SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Kis történet kedves embereknek!.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
Íme, az én anyám és az én testvéreim
A HÁROM FA.
A Roma Sajtóközpont tevékenysége és archívuma
Igaz történet karácsony előttről
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Szilvási Lajos: Egymás szemében
NYON 1.
Utolsó ellenségem a halál Elfuthatok előle? Bagdadban láttam a halált. Adj gyors lovat, mely estig Sumerába ér! Hogy lehet most Bagdadban ez a fickó? Hiszen.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Akiane Kramarik.
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:
Isten?.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Feltétel nélküli szeretet
( ).  Richard Wagner 1813.majus.22.- én Lipcsében született.Bár korán kapcsolatba került a színházi világgal,kezdetben az irodalom jobban érdekelte,mint.
ALAPIGE: 1Kir 3,
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Készítette: László Gergő Életrajzi adatok Bécsben született 1717 május 13-án Bécsben született 1717 május 13-án Teljes neve:Maria Theresia Amalia Walpurga.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Napra Valentin.
Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Schönherz Zoltán Kollégium
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Feltétel nélküli szeretet
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
FIAM – MY BOY.
Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg.
Elég.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már,
ISTEN hozott köztünk!.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Oltári nagy hülyeség, de jó!
Minden lépés, minden szó Legyen tiszta, mint a hó, ahol járok Te legyél az út!
Shakespeare és a káosz-elmélet
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Kis történet kedves embereknek!.
Feltétel nélküli szeretet
Szabályalapú következtetés III. dr. Istenes Zoltán ELTE -ÁSZT 2001 november.
Új hálaének áldja Istent
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Nem tudom mikor lesz.
Kovács András ( ) Pap, hitoktató Készítették: Médiamanók.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Kitárom szívem ajtaját
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Charles-Augustin de Coulomb
I-008.
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
13 tanács egy életre.
Előadás másolata:

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!! Készülj fel és higgy!!!

Ezt a fotót a megjelölt repülős utolsó missziója előtt készítették, aki ezen a napon halt meg!

1995 novemberében tűz pusztitott a Városi Termet “Wem” UK-ban 1995 novemberében tűz pusztitott a Városi Termet “Wem” UK-ban. Tony O´Rahilly fotós lefényképezte a helyszinet. Amikor csinálta a fotót, észrevett egy fiatal fiú, vagy egy lány alakját . A kisértet alakját a fiatal lánnyal azonosítottak, aki 1977-ben halt meg egy tűzben ugyanebben az épületben.

Ez úgy nézz ki , mint egy általános családi kép... De ki ez az ember?

Ez tipikus XIX. századi fotó..... …és ő hatéves unoka, aki meghalt két hónappal a fotó készítése előtt!!!

Ez Tracy fotója, aki 1975. június 13-án született Ez Tracy fotója, aki 1975. június 13-án született. Ágyhártyagyulladása volt. Megmentették. A fotót kilenc hónappal később csinálták 1979-ben. Tudod-e ki van Tracy mellett? Az alak átöleli a lányt, védi a hátát. Néhányan azt mondják, hogy ez a fotó hibája, viszont a szülei azt hiszik, hogy ez az ő védőangyala.

Ez egy lány fotója, amit új digitális kamerával vették föl 2001 Ez egy lány fotója, amit új digitális kamerával vették föl 2001. május 5-én. Amikor ezt csináltak otthon csak a lány és az anyukája volt, aki fotózott, de... …ki van mögötte???

… és Te azt gondolod, hogy egyedül vagy, vagy mégsem??? A lány, aki azt gondolta, hogy egyedül van otthon és önkioldó géppel készített magának egy képet... … és Te azt gondolod, hogy egyedül vagy, vagy mégsem???

... A lány kivételével a háttérben!!! Az apa, aki a fiaval játszik, és az anya aki csinálta a fotót. Senki más nem volt otthon ... ... A lány kivételével a háttérben!!!

... Észrevehetsz egy alakot, amely megjelenik a fák között !!! A következő fotót 1985-ben egy nagy erdőben készítették, ahol a legenda szerint élt néhány nő, akiket magia gyakorlásával vádoltak ... ... Észrevehetsz egy alakot, amely megjelenik a fák között !!!

... Mert soha nem tudod, ki van melletted!!! Most, bármit is gondolsz, tudd, hogy érdekes és furcsa dolgok történnek ... ... Mert soha nem tudod, ki van melletted!!!