A bank, amelyik érted van!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
BOLDOGSÁG - ÁBÉCÉ Neked 2005 február.
Sikeres emberek.
Személyes Fejlődés és vezetői értékek
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
legszimpatikusabb maileknek,
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
86.400… ♫ A diák kattintásra váltják egymást… Myki.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Álmok… Caso não utilize a parte “voltando a sonhar” do modulo, favor deletar.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Microsoft Excel Függvények II.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Gazdagság-identitás.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye
( Képváltás kattintásra )
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
MÁV- álláshirdetés MÁV = Mindenkit Átverünk Vazze! eszem.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Karácsonyi óhaj.
"Keresd az életben mindig a szépet
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Zene: Charlie - Ha messze mész
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Gondolkozz el…..
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Bibliatábor nyár Püspökladány.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Olvasd lassan és csendben!.
A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Nyolc fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába PéPéeS
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Carpe diem! Használd ki az időt, a pillanatot ! Szakaszd le a napot ;
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
A 10 apró különbség férfi és nő között.
Nem tudom mikor lesz.
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Megszűnik a várakozás.
ÜZENET.
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Maximális teljesítmény
A matematika drámája – A két Bolyai
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Az Élet Igéje március.
Tommy's Window Slideshow
Előadás másolata:

A bank, amelyik érted van! Másodpercek bankja

Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86,400 forint kerül a számládra. De ez nem marad meg a holnapi napra. Minden este lenullázódik, akármennyit is használtál fel a nap folyamán. Akkor mit lehet tenni? Természetesen használd fel MINDET!

Mindannyiunknak van egy ilyen bankja! Ez nem más, mint az IDŐ! Minden reggel 86,400 másodperccel gazda-gabbak vagyunk. Minden este lenullázódik, elveszik, akármennyit is használtunk fel céljaink eléréséhez. Soha nem marad egyensúlyban. Soha nem lesz több, egy másodperccel sem.

Minden nap új számlát nyit nekünk, és minden este újra felégeti a maradékot. Ha elmulasztod felhasználni az aznapi betéted értékét, elveszik, és soha nem kapod vissza. A jelenben kell élned, a mai betétet használva. Befektetni, hogy a lehető legtöbbet tudj vásárolni egészségből, boldogságból, és sikerből! Tedd meg ma a lehető legtöbbet!

Hogy megértsd, mennyit ér egy év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell. Hogy megértsd, mennyit ér egy hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra. Hogy megértsd, mennyit ér egy hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét. Hogy megértsd, mennyit ér egy óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.

Hogy megértsd, mennyit ér egy perc, kérdezd meg az utast, aki elkésett, és nem érte el a vonatot. Hogy megértsd, mennyit ér egy másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet. Hogy megértsd, mennyit ér egy tized-másodperc, kérdezd meg a sportolót, aki ezüstérmet nyert az Olimpián.

Minden pillanat kincs, ami a Tiéd, de az idő senkire sem vár. A Tegnap történelem. A Holnap rejtelem. A Ma ajándék. Használd ki a mát, és tegyél meg minden Tőled telhetőt, hogy tanulj, fejlődj, és hogy elérd az álmaidat. Minden másodperc, amelyet most halogatással töltesz, megsokszorozódik, és hosszú, tétlen percekké változik a jövőben.

© Copyright 2008 - CashflowTársas.hu A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet! Ha szeretnéd hasznosan, tanulással és fejlődéssel eltölteni az idődet, gyere el Cashflow-t játszani! Nem fogsz csalódni! www.cashflowtarsas.hu © Copyright 2008 - CashflowTársas.hu