerthelyiség ( ~150 főig)

Rendezvénytermeink

Simonyi terem

John Bull Pub Étterem

Lovagterem

Lovagterem

Kerthelyiség (esküvői szertartás)

Kerthelyiség

Menüajánlatok

Klasszikus esküvői menü I. (tálszerviz) Leves: Újházy tyúkhúsles Debreceni töltött káposzta, füstölt csülökkel Esküvői vegyestál: Sajttal, sonkával töltött pulykamel Fűszeres sertéstarja Gombafejek, kelvirág Orly módra Csirkemell zöld-fűszeres párizsi bundában Friss idénysaláta Éjféli menü büféasztalon: Töltött csirkecomb Rántott csirkecomb Majonézes és friss saláták A menü ára: 6.900.-Ft / fő

Klasszikus esküvői menü II. (tálszerviz) Előétel: Hideg kacsamáj zsírjában, kacsatepertő, padlizsánkrém,, friss zöldségek, pirítós, friss kenyér Leves: Húsleves a tyúkudvarból Óbester módra(tyúkhús, kakastaréj, gubótojás, zúza, kakas here, csirkemáj, zöldségek,csigatészta) Meleg előételek: Debreceni töltött káposzta, füstölt csülökkel Citrom sörbet Főételek: Csirkemell csíkok szezámmagos bundában, steak burgonyával Ropogós kacsacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával Kemencés sertéscsülök falatok kenyértésztában, ecetes hagymasalátával Rántott sajt, gombafejek, cukkini, kelvirág sörtésztában roston sült zöldségekkel Salátabár Éjféli menü a büféasztalon: Vörösboros marhalábszár pörkölt tojásos galuskával Majonézes és friss saláták A menü ára: 9.900.- Ft

Klasszikus esküvői menü III. (tálszerviz) Előétel: Padlizsánkrém zöldségekkel, friss baguettel Leves: Falusi tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel Főételek: Debreceni tejszínes-kapros töltött káposzta, füstölt tarjaszeletekkel Sajttal- sonkával töltött pulykamell Sertés karajba rejtett erdei gomba ragu vaslapon sütve, mustáros színes-bors mártással,tejszínes-tormás burgonya pürével Desszert: Toszkáni tiramisu szelet A menüajánlat ára: 4.900.- Ft/fő

Klasszikus esküvői menü IV. (tálszerviz) Előétel: Márványos jérce galanin chardonnay mártáson Leves: Marha erőleves daragaluskával, Julienne hússal és benne főtt zöldségekkel Főételek: Dijoni mustárban érlelt- tűzdelt sertés szűz rétes pongyolában, erdei gomba mártással Füstölt sajttal - brokkolival töltött pulykamell házi mandulás bundában sütve Vaslapos csirkecomb paradicsommal - mozzarellával sütve, bazsalikomos pesto-val, gyömbéres jázmin rizzsel, steak burgonyával Desszert: Somlói galuska narancsos tejszínhab rózsával A menüajánlat ára: 5.900.- Ft/fő

Klasszikus esküvői menü V. (tálszerviz) Házunk készítette sós aprósütemények Leves: Tanyasi tyúkhúsleves csigatésztával, vele főtt zöldségekkel Előétel: Vörös boros szarvas ragu erdei gombákkal illatosítva, petrezselymes hordóburgonyával Vegyes tál: Kemencében sült, fokhagymás- fűszeres kacsacomb, pármai sonkával,paradicsommal Mozzarellával gratinírozott, roston sült csirkemell bazsalikomos pesto-val Dijoni mustárban pácolt mangalica szűz érmék, zöldfűszeres házi morzsában sütve,vegetáriánus trió (sajt, gomba, karfiol) Köretek igény szerint Éjféli menü: Debreceni tejszínes- kapros töltött káposzta, vaslapon pirult főtt- füstölt tarja szeletekkel, kakastaréj kolbásszal A menüajánlat ára: 6.900.- Ft/fő

Klasszikus esküvői menü VI. (tálszerviz) Házunk készítette sós aprósütemények Hideg előétel: Rozéra sült kacsamell hidegen tálalva, gránátalmás zöld salátával, mézes dió dresszinggel Leves: Fácán erőleves, vargányás fásgaluskával, fürj tojással, zöldségekkel Meleg előétel: Káposzta variációk (paradicsomos, tejszínes) füstölt csülök karikákkal, kolbássza Vegyes tál: Erdei gombával töltött sertés szűz, vajastészta köntösben Kékfrankos-ban aromásított aszalt szilvával- és Camemberttel töltött pulykamell mandulás morzsában sütve Leveles parajjal, ropogós bacon-nel halmozott, roston sült csirkemell mozzarellával gratinírozva Orly tésztában sült cukkini batonok és brokkoli rózsák Köretek igény szerint Éjféli menü: Borjú paprikás, juhtúrós- kapros galuskával, kolozsvári pörccel A menüajánlat ára: 7.900.- Ft/fő

