Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mátyás Étterem Étlapunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mátyás Étterem Étlapunk."— Előadás másolata:

1 Mátyás Étterem Étlapunk

2 Fűszereink.: Vöröshagyma Fokhagyma Olaszdió Sáfrány Fahéj Bors Gyömbér Ánizs Kapor Szegfűszeg

3 Húsok: Halaink: Sültjeink: marha, kecske, juh, borjú
Roston sültjeink: szarvas, őz, nyúl, kacsa Nyárson készült ételeink: liba, házi- és vadsertés, fácán Specialitásunk: roston készült pávahús, kovászos magyar kenyér Halaink: Roston sült csuka Nyárson készült menyhal Sült angolna Párolt pisztráng A mártás jár a húsokhoz.

4 Királyné Konyhája : Gazdag fűszerezés Cukrászsütemények Fagylalt

5 Specialitásaink (Ritkaságaink):
Gyümölcsök: Füge Datolya

6 Szokásaink: Rangok szerint ülnek vendégeink az asztalokhoz.
Mindenki egy tálból étkezik, kiveszi a neki tetsző falatot. Kézzel esznek vendégeink, olykor a ruhájukat vagy a kutyát használják szalvétának. Mindenki tányérja mellett természetes a kenyér jelenléte . Zenészek, lantosok énekelnek a vitézek hős tetteiről.

7 Jó étvágyat!


Letölteni ppt "Mátyás Étterem Étlapunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések