TAKÁCS BENCE „Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
A kolerikus vérmérséklet
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Nirvana megalakulása Üdvözlök mindenkit! A rock forradalma nevű projekt keretein belül szeretnénk bemutatni, egy amerikai rock bandát, a Nirvana együttest.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
ADVENT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
ADVENT ANGYALAI.
( Képváltás kattintásra )
Elbukni... Kudarcot vallani... Csődöt mondani... Taccson lenni...
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.
Zsikazsu Emlékkönyve.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Óvoda-iskola átmenet a Józsefvárosban
Beiskolázási tevékenység elemei és lebonyolítása Résztvevők köre: - kari vezetés - HÖK, hallgatók - szakvezetők, szakterületek képviselői Javaslat: Pál.
Versek
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
1. Mindig legyen egy dosszié a kezedben Azok a dolgozók mindig keményen dolgoznak, vagy éppen értekezletre igyekeznek… Akinek nincs semmi a kezükben,
A Biblia – Kisifi Isten Igéjének hasonlatai Isten Ígéjének hasonlatai.
Továbbtanulási terveim készítette: Roszik László
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Schönherz Zoltán Kollégium
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Diapositive de résumé Heti elmélkedések Uram, segíts nekünk megbocsátani és szeretetünkbe fogadni szeretetünkbe fogadni embertársainkat, embertársainkat,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Asztal- és életközösség Jézussal
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Vérmérsékletem képekben
Üdvözöllek benneteket!
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Kedves Fiam ....
Pozitív gondolatok.
Reményi Zoltán. Microsoft oktatási DVD 1-2. verzió Az ötletgazda: Szabó András – Petrik SzKI Szponzor: Merényi Ádám – Microsoft Kivitelező: Takács Attila.
Fábiánkovits Márk o Édesapám szülei horvát származásúak, én Magyarországon születtem Sopronban. o Édesapám Horvátországban született egy kis városban,
Fogalom Kérdezz! Felelek.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Búcsúztató Rácz György I am sailing home again ’cross the sea. I am sailing stormy waters to be near you to be free. Hajókázom, hajókázom.
Barát Müller Péter.
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Az ŐV tábor utat mutat az őrsvezetőknek, ad egy alap tudáskészletet - merre, hogyan lehet – de csodákat nem tudunk tenni a jelöltekkel. Igyekszünk minél.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
Hát én lennék, és Botond!! 
Maczali Márk Zoltán IVP6PS. Az egyetem  Egyetem jelenlegi rektora: Prof. Dr. Torma András  A Miskolci Egyetem nagy múlttal rendelkezik ben Selmecbányán.
Sapientino A minket körülvevő tér Miket találsz Aladdin szőnyegén? Kattints a megfelelőkre! Rajta van …
Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye.
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
Lénárd Fülöp ( ).
Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni.
Tantra Indiából
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Mérnök leszek Készítette: Forrás Mihály
ADVENT.
Történelmi áttekintés 1
Történelmi áttekintés 1
Előadás másolata:

TAKÁCS BENCE „Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.” Szerb Antal

RÖVIDEN MAGAMRÓL Takács Bencének hívnak. 1993. január 2.-án születtem, Budapesten. Jelenleg 19 éves vagyok, Sopronban, kollégiumban lakok, eddig Martonvásáron éltem családommal. Családomban öten vagyunk, anyukám Kövesdi Tünde, apukám Takács Attila, két testvérem pedig Bálint és Máté. Több mindenre kíváncsi? Kattintson a nyílra!

TANULMÁNYAIM Tanulmányaimat a martonvásári Beethoven Általános Iskolában kezdtem és az érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban folytattam. 2012. évben érettségiztem. Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Karán tanulok Gazdaságinformatikusnak.

ÉN, MINT SPORTOLÓ Sportolói életem 2008-ban a Martonvásári Kézilabda Sportegyesületnél kezdődött. 2012-ben igazoltam az érdi TREFF 07 SE csapatához, ahol NB 2 Junior csoportban bronzérmet nyertem.

Ha nem sportolok Heti 3 edzés és 1 meccs mellett, legszívesebben ismerőseimmel vagyok. Legtöbb esetben, egy kocsmában egy sör mellett beszélgetünk az élet dolgairól, de hétvégén a jobb bulikban is megtalálható vagyok. Ha úgy adódik, az íróasztal előtt is ülök.

Zenei ízlésem Zenéből minden jót meghallgatok. Mondanivalójában a rap, punk, rock áll legközelebb hozzám. Ha éppen bulis hangulatom van, inkább discot hallgatok. Ideges kedvemben pedig Coronitát, Skrillexet, Minimalt vagy Dubstepet hallgatok .

ÉLETFELFOGÁSOM Az élethez való hozzáállásom, koromnak megfelelően kritikus. Bár az utóbbi években már egyre jobb. Hajlamos vagyok a szélsőségességre. Ezért nem szeret sok ember, ezért történik velem mindig valami baj, ezért tudok hatalmasat csalódni, viszont! ezért tudok nagyon szeretni valakit, közel minden emberben meglátni a jót és ezért tudok néha már túl jószívű lenni.

DE, HOGY IS NÉZEK KI?

ÉS VÉGÜL A KEDVENCEIMRŐL Alkoholos italom Sör Állatom Kutya Autóm Suzuki Ételem Pizza, Hamburger Évszakom Nyár Hónapom Július-Augusztus Könyvem Az utolsó dal Napom Péntek-Szombat-Vasárnap Napszakom Éjszaka Országom Magyarország, Németország Pizzám Csak ne legyen rajta gomba Sorozatom Aranypart Sportom Kézilabda, foci Sportolóm Oliver Kahn, Nagy László Süteményem Csak ne legyen túrós Színem Zöld, kék, fehér, fekete Színészem Mucsi Zoltán Történelmi kor Középkor, Jelenkor Üdítőm Sör, Víz Városom Szombathely Versem Egy gondolat bánt engemet

Köszönöm a figyelmet! Jó szerencsét!