A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

Narancsbőr A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek.
Táplálkozási alapfogalmak
Alap Termékek.
A bio élelmiszerek olyan növényi vagy állati eredetű élelmiszerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő.
Formula 2: Multivitamin-komplex
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Body Mass Index vagyis Testtömeg index
Cukorbetegség.
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A CUKORBETEGSÉG.
A hasnyálmirigy.
Bevezetés a táplálkozás-egészségtanba
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
A szervezet energiaforgalma
Az élelmiszereket felépítő anyagok
A magas vérnyomás Lakatos Dalma 10.b.
A magas vérnyomás Készítette: Simofi-Ilyés Beatrix.
Az intermedier anyagcsere alapjai 3.
A helyes táplálkozás.
A hormonrendszer.
Hasnyálmirigy.
Pajzsmirigy.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
A cukorbetegség: világszerte növekvő járvány
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
Hasnyálmirigy Molnár Péter, Állattani Tanszék
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
A hormonok.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Táplálkozási szokások és annak hatása az egészségügyi állapotra
A szervezet biokémiai folyamatai
A szervezet energiaforgalma
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Az egészséges életmód és a stressz
A táplálkozás és az egészség összefüggései
A sport pozitív testi és lelki hatásairól szóló tájékoztató előadás megtartása Előadó: Kelemen Mária A sport pozitív testi és lelki hatásairól szóló tájékoztató.
Diabetes mellitus és szövődményei
Nukleotidok anyagcseréje
A szervezet energiaforgalma
Az anyag és energiaforgalom élettana
Testi - lelki egyensúly
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Készítették: Kun Vivien Retkes Vanessza Urbán Ibolya 8.a.
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
Gyógyít, megelőz és fogyaszt? Étrend-kiegészítők reklámjainak versenyhatósági megítélése Dr. Udvardi Anita október 1.
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
A hormonrendszer Fr. Dobszay Márton Benedek OFM. A hormonrendszer mint szabályozó rendszer Szabályozó szerv (ahonnan a szabályozás kiindul) Jeltovábbítás.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
TÁPLÁLOKOK, TÁPANYAGOK
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
4. rész: A vérnyomásról Klikk a folytatáshoz!. csendes gyilkosnak” „néma gyilkosnak” Sokan nem is tudják, hogy vérnyomásuk kórosan magas, a betegség többnyire.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
Hasnyálmirigy.
2. Táplálkozástani Alapfogalmak és Koncepciók
Az energiaital igazi arca
A szervezet energiaforgalma
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Előadás másolata:

A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!

Vállaljuk fel a GR2 CONTROLL programot!

Meal Replacement Protein Shake •Ez a magas fehérje és alacsony szénhidrát tartalmú ízletes ital, bármelyik főétkezés helyettesítésére alkalmas, és módfelett hasznos a vércukor reakció ellenőrzését szabályozó mechanizmusok ellenőrzésében. Ez azt jelenti, hogy a szükséges tápanyag bevitele biztosított, a vércukor anyagcseréjének túlterhelése nélkül.

Ön is szeretne egy pár kilótól megszabadulni? •Az európai felnőttek több mint 25%-a túlsúlyos vagy obezitásban szenved, és ez a szám növekvő tendenciát mutat. Az utóbbi 10 évben, egyes európai országban ez a mutató elérte a 40%-ot. •A testsúllyal kapcsolatos kihívások sokunknak gondot okoz nem csak esztétikai szempontból, hanem súlyos egészségi problémákat is okoz. •A kórosan súlyos emberek kb. 80%-a magas vérnyomásban szenved, magas koleszterinszínttel és koronária bántalmakhoz vagy ízületi gyulladásokhoz kötődő egyéb betegségekkel küszködik.

A vércukorszint - reakció •A vércukorszint-reakció az a folyamat, amely révén a glükóz, a szénhidrát bevitelét követően, (gyorsan) a véráramlatba kerül. Amikor szénhidrátban gazdag ételeket fogyasztunk, olyanokat, amelyek serkentik ezeket a folyamatokat, vércukor szintünk a „csillagos égig” emelkedik. Amikor a véráramba nagy mennyiségű glükóz kerül, a hasnyálmirigyünket is stimulálja, több inzulin - egy erős hormon – termelődik annak érdekében, hogy a cukorszint normalizálódjék a vérben. Amikor a szervezetünk feldolgozza a glükózt (az energia), át kell alakítania zsírrá, és el kell raktároznia; ez a folyamat az „inzulincsapda” néven vált ismerté, amelynek következtében szervezetünk úgy érzi, hogy több energia áll rendelkezésére, mint amennyire szüksége van, és emiatt leállítja az átalakítást és a zsírok égetését, így a zsírok tovább raktározódnak. Minél több szénhidrátot fogyasztunk, annál több inzulin termelődik, a folyamat pedig felerősödik.

Az elfogyasztott vízmennyiség •Tudják, hogy testünk 60%-a víz? •Szervezetünk minden egyes sejtjének, hatékony működése érdekében vízre van szüksége. •A sejtek, szövetek és szervek kémiai szerkezetében is van víz. •A fehérje anyagcseréjéhez a vesében vízre van szükség. •A víznek fontos szerepe van a kiválasztásban is. A székrekedésnek sok esetben egyszerűen több víz fogyasztásával vethetünk végett. •Ha több vizet iszunk, teltségérzetünk van. Tudományosan bebizonyították, hogy minél magasabb víztartalmú élelmiszert fogyasztunk, annál később éhezünk meg. •Az már köztudott, hogy a víznek a szervezet méregtelenítésében is fontos szerepe van.

Súlycsökkenés és testmozgás Válasszák a megfelelő testmozgást! A testmozgás előnyei: •Segít a vércukor szintjének ellenőrzésében •Növeli a szervezet zsírégető képességét •Felgyorsítja az anyagcserét •Erősíti a szív izomzatát •Javítja a csontok állományát, sűrűségét, •Javítja közérzetünket és stresszoldó hatása van. •Vérkeringés serkentő. •Minden kétséget kizáróan a súlycsökkenés vagy a visszahízás elkerülésére, a rendszeresen végzett testmozgás a legjobb módszer. •Kevesebb kalóriát fogyasztva, előfordulhat, hogy az anyagcserénk lelassul. A testmozgás felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, és nem raktározzuk a felgyülemlett kalóriákat. •Annak érdekében, hogy a testmozgás eredményes és szórakoztató is legyen egyidőben, válasszák a legmegfelelőbbet! Lehet sétálni, kocogni, úszni, biciklizni, az a fontos, hogy élvezzék a mit csinálnak.