Klasszikus esküvői menü VII. (svédasztalos) Házunk készítette, apró- sós sütemények Leves: Falusi tyákhúsleves csigatésztával, benne főtt zöldségekkel Tárhonyos- citromos pulyka ragu leves szegfűgombával Főételek: Debreceni kapros- tejszínes töltött káposzta, füstölt csülök karikákkal Kemencében sült, fokhagymás, fűszeres kacsacomb, almás- lila párolt káposztával, póréhagymás burgonyapürével Vörösboros borjúpörkölt, kapros- túrós csuszával, kolozsvári pörccel, tejföllel Csirkemell falatkák bacon ölelésben mozzarellával gratinírozva, snidling mártással, basmati rizzsel Vargányás- tejszínes penne, parmezánnal gazdagítva Cézár saláta vaslapon pirult csirkemellel Bazsalikomos feta saláta Balzsam ecetes, rukkolás paradicsom saláta mozzarella golyókkal Desszert: Házi mini rétesek, vanília habbal (almás, túrós, mákos) Éjféli menü: Magvas morzsában és kemencében sült csirkecombok, friss zöld fűszerekkel illatosítva, petrezselymes újburgonyával és steak burgonyával Házi kovászos uborkával A menüajánlat ára: 8.900.- Ft/fő

KLASSZIKUS ESKÜVŐI MENÜ VIII. (SVÉDASZTALOS) Házunk készítette, sós- apró sütemények Előétel: Füstölt- lazac rózsák ricottával töltve, kapribogyóval és friss kaporral Olivás padlizsánkrém Hideg kacsamáj zsírjában pörccel gazdagítva, frissen sült baguettekkel Leves: Falusi tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel Thai- csípős rákleves shiitake gombával Főételek: Konfitált rosé kacsamell erdei sherrys- gyümölcs raguval, burgonya fánkkal Libamájjal töltött mangalica szűz, tejszínes, illatos szegfűgomba mártással, vajas- párolt zöldségekkel Gúti vörösboros őzpörkölt, petrezselymes újburgonyával Szicíliai bélszínes penne, napon szárított paradicsommal, pármai sonkával Erdei gombával, sonkával, sajttal töltött jércemell, zöld fűszeres házi morzsában sütve, jázmin rizzsel, steak burgonyával FOLYT.

KLASSZIKUS ESKÜVŐI MENÜ VIII. (SVÉDASZTALOS) FOLYTATÁS: Saláták: Jércemell saláta, bazsalikomos görögsaláta Rukkolás friss kevert saláta mézen pirult törtdióval, balzsamecetes redukcióval. Desszert: Tapolcai palacsintával töltött rétes, vanília habbal Éjféli menü: Debreceni tejszínes- kapros töltött káposzta, füstölt csülök karikákkal Kemencében pirult grill csirkék, friss salátával, fűszeres tepsis burgonyával, sajt mártogatóval A menü ára: 9.900.- Ft/fő

KORLÁTLAN ITALCSOMAG Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz Szénsavas üdítők Rostos üdítők Csapolt sör (Soproni) Rövid italok (Unicum, Jager, Vilmoskörte…) Whiskey (Jim Beam, Ballantine’s, Johnnie Walker) Bacardi Metaxa… (továbbiak: megegyezés szerint) Ára: 4.100.- Ft/fő

Nászutas lakosztály Szállodánk több exkluzív nászutas lakosztállyal büszkélkedhet, amelyek igazán káprázatos berendezéssel felejthetetlen helyszínéül szolgálnak esküvői párok részére. Lakosztályaink két helyiségből (hálószoba, nappali) állnak, fürdőszobái 2 személyes káddal, masszázs zuhanykabinnal felszereltek. A kedves esküvői pár részére nászutas lakosztályaink valamelyikét grátiszként biztosítjuk az esküvő napjára.!

Nászutas lakosztály

Nászutas lakosztály

Nászutas lakosztály

Nászutas lakosztály

Egyágyas szoba

Franciaágyas szoba

Különágyas szoba

Tisztelettel: Sárközi Zsanett, marketingvezető Reméljük szállodánk elnyerte tetszését és hamarosan együtt ünnepelhetjük életük nagy napját! Tisztelettel: Sárközi Zsanett, marketingvezető Hotel Óbester**** Debrecen belvárosában, a Nagyerdő kapujában 4026 Debrecen, Péterfia u. 49. 06-52/696-161 E-mail: zsanett.obester@gmail.com Web: www.hotelobester.hu