ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Savio Szent Domonkos Bosco Szent János Laura Vicuña.
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Készítette: Jon A. Palmer
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
8 Klikkelj az egérrel!.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Ki hajtogatja össze ejtőernyőidet?
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Kedves kis történetek Magdika.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
Béla gondolatai a házasságról
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Egy kis gesztus.
Könnyek....
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Feltétel nélküli szeretet
Szent Teréz rózsakertje
ALAPIGE: 1Kir 3,
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
Jézus te vagy minden álmom
Szeressétek az öregeket.
Versek
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
A legerősebb kívánság      .
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Életige 2007 Május.
Elég.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Ki a szívét osztja szét....
ZENE: Love Me With All Your History Irónia a szellemes emberek gorombáskodása.
Kedves Fiam ....
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Barnett Newman: ( ) Ábrahám olaj, vászon 1949
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Az én kedves barátimnak
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Szól-e még Isten az emberekhez?
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
Négy gyertya égett szép csendben.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Nélküled, Uram gyenge vagyok. Gyenge, mint porszem, ha szél kavarog
Húsvét II Vasárnapja A - év A - év J n 20,19-31 Mikor azon a napon, a hét első napján este lett, és a helyiség ajtaja, ahol a tanítványok összegyűltek,
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Csak annak, aki megérdemli...
XVII Évközi VasárnapC - év
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Ki hajtogatja össze ejtőernyőidet?
Előadás másolata:

ZENE: Love Me With All Your History

Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte őket. Így szólt: “Nem hinném, hogy ismernélek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek, gyertek be és egyetek valamit. “

"A ház ura itthon van?", kérdezték.

„Nem”, válaszolta az asszony. „Nincs itthon.” „Akkor nem mehetünk be, felelték.” „Nem”, válaszolta az asszony. „Nincs itthon.” „Akkor nem mehetünk be, felelték.”

Amikor este a férje hazaért, az asszony elmondta neki mi történt. "Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be őket!" Az asszony kiment, és újra behívta az öregeket.

"Együtt nem mehetünk be a házba," felelték. "Miért nem?" kérdezte az asszony.

Az egyik öreg magyarázatba kezdett: „Az ő neve, Jólét” mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta, „Ő a Siker és én vagyok a Szeretet.” Majd így folytatta, „Most menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket akarjátok behívni.”

Az asszony bement a házba, és elmondta a férjének, amit az öreg mondott. A férj megörült. „Ez nagyszerű! Ebben az esetben hívjuk be Jólétet. Hadd jöjjön be, és töltse meg a házunkat jóléttel!” A felesége nem értett egyet. "Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a Sikert?”

A menyük eddig csak hallgatta őket, és most előállt saját javaslatával. „Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel!” „Hallgassunk a menyünkre” mondta a férj a feleségének. „Menj, és hívd be Szeretetet, hogy legyen a vendégünk!”

Az asszony kiment, és megkérdezte a három öreget, „Melyikkőtök Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk.” Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettő szintén felállt, és követték társukat. Az asszony meglepve kérdezte Jólétet és Sikert, „Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?”

Az öregek egyszerre válaszoltak: „Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint kellett volna maradnia. De mivel, Szeretetet hívtad, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk.” „Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!!!!!!"

KÍVÁNOM NEKTEK... Ahol fájdalom van, békét, és könyörületet. Ahol kétségek vannak, megújult önbizalmat képességeitekben, hogy leküzdhessétek. Ahol fáradtság, kimerültség van, megértést, türelmet, és megújult erőt. Ahol félelem van, szeretetet, és bátorságot.

Most két választásod van: 1. Bezárod a dokumentumot 2. Meghívod a szeretetet azzal, hogy megosztod ezt a történetet azokkal, akik fontosak neked. Remélem a másodikat, választod. Én azt tettem.

A vidám elme megvidámítja az orcát!