Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
VitaMeal ™ Gyártás és Szétosztás Lumbadzi, Malawi Fotók és szöveg: Marcus Westberg.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Kecskés Gábor Berzence  Az idei esztendő legfontosabb eseménye a burgonyatermesztésben is a Nyugat Európát sújtó heves esőzések hatásaként.
Tósokberénd a szürke- és vörösiszapkárosult falu,
Értény.
Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011 Hungarian Food Bank Association Thank you for your cooperation giving a piece.
A Somló-hegyi nagykereszthez érkező Jézus-ösvény
Segítsen az árvízkárosultakon Azonnali segítség a bajban! A Katolikus Karitász munkatársai folyamatosan dolgoznak az elkeseredett áldozatok megsegítésén.
Coke Zero sampling
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK
DEVECSER- EVECS EDR Tapasztalatok, Tények, Tanulságok Jamrik Péter HTE Rádiótávközlési Szakosztály május 3-4. EMCOM Konferencia.
Őszinte bocsánat.
„Hidak” Párbeszédfórum United Way Magyarország Munkahelyi adománygyűjtő kampány október 6.
Mindennapi élet Shakespeare korában
„Rendőrkézen a 9. D”. Az iskolában minden osztály kapott egy közintézményt a városban amiről a suli napra prezentációt kellett csinálnia. Nekünk nagy.
Megújul a Sulinet Expressz. Az SZDSZ elnöke felkérte a liberális minisztereket, hogy vizsgálják meg tárcáiknál vannak-e olyan programok, amelyek azokat.
BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Adománygyűjtés A vörösiszap katasztfófát elszenvedett családoknak Ön már azzal is segít, ha továbbküldi.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Első afrikai útja Először 1903-ban Damaszkin Arzénnal járt Afrikában. Anyagi körülményei miatt utazásra reménye sem lehetett, Madarász Gyula ornitológus.
Liszt Ferenc 26/C.
Mi a Diósgyőri Református Óvoda középső csoportjában végeztük diakóniás szolgálatunkat.
Bevezetés. A jó pap holtig tanul – tartja a mondás A múlt század közepéig azonban, általában, csak azokra az emberekre volt ez igaz,  akiknek a génjeiben.
A MOL a Pilisben Avagy a barbarizmus diszkrét bája január.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
„A hátrányos helyzetű gyerekek anyanyelvi kompetenciáinak megalapozása, fejlesztése” c. könyvtári program gyakorlati tapasztalatainak összegzése.
[origo] rovatok közönség összetétele (origo.hu/… domain)
Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
Környezetvédelmi normáknak megfelelő urbanizáció Készítették: Cseh Edina Deé Kinga Nagy Csilla Kiss Edith Felkészítő tanár: Mihályfalvi Katalin.
Még kicsi ovis voltam amikor az óvónénikkel részt vettünk a szüreti felvonuláson. A nővérem már akkor a néptánc csoport tagja volt és természetesen.
 Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói.
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Számrendszerek kialakulása
Jó példák a gyakorlatból /Magyarország /
Amikor én még… Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Készítette: Ócsai Gerg ő „Gondolkodom, tehát vagyok” Tovább.
L ÉGSZENNYEZÉS 9.Ny Oxigén csoport. Ha a családalapításon gondolkoztok… Fontos, hogy lehetőségeitekhez mérten a fővárostól legalább kilométerre,
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Szakmai gyakorlat Bemutató A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert.
Önkéntesség, mint társadalmi szerepvállalás
Vörösiszap katasztrófa!!!
2010. Október 5. Helyismereti vetélkedő – Ifo vegyes Zene: Németh Juci – Nékem csak Budapest kell.
A szemét útja ( szelektív hulladékgyűjtés)
A Tst Tánciskola: Alapítója Vezető tánctanára Csapattárs Lelki segélyszolgálata.
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
„teljesen elégő áldozat”
TAPASZTALATAIM AZ ISOPRINOSINNAL
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
Idézetek panaszkönyvekből
A vörösiszap-katasztrófa 5 év után, egy környezettan szakos főiskolai hallgató szemszögéből Készítette: Nagy Petra Elérhetőség:
Zánka A 15/1998. (IV. 30.) NM rendelet 9.§ (5) alapján: Az éves szakmai tanácskozást minden év február 28-áig kell megszervezni, és arra.
A talajok minőségét befolyásoló társadalmi folyamatok az Egyenlítőtől a sarkvidékekig. Esettanulmányok A litoszféra és a talaj, mint erőforrás és kockázat.
(L)áss a mélyére.
Wrocław Green School 2016.
Tisza mente – Óbecse Közüzemi Szolgáltató Kft.
2018/2019 tanév.
AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK
Előadás másolata:

Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.

Az akció úgy indult, hogy körbeküldtünk egy körlevelet, mely szerint összegyűjtjük az adományokat és majd egy autóval leszállítjuk Kolontárra és Devecserbe. Minden várakozásunkat felülmúlta a sok érkező adomány és már az első hétvégén három autót indítottunk. A családi házat, ahol a gyűjtést kezdtük hamar kinőttük. A második héten az önkormányzat segítségét kellett kérnünk.

Szerencsére nagyon segítőkészek voltak és így a Kébelsberg Kultúrkúriával összefogásban folytatni tudtuk a gyűjtést. Utólagosan is köszönöm, hogy helyet biztosítottak az adományoknak és külön köszönet a dolgozóknak, akiktől nagyon sok segítséget kaptunk.

volt közöttük állatorvosi rendelő, iskola, óvoda, kínai és háztartási bolt, akinek az adománya egyedül megtöltött egy autót, de a magánszemélyek sem egy csomaggal érkeztek! Összesen 86 adományozót regisztráltunk

Rengeteg zsák kutyatakarót kaptunk, több száz kiló kutyaeledelt, gyógyszert állatoknak, tisztító és tisztálkodó szereket védőfelszerelést és sok- sok ruhaneműt, melyeket személy és teherautókkal juttatunk le a helyszínre. Az adományokat Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely Önkormányzata, valamint a Veszprémi és az Ajkai állatvédők között osztottuk el igény szerint.

A gyermekeknek szánt játékokat külön autóval vittük le a Devecseri óvodába, ahol személyesen osztottuk szét 128 kisgyerek között. Mosolyukat látva minden fáradtságot megért ez a néhány hét.

Külön köszönet azoknak a sofőröknek, akik idejüket és autójukat nem kímélve leszállították az adományokat célállomásukra! Összesen 13 fuvarunk volt.

Kováts Edith Cilike Nagyon köszönöm minden adományozónak, hogy nemes cselekedetével hozzájárult küldetésünk sikeréhez! Computer General Service gallery.site.hu/u/Cilike/Kolontar /