fizetés a kar.mek.nyme.hu-n

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kollégiummal kapcsolatos költségek fizetése a kar.nyme.hu weboldalon by UF roli.
Advertisements

Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 4 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Bejelentkezés az ben kapott felhasználói névvel és jelszóval.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
fizetés a kar.atfk.nyme.hu-n
Nyugat-magyarországi Egyetem
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Felsőoktatási tájékoztató Mosonmagyaróvár.
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Mosonmagyaróvár Felsőfokú szakképzési szakok Felsőfokú szakképzési szakok2010.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Ismétlés Szabály: Minden diák kap egy-egy kártyát 1-8- ig. Minden diák ír egy-egy ismétlő kérdést a lapjára. Click a Gomb-ra. A diák akinek a számnak.
OpenOffice OpenOffice Bekezdésformázás Szabó-Péter Vivien János Zsigmond Kollégium 1989 December 21 sugárút, 9 szám Felkészítő tanár: Kaupert Melinda.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szent István Egyetem Lorem ipsum…. Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tel.: Fax:
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
ALERT PAY SZEMÉLYAZONOSÍTÁS Ezzel igazolod, hogy létező személy vagy,és,hogy ezzel a számlával te rendelkezel.
A készpénz és más eszközök használata
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
A kollégiummal kapcsolatos költségek fizetése a kar.mek.nyme.hu weboldalon by UF jbebesi.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Evangelische Hochschule Dresden
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Szobalistára jelentkezés a kar.sek.nyme.hu weboldalon
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
A dia beszúrása a bemutatóba
Elérés
fellebbezési kérelem leadása a kar.nyme.hu-n
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Véglegesítési útmutató
Mihály Mihály Ünnepelj velünk! Ünnepelj velünk! 18 éves lesz!
NAV ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS ÚTMUTATÓ
Előadás másolata:

fizetés a kar.mek.nyme.hu-n

kar.mek.nyme.hu - bejelentkező oldal – „2013-2014-es év” honlapra kell menni

email és jelszó megadása után „Belépés” gomb

kezdőlap - a felső sorban kiválasztani az „Egyenleg” fület

„Egyenleg” - oldal

négyzetet kipipálni – utána „Kijelöltek fizetése” gomb

A felugró ablakban „OK” gomb

K&H fizetési oldala

Az üres mezőket ki kell tölteni. Utána „Fizetem” gomb.

Ön sikeresen befizette a kollégiumi díjat. A kar. mek. nyme Ön sikeresen befizette a kollégiumi díjat! A kar.mek.nyme.hu oldalra való visszatéréshez „Vissza a bolti alkalmazáshoz” gomb

FONTOS!!!! A 4x4 számot egyben kell beírni Ügyelj a lejárati időnél helyesen add meg az évet és a hónapot (a kártyákon általában hónap/év formátum van megadva, míg a K&H oldal év/hónap formátumot kér!!!) Ellenőrző szám/CVC kód 3 számjegyű, a kártya hátoldalán

Cserháti Sándor kollégium 9200 Mosonmagyaróvár Gazdász utca 10. Tel.: +36 96/566-766 Fax.: +36 96/566-610 E-mail: gazdasz@mtk.nyme.hu