A történet helyből csalással indul, hiszen a politikusok arra kérnek felhatalmazást az emberektől, hogy az ő érdekeiket képviselhessék a parlamentben –

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyar Fesztiválszövetség közgyűlése Százhalombatta, november 25. Dr. Faragó Hilda.
Advertisements

Árnyéksereg Dilemmák és megoldási lehetőségek a szociális foglalkoztatásban Gyetvai Gellért.
Az új Pmt. alkalmazásának gyakorlati tapasztalatai és az ebből fakadó felügyeleti feladatok Kriminálexpo április 16. Kérdő Gyula PSZÁF.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT. KÖZBIZTONSÁGUNK A probléma nem más, mint megoldandó feladat…
A normalizálás az adatbázis-tervezés egyik módszere
1 BALESETBIZTOSÍTÁS (munkahelyi egészségbiztosítás) az üzleti biztosítók szerepvállalásával Összeállította: Magánbiztosítók egészségügyi reformbizottsága.
Partnerség.
Az egészségügy és az egészség „ügye” „Képes vagy-e EGÉSZ-séget ÉP-íteni?
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
Mi az Alpha?. A misszióról beszélünk, ami az európai egyház legaktuálisabb feladata. Az adatok szerint az elmúlt évtizedek leghatékonyabb módszere: 25.
The future A jövő.
„vissza a természethez!”
AZ ARANYBULLA-MOZGALOM
A brit Konzervatív Párt megújulási kísérlete: A progresszív konzervativizmus.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Az Európai Unió költségvetése Magyar esélyek és veszélyek Dr. Surján László október 10.
A monitor automatikus beállítása a napszakhoz
Semmi nem állíthatja meg a forradalmat! a XXI. század Szocializmusa felé Úton.
Sikeres Székelyföld – 3 Fórumsorozat Csíkszereda, november 25. RÁDULY ATTILA Elnök, Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely KÖRNYEZETTUDATOSSÁG.
A POLITIKAI MARKETING HATÁSA A DEMOKRÁCIA MINŐSÉGÉRE
Algebrai struktúrák 1.
Demokrácia és diktatúra
A POLGÁRI DEMOKRÁCIA MODELLJEI, II.
12.4 A választási rendszer. A helyi önkormányzatok feladatai, szervezetei és működésük. Középszint A választójog: az általános, egyenlő, közvetlen és titkos.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
A polisz születése.
4. A nyilvánosság – a civil társadalom éltető kerete. Civilség és közhasznúság.
A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések.
Egyéni döntések a szervezetben
R. S. Kaplan, R. Cooper Költség és hatás Készítette: Kele Katalin Május 15.
László Balázs Politika – mint az új generációk lehetősége OTDK, Budapest,
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚBAN
Állam, politika, kormányzat, civil szervezetek Tantárgyfelelős: Dr. Kovács Ernő Az előadást készítette: Péter Erzsébet.
© 2004 KPMG Cyprus is member firm of KPMG International, a Swiss cooperative. All rights reserved. The KPMG logo and name are trademarks of KPMG International.
Az Új Széchenyi Terv kiindulópontjai Szepesi Balázs, NGM parlamenti és gazdaság-stratégiai államtitkár kabinetfőnöke.
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
Margitay – Mérnöketika KENŐPÉNZ ÉS KORRUPCIÓ 12. óra.
2009., a működés negyedik éve Áldozatsegítő Szolgálat.
Szövetség. A NATO fontosabb szervei és működésének jellemzői Készítette: Faludi Miklós.
A RÉSZVÉTELI DEMOKRÁCIA FEJLŐDÉSE dr. Kósa Ádám Európai parlamenti képviselő és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének elnöke november.
Pártok és pártrendszerek
Nemzeti Területfejlesztési Hivatal A RÉGIÓÉPÍTÉS ÉVE ,3 MILLIÁRD FORINT ÁTADOTT FORRÁS A RÉGIÓKNAK március 17. Kormányszóvivői sajtótájékoztató.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Az Európai Únió csatlakozási folyamatai
Kormányszóvivői tájékoztató T ö b b e n, j o b b a n, t o v á b b Zöld könyv az egészségügyről.
A Nemzeti Civil Alapprogram szerepe a civil szektor fejlesztésében
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
A hippokratészi eskü értelmezése
A Munkaerő-piaci helyzet Miskolcon Kiss Gábor főosztályvezető.
Gosztonyi Gergely Propaganda és hatalomkoncentráció A szereplők bármilyen hasonlósága valamely valós személyhez vagy helyzethez kizárólag és csakis a véletlen.
A szolgáló identitás. A szolgáló identitás I. Kor. 3,9-11: „…ti pedig Isten szántóföldje, Isten épülete vagytok I.Kor.3,9-11: „…ti pedig Isten szántóföldje,
Egyház és a politika kapcsolata
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
A fenntartható fejlődés
Szent lászló király.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!
1. FELKÉSZÜLÉS Ami elromolhat, el is romlik Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!
Románia és az EU-s csatlakozás. Problémafelvetés Visszatekintés Rendszerváltás utáni gazdaságpolitika A csatlakozás folyamata A csatlakozás után.
Személyes életvitel. Mentális és csődhelyzet kialakulása 1. A társadalmi háttér negatív hatásai A mai magyar társadalomban megjelenő negatív jelenségek.
A bethleni konszolidáció Magyarország az 1920-as években.
 A politikai berendezkedések: a demokrácia és a diktatúra  A rendszerváltás Magyarországon  Az Alkotmány  A politikai pártok ma Magyarországon.
Migráció, bérek és a humán erőforrás helyzete az egészségügyben. DR
A foglalkoztatási paktumok működési tapasztalatai – a siker fokmérői
Hatalom és szervezeti politika
Abúzus a családban Hogyan felel meg a családon belüli erőszak a társadalmi normáknak, és mi a haszna az elkövető számára? Kuszing Gábor Stop-Férfierőszak.
Írország közigazgatása
A statisztikai adatvédelem szabályozása az Európai Unióban
Előadás másolata:

A történet helyből csalással indul, hiszen a politikusok arra kérnek felhatalmazást az emberektől, hogy az ő érdekeiket képviselhessék a parlamentben – miközben pontosan tudják, hogy nem ezt fogják tenni! A politikusok bűnözők! Erre ez a film cáfolhatatlan bizonyíték! 1./ CSALÁS

A választási színjátéknak egyetlen célja van: Az emberek félrevezetése! A csaló képviselők közreműködését persze utólag honorálni kell, amihez pénzt kell sikkasztani a közös kasszából 2./ SIKKASZTÁS !

A sikkasztás a közös kasszából csak úgy lehetséges, ha a minden intézmény élén olyan ember áll, aki hajlandó ehhez asszisztálni. Cserébe őket is rendesen meg kell fizetni, hiszen amit tesznek, az hivatali hatalommal való visszaélés! A harmadik bűncselekmény tehát a HIVATALI HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS

Az a helyzet persze nem magától jön létre, hogy minden intézmény élén megfelelő ember van - vagyis a totálisan korrupt intézményrendszert ki kell építeni! A negyedik bűncselekmény tehát a TOTÁLISAN KORRUPT INTÉZMÉNYRENDSZER létrehozása és működtetése KORRUPCIÓ miniszterelnök Gombnyomogató parlament

A legfontosabb lépés a játszmában a hatalom megszerezése, a kampány azonban sok pénzbe kerül - ha nincs pénz, akkor esély sincs a győzelemre. El kell tehát fogadni azokat a milliárdokat, amelynek fejében később vita nélkül ki kell szolgálni a pénzügyi gyarmatosítók elvárásait. Ez egyértelműen hazaárulás! $ Az ötödik bűncselekmény tehát a HAZAÁRULÁS

A MAI politizálás tehát egy jól kigondolt, szervezett bűnözői tevékenység, ami ellen a társadalomnak fel kell lépnie! Nem lehet kétséges, hogy a politikusok tisztában vannak azzal, hogy egy bűncselekmény résztvevői – de abban bíznak, hogy egy ekkora méretű korrupció nem leplezhető le, és ezért az ügyet megússzák! De ez nem így lesz! KAPJÁK MEG, AMIT KIÉRDEMELTEK

Vissza kell venni mindent, amit a politikusok az elmúlt 23 évben a magyar néptől elloptak, és persze azt is meg kell akadályozni, hogy évente újra-és újra „legálisan” további milliárdot ellopjanak! A társadalomnak az eddigi kettő helyett mostantól három részre kell oszlania 1.csoport a baloldali politikai bűnözőket támogatja 2.csoport a jobboldali politikai bűnözőket támogatja 3.csoport Csatlakozik az Új Működő Magyarországért Mozgalomhoz, hogy a politikát társadalmi kontroll alá rendeljük

Csak az aláírom gombra kell kattintani! Meg kell szüntetni a lehetőségét annak, hogy a politikusok a saját hasznukra működtessék az ország erőforrásait. EZ A MAGYAR NÉP FELELŐSSÉGE! A politikai bűnözés támogatása tovább nem vállalható!